Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 8 / 10
(1)

Dynavoice Challenger M-105 álló hangfal pár fekete

A Challanger M-105 a sorozat legnagyobb álló hangsugárzója, kettős 25 cm-es mélynyomóval az extrém hangerőért és kontrollált hang reprodukcióért!

 

  • Teljesítmény: 210/300 Watt
  • Frekvenciatartomány: 24 – 32 000 Hz
  • Mélysugárzó: 2 x 25 cm

 

Dynavoice Challenger M-105 álló hangfal fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Az ár párra értendő!

 

AV-Online TESZT

439 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:Dynavoicem105fekete

Dynavoice Challenger M-105 álló hangfal pár fekete

A Dynavoice Challenger M-105 álló hangfal az ideális típus, ha nagy hangerőn, magas kontrolláltság mellett szeretné élvezni a zenét vagy a filmeket. Két 25 cm-es mélysugárzóval, két 13 cm-es középsugárzóval és egy 2,5 cm-es Super Audio magassugárzóval Az M-105 a legnagyobb és legnehezebb álló hangfalunk, amelyet valaha gyártottunk. A középsugárzó és a magassugárzó D’Appolito elrendezésben helyezkednek el, és a négy bassz-reflex nyílás hátul kapott helyet, tovább segítve a mélysugárzók alacsony frekvenciájú hang visszaadását.
Challenger széria volt a Dynavoice első modellsorozata. Az évek során a Hifi magazinok és a felhasználók egyaránt dicsérték és elismerték a Challenger sorozatot a hihetetlen ár-értéke miatt (is). A masszív és jól felépített kabinet, a nagy teljesítményű komponensek és a rendkívül részletes, erőteljes és természetes hangzás egyedülállóvá teszi szegmensében.
A közép-meghajtó szénszálból-, a mélysugárzók kevlárból készülnek. Ezek igen gazdag és részletes hanghűséget biztosítanak, valamint lehetővé teszi, hogy a mélysugárzók kontrolláltan-, rengeteg energiát adjanak át. A Super Audio magassugárzót úgy tervezték, hogy az nagy teljesítményű legyen, az egyértelmű tisztaság megtartása mellett.
Az aranyozott bi-wire terminált egy speciális konzollal egészítettük ki, amely lehetővé teszi a középtartomány finomhangolását -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB értékek között. Ez a finomhangolás azonnali hallható eredménnyel jár!

Az évek során számos apró fejlesztést hajtottunk végre a tervezésben és a komponensekben, de a hangzás ugyanaz maradt. Mára már tudjuk, hogy a Dynavoice Challenger sorozatnak nincs kihívója, a saját szegmensében egyedülálló a minőséget képvisel; a válogatott komponensek és a hangzás terén. Csakúgy, mint az összes Dynavoice hangsugárzó-sorozatot, a Challengert is kimondottan igényes felhasználók számára fejlesztették ki. A carbon középmeghajtók, a kevlár mélysugárzók és a Super Audio magassugárzók együttesen képesek harmonikus és abszolút naturális hangzást reprodukálni, amire az árkategóriájában eddig még nem volt példa.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

210 / 300 Watt

Érzékenység

94 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

24 – 32 000 Hz

Keresztváltó-frekvencia

550Hz, 3kHz

Impedancia

4-8 ohm

Hangszóró

D'Appolito elrendezés

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm

Középsugárzó átmérője

2 x 133 mm

Mélysugárzó átmérője

2 x 250 mm

Rendszer

3-utas, Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

290 x 1100 x 395 mm

Súly

Pár ár!

Garancia

Dynavoice Challenger M-105 álló hangfal pár fekete termékről 1 értékelés

    Horváth Attila
    2022-03-16
    Pár hete szombaton voltam az üzletben. Nagyon készséges volt az eladó, hamar áthelyezte meghallgatáshoz a csekély, majd 33 kilós dobozokat! (Azóta is azon agyalok, hogy tudta úgy megemelni, áttenni?) Belesüppedtem a puha fotelba és már indított is zenéket... Döbbenetes élmény volt! Hihetetlen hangzása van! Eddig ilyen mélyeket csak külön mélyládával értem el otthon... Zenékben a gyengém a gitár... hát azt is meghallgattuk. Annyira eltöltött örömmel a hangzás, hogy csak ránéztem a páromra, aki velem jött és megtöröltem a szemeimet! Még pár stílust meghallgattunk, közben próbáltam eldönteni azt, amit a párom már eldöntött, hogy elvigyem-e? 🙂Otthoni élmények: -Nagyon betölti a teret, megjelentek olyan hangok a zenékben, amiket eddig nem is hallottam! Körbevesz a hang a szobában (Ami kb 30-35nm)! -Filmnézés közben kopogtak, kinéztem, senki. Mire leesett, a filmben kopogtak! 😀 -Zenehallgatásnál, mióta beállítottam őket, az equalizer már csak dísznek van! Ezzel a hangfallal megjöttek a magashangok is (Pedig a hátulján az "X-change" alapállásban lett hagyva), amiket a régi 20 éves hangfalaimnál már hiányoltam...Elszállítás: Ha már ott voltunk, és eldöntöttük, hogy velünk jön, megpróbáltuk betenni a kocsiba. Igen ám, de egy 4 ajtóssal érkeztünk. Még szerencse, hogy csak ketten! 😀 Az eladótól kaptunk egy centit, lemértük az ajtótávokat, meg magasságokat. Nagyjából szemre ok. 😀 Azért a berakásnál lettek méretgondok, de sok év után rájöttünk, hogy a hátsó ülés felnyitható 😀 kb 2-3 cm-en múlt az egész, de sikerült!!!!Itt szeretnénk megköszönni még egyszer az eladónak a segítőkészségét és kedvességét, hogy végig segített a bepakolásban is!Még annyit, hogy hátha ezzel segítek másoknak is: Egy 20 éves Technics SA-AX7-el vannak megszólaltatva a hangfalak. Eddig voltak gondolataim, hogy házimozit rakjak össze (Vezetékek bent vannak a falban mindenhova), de amilyen hangzást kaptam, elengedtem ezt! 😀Köszönöm a segítséget, meg az ajándékot is 🙂 Üdv.: Attila
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz