Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 26 / 27

Inakustik Premium 0.75m sztereó RCA kábel

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

18 490 Ft

A termék után 555 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:00404007

Inakustik Premium 0.75m sztereó RCA kábel – kiváló minőségű aranyozott csatlakozóval, melyet használhat bármilyen sztereó rendszer összekötésére. Az Inakustik Premium sztereó audio kábel, magas réztartalmú, erőteljes hangzást biztosít. A kettős árnyékolású amely megvéd interferencia ellen.

Főbb tulajdonságai:
– Dupla árnyékolás
– Fém dugók
– Nagy tisztaságú OFC réz
– 24c aranyozott érintkezők

Inakustik Premium 0.75m sztereó RCA kábel

Az in-akustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

Inakustik Premium 0.75m sztereó RCA kábel gyártói oldala

Tömeg0,8 kg
Gyártóról

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Premium 0.75m sztereó RCA kábel” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz