Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Rotel RA-1572MKII sztereó erősítő ezüst

Az AB osztályú RA-1572MKII integrált erősítő kivételes hűséggel kelti életre a zenét, 120W kimeneti teljesítményével (8Ω) mély és kontrollált basszust biztosít. Az audiofil minőségű DAC, az analóg, a digitális, az aptXTM és AAC Bluetooth, az MQA támogatású PC-USB és a MM lemezjátszó bemenetek kivételes részletességet és magával ragadó hangszínpadot biztosítanak.

 

Rotel RA-1572MKII sztereó erősítő ezüst hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

 

adatlap

819 000 Ft

A termék után 24 570 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:Rotelra1572MKII-1

Rotel RA-1572MKII sztereó erősítő

Az RA-1572MKII integrált erősítő a zenerajongók elengedhetetlen eszköze, mely a Rotel analóg és digitális technológiáinak legjavát kihasználva kivételes hűséggel életre kelti a zenét. Az integrált erősítők szerepe folyamatosan fejlődik, azonban az RA-1572MKII minden szempontból optimalizálva van, ideértve az AB osztályú teljesítményerősítőt, amely robosztus 120W teljesítményre képes 8Ω-on, az audió áramkörök újításait, a prémium audiofil digitális-analóg átalakítót és a forrás bemeneteket is.

A Rotel erősítőkre jellemzően az RA-1572MKII házon belül gyártott, nagyméretű toroid transzformátort használ. A toroid transzformátor alakja segít megakadályozni, hogy a fellépő kóbor sugárzások károsítsák az audió jeleket, amikor áthaladnak a szomszédos áramkörökön. A transzformátor 4db alacsony ESR értékű, nagy hatásfokú, T-Network “slit-foil” tároló kondenzátort táplál, hogy a mélyhangok erőteljesek és kontrolláltak legyenek.

Az RA-1572MKII a Texas Instruments 32 bit / 384 kHz-es DAC-ját felhasználva támogatja a digitális forrásokat, kritikusan hangolt kimeneti szűrő áramkörökkel kiegészítve, amelyek a legfinomabb zenei részleteket biztosítására is képesek. Az előerősítő áramköröket és a lineáris erősítő erősítési fokozatait egyedi tervezéssel alakították ki, hogy természetes részletességet, mozgékonyságot és a magával ragadó hangszínpadot kapjunk. Az analóg, a digitális, a PC-USB (MQA támogatással), az aptX™ és AAC vezeték nélküli Bluetooth streaming, a szimmetrikus XLR és a MM lemezjátszó bemenetek biztosítják a minőségi kapcsolatot a kedvenc forrásaival.

Az RA-1572KII Roon tested minősítéssel rendelkezik, amely a legjobb élményt nyújtja a Roon szoftver használatával, így csak a zenére kell figyelnie.

Az előlapon állapotkijelző, a forrás és a hangerő szabályozás, az A-B hangszóró kiválasztása a 2. zóna kapcsolói és egy 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó található. Az Ethernet és RS232 kapcsolatok révén az erősítő zökkenőmentesen integrálható a vezérlőrendszerekkel és a szoftverfrissítésekkel.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

200W / csatorna (4Ω), 120 watt/csatorna (20-20 kHz, < 0.03%, 8 ohm)

Transzformátor tipusa

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

0Hz – 90kHz (0 ± 2 dB, Max)

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Damping Factor (8 Ohm-on)

300

Bemeneti csatlakozás

RCA, Phono MM, 2 x Koax, 2 x optika, USB-B, USB-A, Ethernet, XLR

USB

PC-USB (MQA támogatással), USB-B (32bit / 384kHz-ig)

Ethernet

Bluetooth®

aptX és AAC

MQA (Master Quality Authenticated)

PC-USB (MQA támogatással)

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Pre-Out

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 144 x 358 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel RA-1572MKII sztereó erősítő ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz