Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(5)

AC Infinity AIRCOM T10 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer

 • Csendes ventilátor-rendszer vevőkészülékek, játékkonzolok és egyéb AV-komponensek hűtésére.
 • Védi a komponenseket a túlmelegedéstől, teljesítményleadás problémáktól és a megrövidült élettartamtól.
 • LCD termosztát programozás hat sebességszabályozóval, riasztási jelzésekkel, hibaindítókkal és memóriával.
 • Három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz PWM vezérlésű motorokkal a zaj minimalizálása érdekében.

 

AC Infinity AIRCOM T10 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

 

MAGYARNYELVŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MANUAL

67 990 Ft

AC Infinity AIRCOM T10 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer, elején/előre kifújó, 17″ méretben. 

 

TERMÉKLEÍRÁS
Csendes hűtőventilátor-rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy az AV-komponensek, például vevőerősítők, teljesítményerősítők és DVR-k tetejére tegyék. A komponensek optimális hőmérsékletének fenntartása megakadályozza a túlmelegedést, biztosítja az állandó működést és meghosszabbítja azok élettartamát. A hűtőrendszer elején található vezérlő intelligens termosztát indítóval és ventilátor sebességszabályozóval rendelkezik. Az acélház három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz, amely kiszívja a hőt/meleg levegőt a komponensből és előre fújja azt ki. Alacsony profiljának köszönhetően az egység szűk helyekre is beilleszthető. A csomag tartalmaz egy vezetékes hálózati adaptert a ventilátor-rendszer hálózatba való csatlakoztatásához.

INTELLIGENS PROGRAMOZÁS
A programozás tartalmaz egy könnyen használható termosztátot és egy SMART módot, amely automatikusan beállítja a ventilátor(ok) sebességét, hogy reagáljon a változó hőmérsékletre. További funkciók; a riasztási jelzések, a ventilátor meghibásodása, az energiatakarékossági beállítások, a képernyőzár és a biztonsági memória. Hat ventilátorsebesség áll rendelkezésre három képernyő fényerő-beállítással. Az egység mögött olyan portok találhatók, amelyek akár hat különálló AC Infinity AIRPLATE kabinet-ventilátort és MULTIFAN komponens-ventilátort vezérelhetnek.

FORMATERV ÉS KIVITEL
Mindegyik rendszer kettős golyóscsapágyú ventilátorokat tartalmaz, névleges 67 000 órányi üzemidővel, CE és RoHS tanúsítvánnyal. A ventilátorok egy PWM vezérlésű motort tartalmaznak, amelyet a sebességváltozások során a zaj minimalizálására használnak, és szilikon tartókkal vannak felfüggesztve, hogy elnyeljék a rezgéseket. Az alacsony profilú kialakítás lehetővé teszi az egység alkalmazását korlátozott magasságú/szűkebb helyeken is. Az alumínium és acél szerkezete által, egy további – legfeljebb 30 font/13,6 kilogramm súlyú – komponens is a tetejére tehető.

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

3 db

Lég-kiáramlás

Elején/Előre

Teljes légáram

160 CFM

Teljes zaj

24 dBA

Statikus nyomás

1 mm-H2O

Működési feszültség

12V DC

Teljesítmény

9.5 W

Áramerősség

0.79 A

Fali adapter bemenet

100 – 240V AC

Üzemi páratartalom

35 – 85% RH

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Ventilátor csapágyak

Kettős golyócsapágy

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

1,8 m

Méret

Garancia

AC Infinity AIRCOM T10 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer termékről 5 értékelés

  AC Infinity AIRCOM T10 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer photo review
  csabai_csaba
  2023-09-17
  Nagyon jó árak és gyors, korrekt, segítőkész kiszolgálás.
  csabai_csaba
  2023-09-16
  Nagyon profi termék csak ajánlani tudom!
  Tóth Gábor
  2022-01-25
  Alapvetően jó cucc, de vannak határai. A hűtés nem fokozatmentes, és a fokozatváltások nem paraméterezhetők teljesen szabadon. Vagy úgy használod mint egy szobatermosztátot (fix fokozaton ki-be kapcsolva tartja a beállított hőt) vagy a beállított értekhez közeledve 1-2 fokonként vált fokozatot. Érdemes számolni a mélységével is. Egy rövidebb Denonról simán lelógnak a hátsó lábak, de ez a lábak áthelyezésével korrigálható. Denon x2700-at egy csak elől nyitott szekrényben már a legkissebb fokozaton is stabilan 29 fok körül tart 60-70% os hangerőn. Érdemes rámérni, mert a szonda elől mér, hátul simán lehet melegebb az erősítő. Az első két fokozat halkabb mint a hűtőnk kompresszora, magasabb fokozatra pedig csak magasabb hangerőnél van szükség. Érdemes a farenheit skálát használni mert pontosabban állítható. Arra is számítani kell, hogy egész fokokra mér ezért melegedésnél, hűtésnél hajlamos billegni, ami főleg a bekapcsolásnál okoz ki-be kapcsolgatást pár percig. Érdemes a szobahőfok fölé igazítani pár fokkal, így kevesebbet billeg kikapcsoláskor. A ventillátorok erősek és halkak, csak a levegő surrogása kelt hangot. A ház is erős, nem nyeklik nyaklik, más komponenst is simán rá lehet állítani. Számolgattam DIY megoldásokkal, de nem nagyon lehet hasonló konfigot kihozni olcsóbban. Változó körülmények és erősítő típusok miatt jó a paraméterezhetősége, erre az s10-ben kevesebb a lehetőség.
  Yess
  2022-01-11
  Nagyon szuper termék csak ajánlani tudom másoknak is.
  denonguru70a
  2021-10-17
  Mindenképpen ajánlott nagyon profi termék csak ajánlani tudom!
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz