Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Krell Vanguard High-End DAC előerősítővel, hálózati lejátszóval

Vanguard Univerzális DAC – a KRELL több évtizedes fennállása óta az első önálló DAC-ja – újraértékeli a KRELL digitális örökségét, amely magában foglalja a legújabb digitális csatlakozásokat és technológiákat. A menüből történő Preamp opció engedélyezése teljes hangerő-szabályozási lehetőséget biztosít, és ez lesz a Krell első digitális előerősítője, a klasszikus Krell analóg áramkörrel párosítva. A Vanguard Univerzális DAC tökéletes középpontja az összes digitális kétcsatornás rendszernek.

 

Krell Vanguard High- End DAC előerősítővel, hálózati lejátszóval hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT AV-Online TESZT TESZT DAC ADATLAP

Original price was: 3 499 990 Ft.Current price is: 1 999 990 Ft.

Vásárlás

Krell Vanguard High-End DAC előerősítővel, hálózati lejátszóval (karcmentes demó)

 

A Vanguard Univerzális DAC – a KRELL több évtizedes fennállása óta az első önálló DAC-ja – újraértékeli a KRELL digitális örökségét, amely magában foglalja a legújabb digitális csatlakozásokat és technológiákat. A menüből történő Preamp opció engedélyezése teljes hangerő-szabályozási lehetőséget biztosít, és ez lesz a Krell első digitális előerősítője, a klasszikus Krell analóg áramkörrel párosítva. A Vanguard Univerzális DAC tökéletes középpontja az összes digitális kétcsatornás rendszernek.

A digitális interfész 1 USB, 1-1 digitális koaxiális és optikai bemenetet, 2 HDMI bemenetet és 1 kimenetet, valamint internetes zenestreamelést tesz lehetővé dedikált iOS és Android alkalmazásokkal; illetve az aptX Bluetooth kodek által kényelmes vezeték nélküli adatátvitelt kínál telefonokról, táblagépekről és számítógépekről. Az ESS Sabre DAC egy klasszikus Krell kiegyensúlyozott, teljesen diszkrét A-osztályú áramkört táplál, amelyet a Krell Illusion II előerősítőben is használnak. A Krell Current Mode technológiát a páratlan jel-sávszélességének biztosításához használják, ami elegendő a legújabb nagy felbontású PCM és DSD audio források könnyű kezeléséhez. A koaxiális és a HDMI bemenet támogatja a PCM-et 24 bites / 192 kHz-ig. Az optikai bemenet akár 24 bites / 96 kHz-es támogatást nyújt. A 2 HDMI 2.0 bemenet támogatja a DSD és a 4K video tartalmakat. A HDMI kimenet Audio Return Channel (ARC) kompatibilis, így támogatja az okostévé streaminget olyan szolgáltatásokkal, mint a Netflix, a Vudu avagy a Pandora. Az USB és a hálózati adatfolyam támogatása MP3, AAC, WMA, WAV (PCM), FLAC, ALAC, fájlokra terjed ki, 24 bites / 192 kHz-ig. A Bluetooth streaming az aptX® technológiával rendelkezik. A Bluetooth kapcsolat „adat-csővezeték” az eszközök között. A csővezetéknek egy behatárolt maximális szélessége van, ezért nehéz nagy audio-fájlokat átkiüldeni rajta. Az aptX megoldja az audio-fájlok vezeték nélküli átvitelét a Bluetooth-on keresztül az audiofájlok méretének csökkentésével, hangminőség befolyásolása nélkül. A támogatott formátumok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP.

Vanguard Univerzális DAC Roon Ready-re fel van készítve, és Spotify Connect kompatibilis. Ezenkívül a Mconnect Control App alkalmazással (iOS és Android verziókban kapható) a Vanguard támogatja a Tidal és a Deezer zenei szolgáltatásokat és az internet rádiót. Az alkalmazás lejátszási lista létrehozását és kiterjedt zene keresési funkciókat is kínál a felhőben, a helyi hálózaton, avagy az USB flash memórián is.

A Vanguard Univerzális DAC magában foglalja az MQA (Master Quality Authenticated) technológiát. Az MQA egy díjnyertes brit technológia, amely biztosítja az eredeti felvétel (master) hangját. Az MQA (master) fájl teljesen hitelesített, és elég kicsi a streameléshez vagy letöltéshez. További információt az mqa.co.uk webhelyen talál.

További szolgáltatásokat is kínál a Vanguard, amelyek tökéletesítik az egyedi telepítést; ilyen például a 3,5 mm-es csatlakozók infravörös bemenethez és 12 voltos trigger-bemenethez és -kimenethez, valamint az opcionális állványra/rack-be szerelhető fülek. Ezenkívül az egység otthoni automatizálási rendszerekkel vagy a Krell webszerverrel is vezérelhető Ethernet kapcsolaton keresztül.

Gyártók

Szín

Transzformátor tipusa

Analóg bemenet

EIAJ optikai TosLink csatlakozón keresztül, Koax

Digitális bemenet

2 HDMI (HDMI 2.0a, HDCP 2.2) USB-A (előlap)

Kimeneti csatlakozók

XLR, RCA, HDMI

Audio return csatorna (ARC)

Bluetooth®

A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Streaming szolgáltatók

Spotify, vTuner Internet radio, Tidal, Deezer, and QoBuz

MQA (Master Quality Authenticated)

DAC

Kimeneti jelszint

DAC mód XLR: 4 Vrms, RCA: 2 Vrms/ Előerősítő mód: XLR: 11.6 Vrms, RCA: 5.8 Vrms

Audio kimeneti impedancia

RCA: 150 Ω, XLR: 150 Ω

Hálózati médialejátszás

HDMI 2.0

,

High Dynamic Range (HDR)

UHD / 4K

Android, IOS vezérlés

,

Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt)

Standby: 6 Watt, Normál: 26 Watt

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

438 x 105 x 457 mm

Súly

Garancia

Vezérlő ki és bemenetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Krell Vanguard High-End DAC előerősítővel, hálózati lejátszóval” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz