Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins PX8 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

A Bowers & Wilkins nagysikerű 700-as sorozatú hangsugárzókban használt Carbon Dome meghajtóegységek által inspirált új Px8 Carbon Cones páratlan kombinációját nyújtja a rendkívül gyors válasznak és a kivételesen alacsony torzításnak a teljes frekvenciatartományban. Az eredmény olyan felbontás, részletesség és időzítés, amely felülmúlja a Px7 S2 által felállított magas mércét, biztosítva a még magával ragadóbb és természetesebb zenei előadást, amely minden eddiginél közelebb kerül a művész szándéka szerinti True Sound-hoz.

 

Bowers & Wilkins PX8 vezeték nélküli fejhallgató (fekete) hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

279 990 Ft

A termék után 8 400 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:PX8fekete

Bowers & Wilkins PX8 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

  • A Px8 a nemrégiben bemutatott és díjnyertes Px7 S2 kiváló fogadtatására épül, továbbfejlesztett hangminőséggel, dizájnnal és kivitelezéssel.
  •  A teljesen új, egyedi tervezésű, ultra-nagy felbontású karbon membránok – amelyek minden fülkagylóban szögben helyezkednek el – alacsonyabb torzítást és jobb felbontást biztosítanak a referencia-minőségű hangzás érdekében.
  • Az új luxusanyagok közé tartoznak az öntött alumínium karok, a gyémántcsiszolt fényes fém részletek és a Nappa bőrkárpitok, amelyek barna vagy fekete kivitelben kaphatók szeptember 28-tól.
  • A Px8 megjelenésével egyidejűleg a Bowers & Wilkins Music App frissül, és közvetlen zenei streaminget biztosít a fejhallgatóhoz – ez áttörést jelent a felhasználói élményben.

 

Bowers & Wilkins, a neves brit prémium audio márka bemutatta új zászlóshajó vezeték nélküli fejhallgatóját, a Px8-at. A többszörösen díjazott Px7 S2 modell általánosan elragadtatott elismerésére építve az új Px8 új referencia mércét állít fel a hangzás, a felépítés és a kivitelezés terén az aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató kategóriában.

 

A Px8 szíve ugyanaz az aktív zajszűrő vezeték nélküli platform, amely a Px7 S2-ben is megtalálható, amely már most is az egyik legjobb hangzású fejhallgató a kategóriájában. A Px8-ban ez a
kiemelkedő teljesítmény még magasabb szintre emelkedik a részletesség, a felbontás és a tágabb színpadkép terén, köszönhetően a teljesen új, testre szabott 40 mm-es Carbon Cone meghajtóegységeknek

 

A Bowers & Wilkins nagysikerű 700-as sorozatú hangsugárzókban használt Carbon Dome meghajtóegységek által inspirált új Px8 Carbon Cones páratlan kombinációját nyújtja a rendkívül gyors válasznak és a kivételesen alacsony torzításnak a teljes frekvenciatartományban. Az eredmény olyan felbontás, részletesség és időzítés, amely felülmúlja a Px7 S2 által felállított magas mércét, biztosítva a még magával ragadóbb és természetesebb zenei előadást, amely minden eddiginél közelebb kerül a művész szándéka szerinti True Sound-hoz.

A Px7 S2-hez hasonlóan a Px8 Carbon Cone meghajtóegységek gondosan szögben vannak elhelyezve a fülkagylók belsejében, hogy a hallgató füléhez viszonyítva minden egyes ponton egyenletes távolságot biztosítsanak az egyes meghajtók felületének minden pontjától, hogy még magával ragadóbb és rendkívül pontos hangzásvilágot hozzanak létre. Az eredmény a legjobb hangminőség, amit a Bowers & Wilkins valaha is nyújtott egy vezeték nélküli fejhallgatóból.

 

A fejhallgató tervezés új vezetője
A Px8 formatervezése ugyanolyan inspiráló, mint a hangminősége. Az új fejhallgató kétféle kivitelben, fekete vagy barna bőrrel kapható, és mostantól öntött alumíniumból készült karszerkezettel rendelkezik, amely utal a Bowers & Wilkins jellegzetes dizájnnyelvére, valamint gyémántcsiszolt fényes élekkel az egyes ellipszis alakú logólemezeken. A fülkagylók, a memóriahabos párnák és a fejpánt puha, fényűző nappa bőrrel van díszítve a végső, prémium érzés érdekében. Ezek a dizájn- és anyagválasztások együttesen biztosítják, hogy a Px8 magabiztosan erősítse a Bowers & Wilkins pozícióját, mint a kategóriában egyedülálló prémium audio márka.

 

Páratlanul nagy felbontású hang
A Px7 S2-hez hasonlóan a Px8 is a Qualcomm aptXTM Adaptive vezeték nélküli technológiát használja, hogy a kompatibilis telefonok, táblagépek és számítógépek a lehető legjobb
hangminőséget biztosítsák. Az USB-C és a 3,5 mm-es analóg kábeles csatlakozások is támogatottak, mindkét kábeltípus megtalálható a termékhez mellékelt hordtáskában. Akár vezeték nélküli, akár vezetékes csatlakozást használ, a Px8 kombinálja az ultra-nagy teljesítményű meghajtóegység-konfigurációt a Bowers & Wilkins által kifejlesztett, nagy teljesítményű DSP-vel (digitális
jelfeldolgozás), hogy kiemelkedő, 24 bites, nagy felbontású hangminőséget biztosítson a vezető streaming szolgáltatásokból.

 

A zajt, ne a zenét halkítsa le
A Px8 ugyanazt a szabadalmaztatott, Bowers & Wilkins által optimalizált zajszűrő technológiát használja, mint a Px7 S2, hogy hatékonyan kizárja a nem kívánt zajokat – ami döntő fontosságú,
anélkül, hogy a folyamat a zeneiség rovására menne. Hat nagy teljesítményű mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmény érdekében: kettő méri az egyes meghajtóegységek kimenetét, kettő reagál a külvilágból érkező környezeti zajokra, kettő pedig kiemelkedő hangtisztaságot biztosít a továbbfejlesztett zajszűréssel. A Px7 S2-hez hasonlóan a rendszer teljesítményét tovább javították a két külső mikrofon egymáshoz való közelítésével, az egyes mikrofonok dőlésszögének beállításával a jobb hang érdekében, valamint a második mikrofon helyzetének megváltoztatásával a szélzaj zavaró hatásának csökkentése érdekében.

 

Áttörés a felhasználói élményben
Izgalmas, hogy az új Px8 megjelenésével a Bowers & Wilkins Music App is jelentős frissítést kap. A bevezetéstől kezdve a Music App lehetővé teszi a Px8 felhasználók számára, hogy a kiválasztott zenét közvetlenül a mobileszközükről a fejhallgatójukra streameljék, a Deezer, a Qobuz és a TIDAL támogatásával. Ugyanez a funkcionalitás fog megjelenni a Px7 S2 tulajdonosok számára a Px8 megjelenésének napján. Csak egy példa ennek az áttörést jelentő funkciónak az előnyeire: a Bowers & Wilkins vásárlói mostantól könnyedén válthatnak az otthoni zenehallgatás például egy Zeppelin vagy egy pár Formation Duo sztereó hangszórón keresztüli – és a mobilkészüléken keresztüli zenehallgatás között egy pár Px8 vagy Px7 S2 fejhallgatóval. Mint korábban, a Music App is leegyszerűsíti a Px8 csatlakoztatását egy mobileszközhöz, támogatja a hangzás finomhangolását az állítható EQ segítségével, és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy beállítsák a kívánt zajszűrési módot, miközben figyelemmel kísérhetik a fejhallgató töltöttségi szintjét.

 

A fizikai vezérlők mindkét fülkagylóban megtalálhatók, így a Music App nélkül is teljes körű vezérlést biztosítanak, míg a felhasználók a Px8 segítségével egy gombnyomással zökkenőmentesen
elindíthatják a telefon hangasszisztensét. A 30 órás akkumulátor-üzemidővel a Px8 egész nap – és még annál is tovább – képes játszani egyetlen feltöltéssel, míg egy 15 perces gyorstöltés akár hét órányi további zenehallgatáshoz is elegendő, így sosem marad sokáig kedvenc zenéje nélkül.
Gyártók

Szín

THD

<0.1% (1 kHz/10mW)

Mikrofonok

4x mikrofon a zajszűréshez, 2x mikrofon a telefonáláshoz (CVC2 – Clear Voice Communication v2)

Hangszóró

40 mm-es Carbon Cone

Bluetooth®

5.2 aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC

Akkumulátor

30 órás akkumulátor-üzemidővel

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins PX8 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz