Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

EarMen Sparrow USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő

Az EarMen aprósága, egy nagy teljesítményű hordozható eszköz, amely iOS és az Android mobileszközökkel egyaránt kompatibilis. Az apróság többek között támogatja a DSD (64/128 DoP), DXD (384 / 352,5 kHz) és PCM (384 kHz-ig) formátumokat, valamint az MQA Renderer technológia révén az MQA adatfolyamokat. A rövidebb oldalakat USB-C bemenet, illetve 3.5 milliméteres és 2.5 milliméteres (kiegyensúlyozott) konnektorok foglalják el. Fizikai gombok nincsenek, vezérlésre a forráseszközön keresztül van lehetőség.

 

EarMen Sparrow USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Bontott doboz!

 

ADATLAP TESZT TESZT

74 990 Ft

EAN: 8606108569245
Elérhetőség: Elfogyott
SKU:EarMenSparrow

EarMen Sparrow USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő. Bontott doboz!!

Nagy teljesítményű, zsebbarát USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő, kompatibilis az Apple® és az Android ™ mobileszközökkel.

Legfőbb jellemzői:
– Szimmetrikus 2,5 mm-es Jack kimenet 4,0 Vrms teljesítményig.
– Az összes 32 bit/384 kHz-es formátum lejátszása: PCM, DoP, DSD64, DSD128 és MQA.
– Támogatja a lejátszást iPhone-, Android okostelefonok, MacOS és Windows számítógépekről.
– A szívében a legendás SABRE®DAC audio konverter HyperStream®II modulációval kapott kapott helyet, amely a legjobb hangminőséget és stabil hangteret biztosít.
– A Sparrow pazar minőséget szállít a fejhallgatókig – legfeljebb 4,0 Vrms kimenő teljesítménnyel, így rengeteg igényes fejhallgatóval társítható.

High-End partnerség!
Az Auris Audio-val – a jól ismert európai High-End márkával – együttműködve, az EarMen megtervezte és megalkotta a lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező és kiváló minőségű Sparrow DAC-ot és erősítőt.
Úgy tervezték, hogy a nagy felbontású hangminőséget (Hi-Res Audio) biztosító digitális hangot analóggá dolgozza fel a legnagyobb részletesség, a tisztaság és a pontosság érdekében közel ez eredeti stúdió minőséghez.

Európában tervezve és építve!
A Sparrow nagyszerű tulajdonságai a legjobb alkatrészek és anyagok felhasználásában rejlik!
Az Earmen teljes gyártásának túlnyomó része – ház, panelek, transzformátorok, összeszerelés stb. – továbbra is helyben marad. Például a Sparrow háza a gyárunktól pár percre készülnek. Igen, csekély alkatrészeket Kínában gyártanak, de ezen az árszinten ez teljesen elfogadható.

Audiophile SABRE DAC!
A Sparrow-t az ES9281PRO hajtja, amely az ESS zászlóshajója; kategóriájában a legjobb hang minőséget- és teljesítményt képes biztosítani 124dB DNR és -112 teljes harmonikus torzítás plusz zaj (THD+N) mellett. Az ES9281PRO az első olyan USB D/A termék, amely integrált hardveres MQA (Master Quality Authenticated) renderelőt kínál, ezzel megkönnyítve és költséghatékonnyá téve az MQA lejátszását. A kódolási folyamat extra információkat juttat a később visszaállítható jelbe. Az ES9281PRO automatikusan felismeri az MQA folyamot és bekapcsolja a renderelést. Az egész folyamat nem igényel további tervezési procedúrát.

Alacsony zajszint!
A Sparrow a Super LOW ESR tantál kondenzátorokat, az energiaellátás tervezésében kiváló minőségű alkatrészeket és a PC/okostelefon iparból származó 4 rétegű aranyozott NYÁK technológiát használja. Ez javítja a szuper finom részleteket, különösen a Hi-Res fájlokban, ahol érezheti és hallhatja a különbséget.

EarMen Sparrow kompatibilitás
A Sparrow által mint 40 millió zeneszám élvezhető veszteségmentes 16bites CD-felbontásban és több, mint 2 millió nagy felbontású fájl.
– A Sparrow támogatja a Tidal Masters (MQA) lejátszást iPhone és Android okostelefonokról. MQA Rendererként a Sparrow csatlakozhat egy MQA Core jelhez (maghoz), és befejezheti az MQA fájl kibontási folyamatát.
– A Sparrow támogatja a Qobuz nagy felbontású lejátszását iPhone, Android okostelefonokról, valamint MacOS és Windows számítógépekről. A Qobuz bit-perfekt FLAC formátumban streameli és tölti le a zenét, a mastering és archiválás céljából a legszélesebb körben használt formátumban, akár 24bit/192 kHz felbontással.

Gyártók

Szín

Felbontás

32bit/384kHz: PCM, DoP, DSD64, DSD128 és MQA

DAC

Fejhallgató kimenet

Színskála

Green : DSD, PCM, DXD, Magenta MQA,

DSD

64 / 128 DoP

DXD

384/352.8 kHz

PCM

Up to 384 kHz

MQA (Master Quality Authenticated)

További info: mqa.co.uk, Up to 384 kHz

Kimeneti csatlakozás

2.5 mm Balanced, 3.5 mm

Bemeneti csatlakozás

USB C Female

Teljesítmény

2.5 mm Balanced: 2.0 Vrms into 32 Ohm – 4.0 Vrms into 600 Ohm, 3.5 mm: 1.4 Vrms into 32 Ohm – 2.0 Vrms into 600 Ohm

Tartozékok

USB-A – USB-C kábel, USB-C – USB-C kábel

Súly

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EarMen Sparrow USB DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz