A DENON BEMUTATJA AZ ÚJ Denon AVR-X1700H 8K házimozi erősítőjét

A DENON BEMUTATJA AZ ÚJ Denon AVR-X1700H 8K házimozi erősítőjét

Az iparág vezető AV-receiver gyártója bemutatja legújabb nagy teljesítményű AVR-jét, amely három 8K HDMI bemenettel, 7-csatornás erősítővel, magassági virtualizációs támogatással és HEOS Multi-Room Streaminggel büszkélkedhet a felemelő otthoni szórakoztató élmény érdekében.

A Denon®, a prémium kategóriás otthoni szórakoztató és személyi audio termékek 1910 óta vezető gyártója ma bemutatta az új 7.2 csatornás AVR-X1700H nagy teljesítményű AVreceivert (AVR). Három 8K HDMI bemenettel rendelkezik a legújabb 8K/60Hz és 4K/120Hz Ultra HD források befogadására az izgalmas házimozi, a fejlett játék és az élethű szórakozás élményéhez. A díjnyertes X-sorozat belépő osztályát felfrissítve az AVR a legújabb magával ragadó 3D surround formátumokat is kínálja, mint a Dolby Atmos® és a DTS:X®, valamint a magassági virtualizációt és a HEOS® Built beépített többszobás zenei streaming technológiát. Az AVR-X1700H hét csatornás erősítést biztosít csatornánként 145 W-os teljesítmény mellett.

“Az AVR-X1700H nagyszerű kiindulópont a kezdő rajongók számára, akik egy teljes értékű AVR-t keresnek elérhető áron. Több 8K HDMI bemenettel, 3D hanggal, virtualizált surround hangzással és számos más, általában a prémium kategóriás házimozi rendszerekben megtalálható technológiával kiegészítve ez az AVR mindent tud” – mondta Trip Randall, a Denon elnöke. “Egy olyan időszakban, amikor oly sokan fontolgatják a rendszerfrissítést, hogy kedvenc tévéjüket és filmjeiket jobb minőségben nézhessék, ez a receiver kézzelfoghatóan biztosítja azt a next-gen (következő generációs) élményt, amelyet ügyfeleink igényelnek.”


Magával ragadó hangzás a végső 3D-s mozi élményért
A Denon AVR-X1700H a legújabb surround hangformátumok támogatásával, köztük a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS:X® és a DTS Virtual:X™ támogatásával magával ragadó 3D hangélményt tesz lehetővé. A felhasználók vagy 5.1.2 Dolby Atmos surround rendszert tervezhetnek magassági vagy mennyezetbe épített hangszórók telepítésével, vagy Dolby Atmos magassági hangszórókat használhatnak a meglévő hangfalaikra helyezve, vagy kihasználhatják a DTS Virtual:X és a Dolby Atmos Height Virtualization
technológiák előnyeit. Mind a Dolby, mind a DTS technológiák virtualizált magassági és térhatású hanghatásokat adnak hozzá, hogy 7.1-es, 5.1-es vagy 2.1-es hangszóróelrendezésben újra megteremtsék a magával ragadó hangzást. Ez lehetővé teszi, hogy kevesebb hangszóróval a hallgató fölé nyúló hangmező érzetét keltse, és ideális olyan rendszerekhez, amelyekben nincsenek különálló magassági vagy surround hangszórók a szobában.

Fejlett 8K HDMI videoszekció eARC-vel
A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében az AVR-X1700H fejlett HDMI szekcióval rendelkezik. A hat bemenet/egy kimenet HDMI-kártya három 8K bemenetet tartalmaz, amelyek támogatják a 8K/60 Hz-es és 4K/120 Hz-es videó átvitelt akár 40 Gbps sebességgel. Minden HDMI bemenet 4:4:4 Pure Color almintavételezéssel, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR és BT.2020 pass-through támogatással büszkélkedhet a kivételes tisztaság érdekében. Élvezze a 8K felskálázást a bemeneteken és a HDCP 2.3, a legújabb másolásvédelmi szabványt a könnyed lejátszás érdekében. Az AVRX1700H egyszerűen csatlakoztatható az eARC (Enhanced Audio Return Channel) segítségével, hogy tömörítetlen és objektumalapú hangot juttasson el a tévétől a receiverhez egyetlen HDMI-kábelen keresztül. A játékosok számára is számos technológia áll rendelkezésre a zökkenőmentesebb és gyorsabb játékélmény érdekében, többek között: 4K/120 Hz-es átvitel, változó frissítési sebesség (VRR), gyors képkocka-továbbítás (QFT) és automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM).

Nagy felbontású zenei streaming és több szoba támogatása
A Denon AVR-X1700H kompatibilis az Apple® AirPlay 2-vel az iPhone-felhasználók számára és Bluetooth-szal az Android okoseszközök felhasználói számára, míg az előlapi USB-port kényelmes hanglejátszást biztosít különböző nagyfelbontású audioformátumú (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2.8/5.6 MHz-es fájlok) tárolóeszközökről. A népszerű streaming zenei szolgáltatásokhoz, például a Spotify®, az Amazon Music HD, a Tidal és más népszerű zenei szolgáltatásokhoz való vezeték nélküli csatlakozás szintén könnyen elérhető a HEOS Built-in technológián keresztül, méghozzá nagy felbontásban, ha a streaming szolgáltatás támogatja. A HEOS Built-in segítségével az AVR-X1700H képes vezeték nélkül továbbítani a zenét a kompatibilis HEOS Builtin termékekhez, például a Denon Home 150/250/350 vezeték nélküli hangszórókhoz, amelyeket bárhol az otthonban telepítettek. A hallgatók tökéletesen szinkronizáltan lejátszhatják ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy a HEOS alkalmazásból minden csatlakoztatott szobához más-más zeneszámot választhatnak.

Audiophile örökség és teljesítmény
A Denon AVR-X1700H a hangminőséget helyezi előtérbe, mivel támogatja a nagy felbontású audio streaminget számos formátumban, többek között: DSD 2.8/5.6MHz. A legújabb AVR tartalmaz egy phono bemenetet a bakelitlemezek rajongói számára, hogy kivételes tisztasággal és részletességgel élvezhessék gyűjteményüket. A kettős mélysugárzó kimenettel a hallgatók könnyedén hozzáadhatnak több mélysugárzót, hogy optimális mélyfrekvenciás hangot érjenek el a filmekhez, vagy zenehallgatáshoz.


Javítsa a pontosságot az Audyssey szobakorrekcióval
Az AVR-X1700H az Audyssey MultEQ XT-t használja a kényelmes, pontos hangszóróbeállításhoz és a rendszer akusztikai kalibrálásához, így a házimozi szerelmesei optimalizált hallgatási élményt nyújtó rendszerüket finomíthatják. A technológia felismeri a használt hangszórók méretét, típusát és konfigurációját, és az optimális teljesítmény érdekében megméri azok válaszát a szobában. Az egyszerű 2.1 csatornás beállításoktól kezdve egészen az 5.1.2 Dolby Atmos/DTS:X beállításokig működik. A hallgatók a beállításokat tovább testre szabhatják tetszés szerint a fejlett Audyssey MultEQ Editor alkalmazáson keresztül, amely megvásárolható az iOS és Android áruházakban.

További jellemzők és előnyök
A legújabb 8K AVR számos egyéb előnyt is kínál, többek között a “Dual Speaker Presets” funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két különböző hangszórókonfiguráció és Audyssey-beállítást tároljanak és közöttük azonnal váltsanak. A “Dialog Enhancer” segítségével a felhasználók menet közben állíthatják be a párbeszéd szintjét, hogy soha ne maradjanak le egy szóról sem. Az optimális elérhetőség érdekében az AVR-X1700H Bluetooth Audio Transmitterrel rendelkezik, amely lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy kedvenc tartalmaikat Bluetooth fejhallgatón keresztül élvezhessék, és akár csak Bluetooth-only lejátszásként, akár csatlakoztatott hangszórókkal egyidejűleg is használható. Az új AVR az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri segítségével is együttműködik az AVR funkcióinak hangvezérléséhez.

Elfogyott

Elfogyott

Denon AVC-S660H 5.2 házimozi erősítő

AVCS660HBKE2
Teljesítmény: 75 Watt /csatorna (8 ohm, 20 Hz
-22%

Raktáron - azonnal

Denon AVR-S660H 5.2 házimozi erősítő

AVRS660HBKE2
Teljesítmény: 75 Watt /csatorna (8 ohm, 20 Hz
209 990 Ft
Elfogyott

Elfogyott

Denon AVR-S760H 7.2 házimozi erősítő

AVRS760HBKE2
Teljesítmény: 75 Watt /csatorna (8 ohm, 20 Hz
-20%

Raktáron - azonnal

Denon AVR-X1800H 7.2 házimozi erősítő

AVRX1800H
Denon bemutatja a 7.2 csatornás AVR-X1800H 8K audio/video
239 990 Ft

Hozzászólás