Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

WiiM Pro Plus hálózati zenelejátszó

A készülék új generációs AKM 4493SEQ prémium DAC-ot tartalmaz, amely az AKM Velvet Sound technológiájának köszönhetően vezető szintű alacsony torzítást és széles dinamikatrtományt képes elérni. Akár 768 kHz PCM-et is támogat, ami ideális a legújabb nagy felbontású hangforrásokhoz. Eléri a 120 dB (A-wt) SNR-t, 0,00032%-os THD+N-t (-110 dB) 44,1k-tól 192k-ig..

 

WiiM Pro Plus hálózati zenelejátszó hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Led infó

Original price was: 97 800 Ft.Current price is: 81 825 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: 2-3 nap
SKU:WiiMProplusz

WiiM Pro Plus hálózati zenelejátszó.

A WiiM Mini és a WiiM Pro után a Linkplay WiiM Pro Plus harmadik, saját márkás hálózati zenelejátszója. Mindent tud, amit a kisebb modell tudnak, de ethernet-csatlakozási lehetőséggel, további funkciókkal és talán még minőségibb analóg hangkimenettel lett felvértezve. 24-bites, akár 192 kHz-es zenéket nem csak natív módon képes feldolgozni a beépített AKM4493SEQ DAC, de akár optikai, akár koax digitális kimenetén is továbbíthatóak eredeti minőségben. Optikai bemenetén keresztül a WiiM Pro külső DAC-ként is használható, Siri, Alexa, Google Assistant hangasszisztensekkel is vezérelhető. Nem csak más Linkplay platformra épült zenelejátszóval köthető össze multiroom környezetben, de Amazon Echo és Google Nest lejátszókkal is.

A készülék új generációs AKM 4493SEQ prémium DAC-ot tartalmaz, amely az AKM Velvet Sound technológiájának köszönhetően vezető szintű alacsony torzítást és széles dinamikatrtományt képes elérni. Akár 768 kHz PCM-et is támogat, ami ideális a legújabb nagy felbontású hangforrásokhoz. Eléri a 120 dB (A-wt) SNR-t, 0,00032%-os THD+N-t (-110 dB) 44,1k-tól 192k-ig.

 

 

 

Gyártók

Szín

DAC

SNR

120 dB

Vrms

2

THD

0.00032% (-110dB)

Felbontás

768kHz/32-bit

Lejátszási formátumok

,

AirPlay 2

Internet rádió

Tune-In, IheartRadio

Chromecast

Zenét, TV-hangot, rádióállomást, podcastot és helyi tartalmakat streamelhet a Chromecast-kompatibilis alkalmazásokból egy vagy több audioeszközre egyszerre.

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band Wi-Fi, Ethernet (100M)

Spotify Connect

TIDAL Connect

TIDAL

MQA, √

Amazon Alexa

Zenelejátszás más Alexa eszközökkel egy csoportban, vagy hangvezérléssel egy másik beépített Alexa eszközről.

Roon Ready

Használja a Roon alkalmazást távirányítóként a zenelejátszás vezérléséhez a WiiM Pro-n keresztül.

Bluetooth®

Bluetooth 5.0, SBC and AAC codec, BT receiver and transmitter

Streaming szolgáltatók

Tidal,Spotify Connect, Apple Airplay2

Android, IOS vezérlés

Garancia

WiiM Pro Plus hálózati zenelejátszó termékről 1 értékelés

    Samu Gergö
    2024-01-02
    Pár napja kötöttem be a rendszerbe (egy PRO-JECT Stream Box/DAC Box helyére) és rögtön hallható volt a különbség. Szépen, tisztán, dinamikusan szól, az applikáció is felhasználó barátnak tűnt az első perctől fogva. Egyenlőre az "ismerkedés" szakaszában vagyunk, de amit eddig produkált számomra meggyőző. Az áráról nem is beszélve.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz