Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon AVC-X8500HA 13.2 8K házimozi erősítő ezüst

Denon AVC-X8500HA 13.2 8K házimozi erősítő a meglévő HD és 4K tartalmakat is képes 8K-ra felskálázni, így még többen megtapasztalhatják a 8K felbontás erejét. Emellett továbbra is támogatja az eARC (Enhanced Audio Return Channel) technológiát, amely lehetővé teszi a veszteségmentes és objektumalapú hangátvitelt, mint például a DTS:X és a Dolby Atmos a TV-alkalmazásokból vagy a csatlakoztatott eszközökről egyetlen HDMI-kábel segítségével.

 

Denon AVC-X8500HA 13.2 8K házimozi erősítő ezüst hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

1 399 990 Ft

A termék után 42 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:denonavcx8500HAfekete-1

Denon AVC-X8500HA 13.2 8K házimozi erősítő ezüst

Továbbfejlesztett “A” specifikációjú házimozi erősítő már a legújabb HDMI-technológiákat tartalmazza, biztosítva ezzel a Denon által híressé vált, osztályelső házimozi teljesítményt. Élvezze a filmeket és tévéműsorokat a legjobb képminőségben a dedikált “8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K/60Hz és 4K/120Hz videó jeltovábbítást. Az új HDR formátum támogatás magában foglalja a HDR10+ és a Dynamic HDR-t, a Quick Media Switching (QMS) nevű új HDMI funkció pedig lehetővé teszi a forrás azonnali képkockasebesség-váltását a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében. A kivételes színek, tisztaság és kontraszt érdekében az AVC-X8500HA továbbra is támogatja a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Color almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítás funkciót.

Számos új funkció nyújt előnyt a játékok kedvelőinek, köztük a borotvaéles mozgástisztaság a 4K/120 Hz-es jeltovábbítással, valamint a változó frissítési frekvencia (VRR) a képkocka szakadás csökkentése és az általános pontosság javítása érdekében. Az Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) funkcióval, amelyek mindegyike a késleltetés csökkentésére és a kép javítására szolgál, előnyt szerezhet a versenytársakkal szemben. Lássa az ellenséget, mielőtt az meglátná Önt a lenyűgöző 8K képminőségben. Az új erősítő a meglévő HD és 4K tartalmakat is képes 8K-ra felskálázni, így még többen megtapasztalhatják a 8K felbontás erejét. Emellett továbbra is támogatja az eARC (Enhanced Audio Return Channel) technológiát, amely lehetővé
teszi a veszteségmentes és objektumalapú hangátvitelt, mint például a DTS:X és a Dolby Atmos a TV-alkalmazásokból vagy a csatlakoztatott eszközökről egyetlen HDMI-kábel segítségével.

A Denon zászlóshajó szint emelése

A fejlett többcsatornás házimozi alkalmazásokhoz a frissített zászlóshajó mostantól támogatja a DTS:X Pro®-t is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornás DTS:X dekódolást élvezhessenek olyan hangsugárzó konfigurációkkal, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. A hallgatók a legújabb IMAX Enhanced filmeket is élvezhetik 7.2.6 vagy 9.2.4 hangsugárzó-konfigurációkban. A Denon AVC-X8500HA a DTS:X Pro mellett számos más 3D hangformátumot is tartalmaz, többek között a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS:X®, a DTS Virtual:X™, az IMAX® Enhanced és az Auro- 3D®, már a dobozból kicsomagolva. A legújabb magassági virtualizációs technológiák magassági csatornák nélküli, magával ragadó hangzást biztosítanak, virtuális magassági hatásokat létrehozva 7.1-es, 5.1-es vagy 2.1-es hangsugárzó elrendezésben.

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

210 watt / csatorna (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1ch driven), 140 watt/csatorna (8 ohms, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%, 2 csatornán mérve)

Csatorna szám (db)

13.2 csatorna, Dolby Atmos ( 7.1.6 vagy 9.1.4), DTS:X és Auro-3D (13.1)

Audyssey mikrofonos kalibráció

HDMI-jelátvitel (standby)

Dolby Surround Upmixer, DTS Neural:X Upmixer

DTS:X Pro®

DTS Virtual:X

Dolby Height Virtualization

Dolby tartalmának felkeverése a virtualizált magassági csatornák hozzáadásával (a jövőbeli firmware frissítésen keresztül lessz elérhető a 7 csatornás modelleken).

Dolby Atmos®, DTS:X

HDCP 2.2 másolásvédelmi rendszer

HDMI 2.1

Igen

High Dynamic Range (HDR)

HDR10, HDR10+

ZONE2 DAC: HDMI/Net/SPDIF

Vezetéknélküli kapcsolatok

,

HDMI csatlakozók

Audio return csatorna (ARC)

eARC, közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül

Multi-room

HEOS Wireless Multi-Room

Spotify, Deezer, Internet rádió

Audiókodolás

DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV

Dolby Vision

Lejátszási formátumok

,

Streaming szolgáltatók

internet rádió, Spotify Connect, Tidal, Deezer,

Bluetooth®

Bluetooth aptX HD (2 irányú)

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 195 x 482 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon AVC-X8500HA 13.2 8K házimozi erősítő ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz