Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva BasX A-4 4 csatornás végfok, végerősítő

A BasX minden olyan alapvető funkciót biztosít, amelytől egy audioegység kiváló lesz. A BasX A-4 áramköre nagy teljesítményű lineáris tápegységről működik, kiemelkedő hangzással, magas áramerősséggel és rövid jelúttal rendelkező A/B osztályú erősítőmodulokkal, triggerbemenettel és -kimenettel, és az iparági szabványnak megfelelő kiegyensúlyozatlan audiobemenettel. Ezenkívül olyan audiofil minőségű hibavédelemmel rendelkezik, amely normál működés során teljességgel hallhatatlan, de mégis védi az A-4-t és más berendezéseit a szokásos hibáktól.

 

A BasX A-4 valódi audiofil hangminőséget nyújt – és ezt a specifikációk is megerősítik: 100 watt RMS csatornánként kevesebb, mint 0,1% THD-vel 8 ohmnál.

 

Emotiva BasX A-4 4 csatornás végfok, végerősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

 

299 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivaa4

Emotiva BasX A-4 4 csatornás végfok, végerősítő. EU tápkábel nem tartozék!

A BasX A4 egyesíti a klasszikus audiofil erősítő architektúrát, amely egy nagy teljesítményű lineáris tápegységen és egy gondosan megtervezett, nagy áramú, rövid jelútvonalú A/B osztályú kimeneti fokozaton alapul, fejlett mikroprocesszor-vezérelt felügyeleti és védelmi áramkörökkel, hogy kiváló hangminőséget biztosítson igazán kedvező áron.
A BasX A4 tökéletes megoldás, ha kiváló minőségű erősítőre van szüksége a Dolby Atmos és a DTS:X magassági csatornák táplálásához. Akkor is kiváló választás a surroundok táplálására, ha új rendszert épít, és már elkötelezte magát egy nagyobb teljesítményű erősítő mellett, mint például az XPA-3, az első csatornák vagy két pár zóna hangszóró táplálására.

Élvezetes karakterű A/B osztályú végerősítő – finom, részletes hang és hihetetlenül természetes térábrázolás, a harsányság vagy erőlködés leghalványabb jele nélkül
Szélessávú jeltovábbítás alacsony zajszinttel – mindent meghallhatsz abból, amit nagy felbontású forrásaid valójában tartalmaznak
Nagy teherbírású lineáris tápegység – a túlméretezett toroid trafó és a jókora áramkapacitás képes a legmakacsabb hangfalak hajtására is
Felsőkategóriás minőségű alkatrészek és megépítettség – éveken keresztül zökkenőmentes működés

A BasX A4 egy négycsatornás végerősítő, amely 100 watt/csatorna teljesítményt nyújt 8 Ohmon és 130 watt/csatorna teljesítményt 4 Ohmon, minden csatornán meghajtva, névleges THD+N < 0,02%, és 115 dB A-súlyozott S/N arány. A BasX A4 nagy teherbírású lineáris tápegységgel, kiváló minőségű A/B osztályú erősítéssel, intelligens hibavédelemmel, valamint trigger bemenettel és kimenettel rendelkezik. A kiváló minőségű, szabványos, kiegyensúlyozatlan RCA bemenetek lehetővé teszik, hogy a BasX A4 szinte bármilyen előerősítővel vagy processzorral használható legyen.

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

4 csatornás A/B osztályú végerősítő, mikroprocesszoros vezérléssel és védelmi áramkörrel

Transzformátor tipusa

Teljesítmény 8 Ohm-on

100 watt RMS / csatorna 20Hz–20kHz; THD<0.1% 8 Ohm

Teljesítmény 4 Ohm-on

175 Watt RMS / csatorna 1kHz THD<1% 4 Ohm

2 csatornás teljesítmény

2 csatorna: 130 Watt 8 ohm / 200 Watt 4 ohm

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz to 80 kHz (+ / – 1.8 dB).

Jel / Zaj viszony (dB)

Bemeneti érzékenység

1.2V. (8 Ohm load)

THD

< 0,02%

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Gain

29 dB

Védelem

túlmelegedés védelem, rővidzár védelem, földelési hiba védelem

Csatlakozók

RCA be, Vezérlő ki – be

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 101 x 393 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva BasX A-4 4 csatornás végfok, végerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz