Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer

  • Ultra csendes, UL-minősítéssel rendelkező, kettős ventilátoros rendszer, amelyet minimális zajszintet igénylő szekrények hűtésére terveztek.
  • Automatikus programozás, amely a változó hőmérsékletre reagálva önszabályozza a hűtési teljesítményt.
  • Riasztórendszerrel ellátott LCD-kijelzővel, kijelzőzárral, hat ventilátorsebességgel, két pufferelési lehetőséggel és memóriával rendelkezik.
  • Két ventilátoregység vezérlővel, amelyek CNC megmunkált alumíniumkeretet tartalmaznak, modern mattfehér kivitelben.

 

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

 

MANUAL KIVÁGÁSI SABLON (kijelző) KIVÁGÁSI SABLON (ventilátor)

54 990 Ft

AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer.

Az ultracsendes, kettős ventilátoros rendszert házimozi, szórakoztató központok és audio-videó szekrények hűtésére tervezték. Ez a készlet két egyventilátoros egységet tartalmaz, egy elszívó és egy beszívó egységet, valamint egy hőszabályozót. Mindegyik ventilátor egyedi motort használ, amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a zajszintet a sebességváltozások során, és CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik. AC Infinity ACX-FD1225(B)05W5 axiálventilátorokat tartalmaz, amelyek megfelelnek az UL-507 biztonsági szabványoknak az Underwriters Laboratories E503903 tanúsítványa szerint. A 67 000 órára méretezett kettős golyóscsapágyakat tartalmazó egység bármilyen irányban felszerelhető. CNC megmunkált alumínium vázzal rendelkezik, matt-fehér porszórt festékkel festve. A ventilátorok úgy vannak beállítva, hogy a levegőt a kereten kívülre szívják ki, de ez egy csavarhúzó segítségével megfordítható beszívott levegőre. Tartalmazza az összes szükséges hardvert a készülék egyszerű szekrényre történő felszereléséhez és a tápellátás egy szabványos fali konnektoron keresztül.

HŐSZABÁLYOZÓ

A vezérlő aktív hőmérséklet-felügyelettel rendelkező fedélzeti processzorral és intelligens programozással rendelkezik, amely automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a változó hőmérséklethez. További funkciók közé tartozik a riasztórendszer, a kijelző zárolása vagy kikapcsolása a programok futása közben, hat ventilátorsebesség, három háttérvilágítási beállítás, két pufferelési lehetőség és az áramkimaradás memóriája. Levehető, 6 láb (182 cm) hosszú precíziós hőmérő szondával rendelkezik, amely vízálló.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

2 db

Teljes zaj

19 dBA

Működési feszültség

3 – 7V DC, Fali adapter: 100 to 240V AC

Teljesítmény

3.3 Watt

Áramerősség

0.66 A

Fali adapter bemenet

100 – 240V AC

Statikus nyomás

1 mm-H2O

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Ventilátor csapágyak

Kettős golyócsapágy

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

Hőszonda hossza: 1.8m

Méret

,

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AC Infinity AIRPLATE T8 beépíthető duál hűtőventilátor-rendszer” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz