Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition álló hangfal tölgy

Ez az álló hangsugárzó egyedülálló minőséget kínál: erőt, részletességet, pontosságot és zeneiséget. A hangszórókészlete egy elcsatolt, kettős alumínium dóm magassugárzóból, egy 150mm-es FST Continuum középsugárzóból és két, 165mm átmérőjű papír mélysugárzóból áll.

 

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition álló hangfal hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. db ár! Bontott doboz, karcmentes 5 év garanciával!

 

ADATLAP

Original price was: 399 995 Ft.Current price is: 249 990 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:bw603s2anniversaryeditiontölgy

Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition álló hangfal tölgy. db ár.

Bontott doboz, karcmentes 5 év garanciával!

Ebben a hónapban jelenik meg az új 600 Anniversary Edition sorozat, a Bowers & Wilkins 600-as sorozatú hangsugárzóinak hetedik generációja. Az új termékcsalád ugyanúgy kiemelkedő értéket és kiváló hangminőséget képvisel, mint hat elődje, de a Bowers & Wilkins hagyománya szerint új és továbbfejlesztett alkatrészekkel rendelkezik annak érdekében, hogy továbbra is az iparág élvonalában legyen a kiváló hangminőségű és elfogadható árú hangsugárzóival Az elmúlt 25 évben a Bowers & Wilkins 600-as sorozata volt a zenerajongók megfizethető árú, audiofil hangsugárzója. Az új termékcsalád a második leghosszabb folyamatosan elérhető sorozat a legendás 800 Diamond sorozat után. A Bowers & Wilkins mindig is egyedülálló volt az összes kulcsfontosságú alkatrész házon belüli fejlesztésében és gyártásában, valamint az, hogy ezeket a technológiákat idővel a kisebb sorozataiban is megjelentesse. Ennek az üzletpolitikának köszönhetően, a 600-as sorozatú modellek jobb minőségű alkatrészeket és fejlettebb technológiákat kínálnak, mint a versenytársak, így a hangminőségük vetekszik a jóval drágább hangsugárzókkal is.

Az új 600 Anniversary Edition sorozat is ezt az utat követi, jelentős alkatrészfejlesztéseket kínál a 2018-ban bemutatott, 600-as sorozat hatodik változatához képest. A 600 Anniversary Edition sorozata négy modellt tartalmaz, melyek ötvözik a fejlett technológiát a diszkrét formavilággal. A sorozat eddigi matt fekete és matt fehér kivitele kibővült a tölgy illetve csak az ázsiai régióban elérhető vörös cseresznye burkolatokkal. Az Anniversary Edition modellek egy új, ünnepi logót is kaptak, mely a magassugárzót körüli gyűrűn található. A hangsugárzó színétől függően ez gyűrű világos vagy sötét színű.

Az új sorozat Anniversary Edition modelljei a 607, 606, 603 és a HTM6 hangsugárzók „S2” végződést kaptak, míg a meglévő ASW608, ASW610 és ASW610XP mélysugárzók, valamint a STAV24 S2 állvány változatlanok maradtak. Összeállítottunk egy 600 Anniversary Edition moziszettet is mely a 603 S2, 607 S2, HTM6 S2 modellekből, valamint egy ASW610 mélysugárzóból áll.
Az akusztikai fejlesztések a hangsugárzók keresztváltóinál történtek. Az új Anniversary sorozatnál megújult és jelentősen továbbfejlesztett bypass kondenzátorok találhatók: ezeket a Mundorf által különlegesen kezelt komponenseket eredetileg a 700 Signature modellekben használtuk először. Ezen felül új és fejlettebb kondenzátorok dolgoznak a magas és közép frekvenciáknál is. Az eredmény pedig jelentősen jobb felbontás és transzparencia minden 600 Anniversary Edition modellnél.
“A 600 Anniversary Edition sorozat a Bowers & Wilkins filozófiájának klasszikus példája” – mondta Andy Kerr, a termékmarketing és kommunikáció igazgatója. „A magasabb sorozatokból lehozott, egyedülálló, saját fejlesztésű komponenseink és technológiánk felhasználásával, nagyon szerény költségért, új szintekre emelhetjük belépő szintű termékeink teljesítményét. A 600-as sorozat 25 éve folyamatosan új minőségi szintet állít fel a kategóriájában, és bízunk benne, hogy új Anniversary Edition sorozatunk stílusosan folytatja ezt a hagyományt. ”

Gyártók

Szín

Rendszer

3-utas bassreflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30-200 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

29Hz és 33kHz (-6dB)

Teljes harmonikus torzítás (%)

Impedancia

8 – 3.0 Ω

Érzékenység

88.5 dB spl (2.83Vrms,1m)

Magassugárzó átmérője

1 x 25mm alumínium dóm, magas

Középsugárzó átmérője

1 x 150mm Continuum kónuszú FST közép

Mélysugárzó átmérője

2 x 165mm papír mély

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

320 x 1055 x 370 mm (talppal)

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bowers & Wilkins 603 S2 Anniversary Edition álló hangfal tölgy” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz