Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Inakustik Star 1.5m sztereó RCA kábel

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

12 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:00304115

Inakustik Star 1.5m sztereó RCA kábel – jó minőségű aranyozott csatlakozóval, melyet használhat bármilyen sztereó rendszer összekötésére. Az Inakustik Star audio RCA kábel csökkenti a hang veszteséget a sűrű árnyékolás és vastag belső vezető miatt. A 24c aranyozott fém dugók minőség megőrzése érdekében.

Főbb tulajdonságai:
– Hossza: 1,5m
– Sűrű árnyékolás
– 24k aranyozott érintkezők
– Nagy tisztaságú OFC réz

Inakustik Star 1.5m sztereó RCA kábel

Az inakustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

Inakustik Star 1.5m sztereó RCA kábel gyártói oldala

Tömeg0,8 kg
Gyártóról

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Star 1.5m sztereó RCA kábel” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz