Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins MARINE 8 kültéri beépíthető hangszóró

Mindkét modell IP66 besorolással rendelkezik – ha megfelelően van beszerelve – és a fém rács és az összes csavar tengeri-osztályú rozsdamentes acél. A maghajtó váz nem korrodáló, merev polimert használ, és a magassugárzó dóm hátsó támasztékkal rendelkezik, hogy megakadályozza a maradandó deformálódást.

 

Bowers & Wilkins MARINE 8 kültéri beépíthető hangszóró hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

179 900 Ft

A termék után 5 397 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:bwMARINE8

Bowers & Wilkins MARINE 8 kültéri beépíthető hangszóró. db ár!

A tengeri környezet könyörtelen. Minden berendezésnek túl kell élnie a szélsőséges hőmérsékleteket, a sós vizet és a szelet. Nem csoda, hogy a tengeri használatra tervezett hangszórók többsége a hangminőséget áldozza fel a robusztusság miatt.

Természetesen minden Bowers & Wilkins hangsugárzónak zseniálisan kell szólnia. Tehát ezeket a marine hangszórókat először úgy alakították ki, hogy megfeleljenek a szigorú hangminőségi előírásoknak, majd hozzáadták a zord tengeri környezet túléléséhez szükséges keménységet. Mindkét modell IP66 besorolással rendelkezik – ha megfelelően van beszerelve – és a fém rács és az összes csavar tengeri-osztályú rozsdamentes acél. A maghajtó váz nem korrodáló, merev polimert használ, és a magassugárzó dóm hátsó támasztékkal rendelkezik, hogy megakadályozza a maradandó deformálódást.

A Marine 6 és a Marine 8 rendkívül ellenállóak a legigényesebb telepítési környezetekben is, a Bowers & Wilkins kiváló, kompromisszumok nélküli hangminőségével

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

80 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

36Hz – 26kHz

Érzékenység

90dB (2.83V, 1m)

Magassugárzó átmérője

1x 25mm (1 in) lágy dóm magassugárzó,

Mélysugárzó átmérője

1x 200mm (8-in) polypropylene cone bass/midrange

Beépítési méret (magasság - szélesség - mélység)

Adatlapban

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins MARINE 8 kültéri beépíthető hangszóró” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz