Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins PX7 S2e vezeték nélküli fejhallgató Cloud Grey

A Px7 S2e a nagy felbontású, 24 bites DSP-t -amelyet a zászlóshajó Px8 fejhallgatóból származó tanulságokkal fejlesztettünk tovább- kombinálja az egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységekkel. Ezek gondosan szögben vannak elhelyezve a fejhallgató fülkagylójában az igazán koncentrált, magával ragadó hallgatási élmény érdekében. A nagy felbontású, vezeték nélküli átvitellel kombinálva az eredmény egy olyan fejhallgató, amely kategóriájában páratlan hangminőséget biztosít.

 

Bowers & Wilkins PX7 S2e vezeték nélküli fejhallgató Cloud Grey hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

Original price was: 171 990 Ft.Current price is: 139 990 Ft.

Vásárlás

Bowers & Wilkins PX7 S2e vezeték nélküli fejhallgató Cloud Grey

Hallgasson többet abból, amit a művész hallani akar. Az új Bowers & Wilkins Px7 S2e fejhallgatóval közelebb kerülhetsz az eredeti felvételhez, így pontosan úgy hallhatod a zenét, ahogyan azt az előadó elképzelte. Hallgasson meg mindent. Halld az igazat.

A Px7 S2e a rendkívül sikeres, belépő szintű vezeték nélküli fejhallgatónk legújabb iterációja. Az “e” az “evolved” (továbbfejlesztett) szót jelenti, mivel a Px7 S2e a zászlóshajó Px8 vezeték nélküli fejhallgatónkból merített inspirációt és tanulságokat, valamint az újrahangolt akusztikai teljesítményt használja fel, hogy kategóriájának legjobb hangzását nyújtsa.

A Px7 S2e a 24 bites DSP-t a Px8 zászlóshajó fejhallgatónk tanulságaival továbbfejlesztett, egyedi tervezésű 40 mm-es meghajtóegységekkel kombinálja, amelyek gondosan elhelyezve mindkét fülhallgató belsejében biztosítják az igazán koncentrált, magával ragadó hallgatási élményt. Az eredmény egy olyan fejhallgató, amely kategóriájában páratlan hangminőséget biztosít.

A Px7 S2e összesen hat mikrofont használ a kiváló hívásminőség érdekében, valamint kiváló zajszűrést, amely kizárja a nem kívánt zavaró zajokat anélkül, hogy károsítaná kedvenc zenéjének dinamikáját és energiáját.

A Px7 S2e-t gondosan tervezték a kényelmes, hosszan tartó zenehallgatáshoz, luxus memóriahabos fülpárnákkal, amelyek tökéletesen körülölelik és kipárnázzák a füleket, valamint elegáns szövet kivitelben.

A Bowers & Wilkins Music alkalmazással a Px7 S2e-t finomhangolhatod ízlésedre, be- és kikapcsolhatod a zajszűrést, és még a következő kedvenc albumodat is felfedezheted.

 

A Px7 S2e négyféle elegáns kivitelben kapható. Ezek közé tartozik az Anthracite Black, Cloud Grey, Ocean Blue és a vadonatúj, feltűnő Forest Green – egy prémium kivitel, amely kiegészíti a Px7 S2e kiváló hangminőségét.

 

Gyártók

Szín

Hangszóró

40mm szögbe döntött meghajtó egységek

Mikrofonok

4x mikrofon a zajszűréshez, 2x mikrofon a telefonáláshoz (CVC2 – Clear Voice Communication v2)

Impedancia

Bluetooth®

Bluetooth 5.2, aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC

Akkumulátor

30 órás akkumulátor-üzemidő

Tömeg

307 g

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins PX7 S2e vezeték nélküli fejhallgató Cloud Grey” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz