Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer

  • Ultra csendes, UL-minősítéssel rendelkező, kettős ventilátoros rendszer, amelyet minimális zajszintet igénylő szekrények hűtésére terveztek.
  • Automatikus programozás, amely a változó hőmérsékletre reagálva önszabályozza a hűtési teljesítményt.
  • Riasztórendszerrel ellátott LCD-kijelzővel, kijelzőzárral, hat ventilátorsebességgel, két pufferelési lehetőséggel és memóriával rendelkezik.
  • Két ventilátoregység vezérlővel, amelyek CNC megmunkált alumíniumkeretet tartalmaznak, modern mattfehér kivitelben.

 

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL KIVÁGÁSI SABLON (kijelző) KIVÁGÁSI SABLON (ventilátor)

54 990 Ft

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer.

Az ultracsendes, kettős ventilátoros rendszert házimozi, szórakoztató központok és audio-videó szekrények hűtésére tervezték. Ez a készlet két egyventilátoros egységet tartalmaz, egy elszívó és egy beszívó egységet, valamint egy hőszabályozót. Mindegyik ventilátor egyedi motort használ, amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a zajszintet a sebességváltozások során, és CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. AC Infinity ACX-FD1225(B)05W5 axiálventilátorokat tartalmaz, amelyek megfelelnek az UL-507 biztonsági szabványoknak az Underwriters Laboratories E503903 tanúsítványa szerint. A 67 000 órára méretezett kettős golyóscsapágyakat tartalmazó egység bármilyen irányban felszerelhető. CNC megmunkált alumínium vázzal rendelkezik, matt-fehér porszórt festékkel festve. A ventilátorok úgy vannak beállítva, hogy a levegőt a kereten kívülre szívják ki, de ez egy csavarhúzó segítségével megfordítható beszívott levegőre. Tartalmazza az összes szükséges hardvert a készülék egyszerű szekrényre történő felszereléséhez és a tápellátás egy szabványos fali konnektoron keresztül.

HŐSZABÁLYOZÓ

A vezérlő aktív hőmérséklet-felügyelettel rendelkező fedélzeti processzorral és intelligens programozással rendelkezik, amely automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a változó hőmérséklethez. További funkciók közé tartozik a riasztórendszer, a kijelző zárolása vagy kikapcsolása a programok futása közben, hat ventilátorsebesség, három háttérvilágítási beállítás, két pufferelési lehetőség és az áramkimaradás memóriája. Levehető, 6 láb (182 cm) hosszú precíziós hőmérő szondával rendelkezik, amely vízálló.

 

 

Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

2 db

Teljes zaj

19 dBA

Működési feszültség

3 – 7V DC, Fali adapter: 100 to 240V AC

Teljesítmény

3.3 Watt

Áramerősség

0.66 A

Fali adapter bemenet

100 – 240V AC

Statikus nyomás

1 mm-H2O

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Ventilátor csapágyak

Kettős golyócsapágy

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

Hőszonda hossza: 1.8m

Méret

,

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz