Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 0 / 1

Dynavoice Challenger C-5 centersugárzó fehér

A Dynavoice Challenger C-5 egy sokoldalú hangsugárzó. Tökéletesen illeszkedik a Challenger sorozathoz, mint centersugárzó, vagy akár párban polcsugárzóként is működhet.

 

  • Teljesítmény: 120/170 Watt
  • Frekvenciatartomány: 45 – 32 000 Hz

 

Dynavoice Challenger C-5 centersugárzó fehér hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 74 990 Ft.Current price is: 59 990 Ft.

Vásárlás
EAN: 6015196015190
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:DynavoiceChallengerC5feher

Dynavoice Challenger C-5 centersugárzó fehér

A Dynavoice Challenger C-5 centersugárzó tökéletesen illeszkedik a Challenger sorozat többi modelljéhez. Ez a centersugáró két 13 cm-es mélyközép sugárzóval és egy 2,5 cm-es Super Audio magassugárzóval rendelkezik. Hátoldalán konzol felfogatási pontokat kapott, amelyek lehetővé teszik a C-5 falra szerelhető centerként- vagy párban szatellit hangsugárzóként történő használatát.
Challenger széria volt a Dynavoice első modellsorozata. Az évek során a Hifi magazinok és a felhasználók egyaránt dicsérték és elismerték a Challenger sorozatot a hihetetlen ár-értéke miatt (is). A masszív és jól felépített kabinet, a nagy teljesítményű komponensek és a rendkívül részletes, erőteljes és természetes hangzás egyedülállóvá teszi szegmensében.
A közép-meghajtó szénszálból készül. Ez igen gazdag és részletes hanghűséget biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy rengeteg energiát kezeljen anélkül, hogy elveszítené a kontrolláltságot. A Super Audio magassugárzót úgy tervezték, hogy az nagy teljesítményű legyen, az egyértelmű tisztaság megtartása mellett.
Amikor a svéd Ljud & Bild magazin 5.0 hangfalszetteket/házimozi rendszereket tesztelt, az S-5-öt párosították az M-65 padlón álló hangsugárzókkal és a C-5 centerrel, majd összehasonlították őket a kétszer annyiba kerülő rendszerekkel…
A teszt egyértelmű volt: „A Dynavoice rendszer nagy volumenű és lenyűgöző mozis hangzással rendelkezik, ahol a teljes hangkaraktere nagyszerű élményt nyújt és a szórakoztatási faktora igen magas!”

Az évek során számos apró fejlesztést hajtottunk végre a tervezésben és a komponensekben, de a hangzás ugyanaz maradt. Mára már tudjuk, hogy a Dynavoice Challenger sorozatnak nincs kihívója, a saját szegmensében egyedülálló a minőséget képvisel; a válogatott komponensek és a hangzás terén. Csakúgy, mint az összes Dynavoice hangsugárzó-sorozatot, a Challengert is kimondottan igényes felhasználók számára fejlesztették ki. A carbon középmeghajtók, a kevlár mélysugárzók és a Super Audio magassugárzók együttesen képesek harmonikus és abszolút naturális hangzást reprodukálni, amire az árkategóriájában eddig még nem volt példa.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

120 / 170 Watt

Érzékenység

87 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

45 – 32 000 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm

Középsugárzó átmérője

2 x 133 mm

Rendszer

Bass Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

495 x 164 x 195 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dynavoice Challenger C-5 centersugárzó fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz