Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Dynavoice Challenger C-5 XL centersugárzó fekete

A Dynavoice Challenger C-5 XL a márka legnagyobb centersugárzója. Tökéletesen illeszkedik a Challenger sorozathoz, és ez a center lesz az új hangrendszerének lelke!

 

  • Teljesítmény: 150/200 Watt
  • Frekvenciatartomány: 45 – 32 000 Hz

 

Dynavoice Challenger C-5 XL centersugárzó fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

129 990 Ft

EAN: 7394409006408
Elérhetőség: Elfogyott
SKU:DynavoiceChallengerC5XLfekete

Dynavoice Challenger C-5 XL centersugárzó fekete

A Dynavoice Challenger C-5 XL centersugárzó tökéletesen illeszkedik a Challenger sorozat többi modelljéhez. Ez a center két 13 cm-es mélysugárzóval, két 13 cm-es középsugárzóval és egy 2,5 cm-es Super Audio magassugárzóval rendelkezik, valamint VESA szabványú felfogatási pontokkal a hátoldalt.
Challenger széria volt a Dynavoice első modellsorozata. Az évek során a Hifi magazinok és a felhasználók egyaránt dicsérték és elismerték a Challenger sorozatot a hihetetlen ár-értéke miatt (is). A masszív és jól felépített kabinet, a nagy teljesítményű komponensek és a rendkívül részletes, erőteljes és természetes hangzás egyedülállóvá teszi szegmensében.
A közép- és mélysugárzók szénszálból készülnek. Ez igen gazdag és részletes hanghűséget biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy rengeteg energiát kezeljen anélkül, hogy elveszítené a kontrolláltságot. A Super Audio magassugárzót úgy tervezték, hogy az nagy teljesítményű legyen, az egyértelmű tisztaság megtartása mellett.
A Challenger C-5 XL a mai napig a Dynavoice legnagyobb centere, ami nagy tisztasággal és részletességgel reprodukálja a párbeszédet és a hangokat.

Az évek során számos apró fejlesztést hajtottunk végre a tervezésben és a komponensekben, de a hangzás ugyanaz maradt.
Mára már tudjuk, hogy a Dynavoice Challenger sorozatnak nincs kihívója, a saját szegmensében egyedülálló a minőséget képvisel; a válogatott komponensek és a hangzás terén. Csakúgy, mint az összes Dynavoice hangsugárzó-sorozatot, a Challengert is kimondottan igényes felhasználók számára fejlesztették ki. A carbon középmeghajtók, a kevlár mélysugárzók és a Super Audio magassugárzók együttesen képesek harmonikus és abszolút naturális hangzást reprodukálni, amire az árkategóriájában eddig még nem volt példa.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

150/200 Watt

Érzékenység

90 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

45 – 32 000 Hz

Impedancia

6-8 Ohm

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm

Középsugárzó átmérője

2 x 133 mm

Mélysugárzó átmérője

2 x 133 mm

Rendszer

Bass Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

750 x 165 x 250 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynavoice Challenger C-5 XL centersugárzó fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz