3 nap

Rotel RA-1592MKII sztereó erősítő fekete

Rotel
Az AB osztályú RA-1592MKII 200W kimeneti teljesítményt képes biztosítani egy 8Ω-os hangsugárzónak. Analóg, digitális, XLR, aptXTM és AAC vezeték nélküli Bluetooth, PC-USB (MQA támogatás) és MM lemezjátszó bemenetekkel is rendelkezik. Az audiofil szintű 32bit / 384kHz-es D/A konverter és a precízen hangolt áramkörök példa nélküli hangszínpadot és pontos hangképet biztosítanak.

 

Rotel RA-1592MKII sztereó erősítő hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

 

adatlap

979 000 Ft

A termék után 29 370 hűségpontot kapsz!

Leírás

Rotel RA-1592MKII sztereó erősítő fekete

Akár tapasztalt audiofil, akár alkalmi hallgató, soha nem volt jobb az alkalom arra, hogy zenekedvelő legyen. Közel korlátlan mennyiségű zenei kínálat áll rendelkezésére streaming, digitális médiumok, klasszikus bakelitek és így tovább.

A Rotel több mint 60 éve tervez és gyárt magas hangzáshűségű, kiváló minőségű és nagy teljesítményű audió termékeket, amelyek rendkívül részletgazdag és lenyűgözően tiszta hangzással rendelkeznek. Az RA-1592MKII büszkén folytatja ennek az ikonikus márkának a hagyományait és örökségét.

Az RA-1592MKII integrált erősítő áramköri újításokat, az audió jel útvonalainak optimalizálását és a kritikus tápegységek frissítéseit tartalmazza, lélegzetelállító teljesítményt nyújtva dinamikus ritmus és időzítés mellett.

A Rotel kategóriájának legjobb előerősítő topológiáját és díjnyertes végerősítő technológiáját felhasználva az RA-1592MKII kompromisszumok nélküli, helytakarékos, minden az egyben audió termék. Az RA-1592MKII csatornánként 200 wattot ad le 8Ω-on, amelyet a Rotel saját gyártású toroid transzformátora és „slit-foil” kondenzátorok táplálnak a gazdag, mély, és kontrollált basszus érdekében.

Az RA-1592MKII támogatja a kedvenc forrásait, beleértve az analóg, az XLR, a digitális, az aptX™ és az AAC vezeték nélküli Bluetooth, PC-USB bemeneteken keresztül. Az erősítő MQA és a 32-bit / 384kHz PCM támogatást nyújt, valamint a MM lemezjátszó bemenettel is rendelkezik. A digitális analóg átalakítást egy Texas Instruments prémium DAC végzi, precízen beállított kimeneti szűrő áramkörökkel, amelyek soha nem látott akusztikai részleteket, jól definiált széles hangszínpadot hoznak létre.

Az RA-1592KII Roon tested minősítéssel rendelkezik, amely a legjobb élményt nyújtja a Roon szoftver használatával, így csak a zenére kell figyelnie.

Választható A-B hangszórókimenetek, RS232, Ethernet és 12V kapcsoló aljzatok biztosítják a zökkenőmentes integrációt a vezérlőrendszerekkel.

Kényelem, teljesítmény és érték – ez az RA-1592MKII.

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Teljesítmény

200 watt/csatorna (20-20 kHz, < 0.03%, 8 ohm)

Transzformátor tipusa

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

10Hz-100kHz, ±0.5dB

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Damping Factor (8 Ohm-on)

600

Bemeneti csatlakozás

RCA, Phono MM, 3 x Koax, 3 x optika, USB-B, USB-A, Ethernet, XLR

USB

PC-USB (MQA támogatás)

Ethernet

Bluetooth®

aptX és AAC

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Pre-Out

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 144 x 425 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel RA-1592MKII sztereó erősítő fekete” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…