Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

WiiM Pro hálózati zenelejátszó

Az audiophile felhasználók között is egyre többen hallgatnak már online zenéket is, főleg, amióta pl. a TIDAL már 24-bites szolgáltatását is kínál az MQA formátumnak köszönhetően. A TIDAL gyakorlatilag teljes mértékben támogatott a WiiM lejátszókon, így a Pro-n is természetesen. Bitperfect módon kezeli az MQA-t és támogatja a TIDAL My Mix funkcióját is.

 

WiiM Pro hálózati zenelejátszó hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

DAC ADATLAP VIDEÓ

Original price was: 67 000 Ft.Current price is: 57 825 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:WiiMPro

WiiM Pro hálózati zenelejátszó

A WiiM Mini után a WiiM Pro a Linkplay második, saját márkás hálózati zenelejátszója. Mindent tud, amit a kisebb modell tud, de ethernet-csatlakozási lehetőséggel, további funkciókkal és talán még minőségibb analóg hangkimenettel lett felvértezve. 24-bites, akár 192 kHz-es zenéket nem csak natív módon képes feldolgozni a beépített Burr Brown DAC, de akár optikai, akár koax digitális kimenetén is továbbíthatóak eredeti minőségben. Optikai bementén keresztül a WiiM Pro külső DAC-ként is használható, Siri, Alexa, Google Assistant hangasszisztensekkel is vezérelhető. Nem csak más Linkplay platformra épült zenelejátszóval köthető össze multiroom környezetben, de Amazon Echo és Google Nest lejátszókkal is.

A WiiM Pro még továbbra is erősítő nélküli „streamer”, amely azonban egyértelműen a Mini továbbfejlesztése, hangjával pedig az audiophile vásárlók közül azokat célozza, akik az ESS Sabe DAC-ok egyik legnagyobb vetélytársának, a Burr-Brown DAC-család hangzásának a hívei inkább. Vagy mondjuk mosolyognak egy „csak” 24-bites DAC hallatán 🙂 Ezért a WiiM Pro egy Burr Brown PCM5121 32-bites, 106 dB-es dinamikatartománnyal és jel/zajviszonnyal, max. 384 kHz-es mintavételezéssel büszkélkedő DAC-ot kapott, hogy akár a high-end zenehallgatásnál is szóba kerülhessen.

Az eddig (2023. április) napvilágot látott tesztek és bemutatók alapján úgy tűnik, brutálisan jóra sikeredett a WiiM Pro. Számtalan vlogger mondot már véleményt a lejátszóról (és kisebb testvéréről, a Mini-ről is) a YouTube-on, és nem igen találunk közöttük olyat, aki nem áradozott volna a termékről, pl. „Sok szerencsét a konkurenciának…” vagy „Egy új, olcsó zenelejátszó megsemmisíti a konkurenciát”.

Lássuk akkor, hogy a fentebb már tárgyal Burr Brow DAC-on kívül miben különbözik a Wiim Pro a Mini-től:

 • Ethernet-csatlakozás is, nem csak WiFi-n köthető otthoni hálózatunkba
 • Chromecast audio kompatibilitás – a Chromecast lejátszót kezelő eszközök, alkalmazások a Pro-t is kezelik
 • Google Nest zenelejátszókkal is összekapcsolható – tehát multiroom környezetben szinkronban szólhat rajtuk ugyanaz a zene
 • Alexa lejátszókkal vegyesen is működik a multiroom akár 24-bites felbontásban is
 • A Google hangasszisztensével is vezérelhető, nem „csak” Alexával és Sirivel
 • 2-magos processzor helyett 4-magos
 • 128 MB helyett 512 MB RAM
 • 128 MB flash memória helyett 512 MB
 • Nemcsak analóg, de digitális (optikai) hangbemenet is, tehát külső DAC-ként is használható
 • Koax digitális hangkimenet is, nem csak optikai és analóg
 • 2023. második negyedévének elejére várhatóan Roon Ready minősítéssel rendelkezik majd, tehát Roon lejátszóként is használható lesz

 

Gyártók

Szín

DAC

Lejátszási formátumok

AirPlay 2

Internet rádió

Tune-In, IheartRadio

Chromecast

Zenét, TV-hangot, rádióállomást, podcastot és helyi tartalmakat streamelhet a Chromecast-kompatibilis alkalmazásokból egy vagy több audioeszközre egyszerre.

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band Wi-Fi, Ethernet (100M)

Spotify Connect

TIDAL Connect

TIDAL

MQA, √

Amazon Alexa

Zenelejátszás más Alexa eszközökkel egy csoportban, vagy hangvezérléssel egy másik beépített Alexa eszközről.

Roon Ready

Használja a Roon alkalmazást távirányítóként a zenelejátszás vezérléséhez a WiiM Pro-n keresztül.

Bluetooth®

Bluetooth 5.0, SBC and AAC codec, BT receiver and transmitter

Streaming szolgáltatók

Tidal,Spotify Connect, Apple Airplay2

Android, IOS vezérlés

Garancia

WiiM Pro hálózati zenelejátszó termékről 1 értékelés

  patakitibor.pecs
  2023-08-31
  Dícsérő teszteket láttam a Wiim Pro -ról, de a valóságban még jobb. A doboz külső minősége olyan, mint a képeken látszik - nekem megfelel - viszont a hangja felülmúlta a várakozásaimat. Már a CD felbontású forrásanyag is hihetetlen természetességgel jelenik meg (Deezer stream illetve saját FLAC formátumú fájlokkal teszteltem). Ezek felett meg szintén lehet még tovább fokozni az élményt. Mind az analóg kimeneten, mind az optikai kimeneten külső DAC-al csodát művelt az otthoni rendszereimmel. A WIIM Home szoftver bolond biztos és könnyen használható. Az otthoni hálózathoz való kapcsolódást WIFI vagy LAN kábeles módon is kipróbáltam, végül a kábel maradt, csak mert lusta voltam visszabontani. Igazából nincs a zenehallgatás szempontjából különbség számomra. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek dobozt és a hozzá használt SW környezetet. Az előbbi rendes iparos munka, az utóbbi meg már most is sokkal jobb, mint a hasonló megoldások, és ezt folyamatosan fejlesztik is még a végfelhasználói visszajelzések alapján. Pl a most 15.-én megjelent Roon támogatás...
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz