Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dali Oberon 9 álló hangfal pár + Dali SUB E-9 F aktív mélyláda akciós szett

Sztereó szett tartalma:

  • Dali Oberon 9 álló hangfal 2 db
  • Dali SUB E-9F aktív mélyláda 1 db

 

Dali Oberon 9 álló hangfal pár + Dali SUB E-9 F aktív mélyláda akciós szett hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 1 139 980 Ft.Current price is: 999 990 Ft.

A termék után 30 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:dalioberon9sub9

Dali Oberon 9 álló hangfal pár + Dali SUB E-9 F aktív mélyláda akciós szett

A DALI OBERON hangszórósorozat bevezetésével a jelenlegi hangszóróink legjobb elemeit egy olyan sorozatban egyesítettük, amely kiváló hangminőséget, lenyűgöző megjelenést és sokoldalúságot kínál.
Nagyméretű, de elegáns hangszóróházzal kombinálva a legjobb eredményt nyújtja a mély basszus és a tágas hangtér tekintetében. Mérete ellenére ez a hangszóró meglepően finom, és bárkit lenyűgöz azzal a képességével, hogy bármilyen zenei stílust természetesen és valósághűen ad vissza, még alacsonyabb hangerőn is. Ezáltal az OBERON 9 hangja mindig tökéletes, bármilyen zenéről vagy filmről legyen szó.
Kialakítása ellenére az OBERON 9 könnyedén beilleszkedik bármilyen környezetbe. Mind a membrán anyagát és a geometriáját úgy választották ki, hogy széles hangszórást biztosítson a helyiség minden részére.
Az eredmény egy tökéletesen integrált hangzás, még akkor is, ha jelentős tengelyen kívüli szögben hallgatja. Ez azért fontos, mert zenehallgatás közben ritkán ülünk közvetlenül a hangszórórendszer előtt. Tervezése során fontos szempont volt a harmonikus torzítást és a frekvenciatorzítást okozó diffrakció jelentős csökkentése, amely jellemzően erősebb az indirekcionális hangsugárók esetén. Ez teszi lehetővé azt is, hogy minden DALI hangszóró tökéletesen összeilleszthető legyen egymással.

Dali szett tartalma…..

-9%

Rendelhető 2-4 nap

Dali Oberon 9 álló hangfal pár

Original price was: 879 990 Ft.Current price is: 799 990 Ft.

Gyártók

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dali Oberon 9 álló hangfal pár + Dali SUB E-9 F aktív mélyláda akciós szett” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz