Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins PX8 McLaren Edition vezeték nélküli fejhallgató

A Px8 McLaren Edition fejhallgató a Bowers & Wilkins és a McLaren Automotive közötti hosszú távú, díjnyertes partnerséget, valamint a McLaren szuper- és hiperautókat ünnepli, amelyekbe a Bowers & Wilkins már beépült, és a McLaren ihlette stílust ötvözi a Bowers & Wilkins zászlóshajó fejhallgatóinak szinonimájaként ismert nagy teljesítményű vezeték nélküli hangzással.

 

Bowers & Wilkins PX8 McLaren Edition vezeték nélküli fejhallgató hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

319 990 Ft

A termék után 9 600 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Bowers & Wilkins PX8 McLaren Edition vezeték nélküli fejhallgató

A Px8 a zászlóshajó vezeték nélküli fejhallgatónk. A kivételes teljesítmény, a prémium anyagok, az intelligens technológia és az intelligens funkciók tökéletes kombinációja.

A Px8-nál jobb fejhallgatót még soha nem készítettünk. A nagy felbontású 24 bites DSP teljesen új meghajtótechnológiával párosul, hogy kiemelkedő felbontást biztosítson, amely képes megragadni a zene olyan árnyalatait, amelyek máskülönben kimaradnának. Ez a fejhallgatós zenehallgatás az elmélyülés és a realizmus teljesen új szintjén.

A Px8 precízen szögbe állított Carbon Cone meghajtóegységei csökkentik a torzítást, ami jelentősen javítja a tisztaságot. A teljesen optimalizált meghajtóegység “motorrendszerrel” párosítva, az átdolgozott mágnessel, hangtekerccsel és peremmel, az eredmény páratlan pontosság és realizmus.

A Px8 az aptX™ adaptív vezeték nélküli technológiát és a nagy teljesítményű digitális jelfeldolgozást használja, hogy a megfelelő streaming szolgáltatásokból kiváló 24 bites, nagy felbontású hangminőséget biztosítson. A nagy felbontású streamelés élvezetéhez USB-n keresztül is csatlakoztathatja laptopjához.

A Px8 szabadalmaztatott zajszűrő technológiája kiemelkedő teljesítményt biztosít, a zeneiséget nem befolyásolva. Hat mikrofon dolgozik együtt a legjobb eredmények érdekében, mind a zajszűrés, mind a tisztább hanghívások terén.

Az öntött alumínium karok és a finom nappabőr díszítés nem hagy kétséget afelől, hogy a Px8 egy olyan fejhallgató, amely legalább annyira különleges, mint amilyen jól szól. Egyetlen feltöltéssel 30 órányi hallgatással pedig több mint egy napig élvezheti az élményt.

 

Gyártók

Szín

THD

<0.1% (1 kHz/10mW)

Mikrofonok

4x mikrofon a zajszűréshez, 2x mikrofon a telefonáláshoz (CVC2 – Clear Voice Communication v2)

Hangszóró

40 mm-es Carbon Cone

Bluetooth®

5.2 aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC

Akkumulátor

30 óra lejátszás, 15 perces töltés 7 óra lejátszáshoz

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins PX8 McLaren Edition vezeték nélküli fejhallgató” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz