Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins M1 szatellit hangsugárzó, hangfal

A karcsú, kompakt méretű, de mégis erőteljes M-1 szatellit hangsugárzó adja mindkét Mini Theatre rendszer alapját. Surround alkalmazások esetén mind az öt pozícióban használható.Minden részegységét arra szánták, hogy egy teljes rendszert alkosson. A legfontosabb szempont a tervezés folyamán az integritás kialakítása volt, az egyedi keresztváltótól kezdve, a két részből álló íves kabinetig. A teljes technológiai megújulás után- beleértve a saját gyártású hangszórókat is- a hangzás lenyűgözőbb, mint valaha. A lesugárzási szög megnőtt. A hangkép hihetetlenül precíz lett. A hangzás valóban szélessávúvá vált.A hangminőség oly mértékben javult, hogy az M-1 hangsugárzók bátran megállják a helyüket egy hagyományos sztereó rendszerben is. Tegye az M-1-eket könyvespolcra. Vagy szerelje a falra. Vagy használja az opcionális padló állványt. Elforgathatja vízszintes pozícióba is, centersugárzóként való használathoz.

 

Bowers & Wilkins M1 szatellit hangsugárzó, hangfal hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

119 995 Ft

A termék után 3 600 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:bwm1

Bowers & Wilkins M1 szatellit hangsugárzó, hangfal

A karcsú, kompakt méretű, de mégis erőteljes M-1 szatellit hangsugárzó adja mindkét Mini Theatre rendszer alapját. Surround alkalmazások esetén mind az öt pozícióban használható.

Minden részegységét arra szánták, hogy egy teljes rendszert alkosson. A legfontosabb szempont a tervezés folyamán az integritás kialakítása volt, az egyedi keresztváltótól kezdve, a két részből álló íves kabinetig. A teljes technológiai megújulás után- beleértve a saját gyártású hangszórókat is- a hangzás lenyűgözőbb, mint valaha. A lesugárzási szög megnőtt. A hangkép hihetetlenül precíz lett. A hangzás valóban szélessávúvá vált.

A hangminőség oly mértékben javult, hogy az M-1 hangsugárzók bátran megállják a helyüket egy hagyományos sztereó rendszerben is. Tegye az M-1-eket könyvespolcra. Vagy szerelje a falra. Vagy használja az opcionális padló állványt. Elforgathatja vízszintes pozícióba is, centersugárzóként való használathoz.

A matt fekete vagy matt fehér színekben kapható, íves formájú hangsugárzókon egy zavaró szögletet sem talál. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően, a hangzás mindig lenyűgöző lesz.

Gyártók

Szín

,

Rendszer

2-utas,

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

20 – 100 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

55Hz – 50kHz (-6dB)

Impedancia

8 Ω (minimum 4.0Ω)

Érzékenység

85dB spl (2.83V, 1m)

Magassugárzó átmérője

1 x 25mm alumínium dóm, magas

Középsugárzó átmérője

1 x 100 mm Continuum kónuszú mély / közép

Mélysugárzó átmérője

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

114 x 248 x 162 mm

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins M1 szatellit hangsugárzó, hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz