Denon 800NE széria megfizethető áron

A Denon®, mint a világ egyik vezető csúcsminőségű otthoni szórakoztató elektronika termék gyártója, új szabványokat állít fel a megfizethető audio komponensek piacán a teljesen új 800NE szériájával, amely a cég fejlett technológiáit ötvözi a legkorszerűbb funkciókkal a kiváló hangzás és a kényelem érdekében. A PMA-800NE erősítőt, a DNP-800NE hálózati lejátszót és a DCD-800NE CDlejátszót magába foglaló sorozat a Denon elismert hangteljesítményét hozza el, amely kiterjedt vállalati kutatás és fejlesztés eredménye, valamint a Denon zászlóshajó modelljeinek technológiájára épül.

 

A PMA-800NE erősítő a Denon high-end PMA-2500NE modell mögötti fejlesztési munkák előnyeit élvezi, így kiváló minőségű audio teljesítményt nyújt vonzó áron. A Denon Advanced High Current (AHC) single push-pull áramkör 85W/csatorna (4ohm) kimeneti teljesítményű végerősítőnek köszönhetően kivételes hangminőséget biztosít, amely kiegyensúlyozott nagy teljesítményt nyújt az ütős dinamikával társuló finom, zenei részletek érdekében.

Ezenkívül fel van készítve a modern rendszerek összes komplexitásának a kezelésére, mind analóg, mind digitális bemenetekkel, beleértve a beépített mozgó tekercses / mozgó mágneses phono equalizátort a bakelit lemezek lejátszáshoz. A nagy felbontású audio négy digitális bemenetről három optikai és egy koaxiális – érhető el, és a beépített digitális-analóg konverzió kompatibilis akár a 192 kHz/24 bites fájlokkal is. A digitális szakasz kikapcsolható az analóg források hallgatásakor az interferencia
csökkentése érdekében, miközben a vezérlő mikroprocesszor kikapcsol, ha nincs használatban, a lehető legjobb hangzás érdekében.


A DNP-800NE hálózati audio lejátszó képes megnyitni a rendszert egy teljes hálózati és online zenei világ számára. A DNP-800NE hálózati lejátszó megszólaltathatja az otthoni hálózaton tárolt fájlokat, és olyan tartalmakat közvetíthet, mint a Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal, TuneIn internetes rádió és még sok egyéb más. A hordozható készülékekről Bluetooth-on vagy AirPlay 2-n is vezeték nélkül élvezheti a zenét. Az Advanced AL32 Processing Plus használatával a legsimább,
legpontosabb analóg hullámforma jön létre a digitális zenéről és emellett a nagy pontosságú, 192 kHz/32 bites Burr Brown PCM1795 konverter használatával a DNP-800NE le tudja játszani az audio fájlok széles választékát. Lejátsza a veszteséges formátumokat, mint például az MP3, a WMA az AAC, valamint a veszteségmentes ALAC, WAV és FLAC HD (akár 24 bit, 192 kHz) és DSD 2.8 / 5.6MHz, a hézagmentes DSD, WAV, FLAC és ALAC fájlokat streamelve a hálózatról és USB-ről.

A HEOS integráció lehetővé teszi a DNP-800NE kombinálását más HEOSkompatibilis eszközökkel, beleértve a vezeték nélküli hangszórókat és a Denon számos komponensét, hogy multiroom zene rendszert hozzon létre a zene otthoni környezetben történő megosztásához. Mindezt az ingyenes HEOS alkalmazás vezérli egy okostelefonon vagy táblagépen, vagy használhat egy Alexa hangvezérlő eszközt is, hogy eldönthesse, hol szóljon a zene, vagy beállíthatja a hangerőt és léptetheti a zeneszámokat is. A DNP-800NE fix vagy változtatható analóg kimeneteket is kínál, amelyek lehetővé teszik a HEOS alkalmazás hangerőszabályozását, ha erősítővel
vagy aktív hangszórókkal van összekötve.


DCD-800NE CD-lejátszót úgy tervezték, hogy kihozza a legtöbbet mind a CD-kből, mind a nagy felbontású audio fájlokból, köszönhetően a DNP- 800NE-ben használt Denon Advanced AL32 Processing Plus-nak. Az USBbemenet lehetővé teszi a tárolóeszközök csatlakoztatását, amelyből a zenét akár 192 kHz/24 bit felbontásban és DSD 2.8/5.6MHz felbontásban is lejátszhatja. Mint minden 800NE sorozatú komponens, a lejátszó rezgésálló konstrukción alapul, és gondosan válogatott alkatrészeket használnak benne a jelút mentén, valamint nagy figyelmet szenteltek a tervezésnél a tápellátás tervezésére és a Pure Direct üzemmódra – mindezt a lehető legtisztább hangzás érdekében.


A 800NE széria fontosabb jellemzői:

• Újonnan tervezett termékcsalád, melynek köszönhetően a Denon
zászlóshajóinak szolgáltatásai és hangminősége elérhető áron
kaphatóak
• PMA-800NE: 85W csatornánként (4ohm) integrált erősítő, kiváló
minőségű MM/MC phono fokozattal, analóg bemenetekkel és négy
digitális bemenettel, 192kHz/24bit képességgel.
• DNP-800NE: Hálózati lejátszó, 192kHz/24bit és DSD 2.8/5.6MHz
streaming, hozzáférés az online szolgáltatásokhoz, beleértve az
Amazon Music, Deezer, Spotify, Tidal és TuneIn rádió, AirPlay 2 és
Bluetooth. HEOS integráció a vezeték nélküli multiroom audióhoz
más HEOS-képes készülékekkel és Amazon Alexa hangvezérléssel.
• Dedikált fix és változtatható szintű analóg kimenetek
végerősítőkhöz/aktív hangfalakhoz.
• DCD-800NE: CD-lejátszó USB-A típusú bemenettel, amely képes
lejátszani a tartalmat akár 192kHz/24bit és DSD 2.8/5.6MHz
formátumokban is.
• Fejlett AL32 Processing Plus (DCD-800NE/DNP-800NE) egy sima,
rendkívül részletes hangzást nyújt mind CD-ről, mind nagy felbontású
zenével.
• Vibráció mentes kivitel a minimális rezgés és maximális audio
felbontás érdekében.
• A DCD-800NE / PMA-800NE alkalmazáson keresztüli vezérlése a
DNP-800NE és a HEOS alkalmazáson keresztül, vagy mindhárom
komponens “egy távvezérlős” vezérlése a mellékelt távvezérlők
segítségével.
• fekete vagy prémium ezüst színben kapható.

 

 

Tovább a termékhez:

Rendelhető 2-6 nap

Denon DCD-900NE CD lejátszó (fekete)

denondcd900nefekete
A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb

Hozzászólás