1-3 nap

Bowers & Wilkins CWM 362 falba építhető hangszóró, hangfal

Bowers & Wilkins
Ezek a modellek olyan magas páratartalmú helyiségekben is alkalmazhatóak, mint például a fedett úszómedence vagy a zuhanyzó, ahol a más szériákban megtalálható anyagokat nem használhattuk. A CWM 362 kétutas, falba építhető hangsugárzó. A sorozatban található, mennyezetbe építhető hangsugárzókhoz hasonlóan, minimális vastagságú peremmel rendelkezik. Hangszórókészletét egy 160mm-es (6in) polipropilén kónuszú mély/ középsugárzó és egy 25mm-es (1in) lágy dóm magassugárzó alkotja.

 

Bowers & Wilkins CWM 362 falba építhető hangszóró, hangfal hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

59 000 Ft

A termék után 1 770 hűségpontot kapsz!

Leírás

Bowers & Wilkins CWM 362 falba építhető hangszóró, hangfal

Ezt a szériát ugyanaz az akusztikai mérnök csapat tervezte, aki a már sikeressé vált CI 600 és CI 700 sorozatokat. A CI 300 széria a Bowers & Wilkinstől már megszokott kivételes hangminőséggel rendelkezik, de olyan környezetbe is beépíthető, ahol a hangszóró nedvességnek van kitéve, melyet más kiváló minőségű hangsugárzók nehezen vagy egyáltalán nem viselnek el. Ennek köszönhetően ezek a modellek olyan magas páratartalmú helyiségekben is alkalmazhatóak, mint például a fedett úszómedence vagy a zuhanyzó, ahol a más szériákban megtalálható anyagokat nem használhattuk. A CWM 362 kétutas, falba építhető hangsugárzó. A sorozatban található, mennyezetbe építhető hangsugárzókhoz hasonlóan, minimális vastagságú peremmel rendelkezik. Hangszórókészletét egy 160mm-es (6in) polipropilén kónuszú mély/ középsugárzó és egy 25mm-es (1in) lágy dóm magassugárzó alkotja.

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Teljesítmény

80 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

50Hz – 30kHz

Érzékenység

89 dB

Mélysugárzó átmérője

160 mm-es polipropilén kónuszú mély/ középsugárzó

Magassugárzó átmérője

1x 25 mm soft dome

Beépítési méret (magasság - szélesség - mélység)

Mélység: 76 mm

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins CWM 362 falba építhető hangszóró, hangfal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…