Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon DCD-900NE CD lejátszó (fekete)

A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb minőségű audiojeleket szolgáltatja az erősítőnek, az USB-port pedig támogatja a nagy felbontású lejátszást PCM 192kHz/24bites és DSD 2.8MHz/5.6MHz-ig. A rezgésálló kialakítás csökkenti a káros hanghatásokat, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. Párosítsa a PMA-900HNE integrált erősítővel a hangsugárzók tökéletes meghajtásához és a zene streaming szolgáltatások eléréséhez.

 

Denon DCD-900NE CD lejátszó (fekete) hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

169 990 Ft

A termék után 5 100 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:denondcd900nefekete

Denon DCD-900NE CD lejátszó (fekete)

Élvezze a mesterien reprodukált hangot a Denon DCD-900NE CD-lejátszóval, amely Advanced AL32 Processing Plus-szal és integrált USB-porttal rendelkezik. A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb minőségű audiojeleket szolgáltatja az erősítőnek, az USB-port pedig támogatja a nagy felbontású lejátszást PCM 192kHz/24bites és DSD 2.8MHz/5.6MHz-ig. A rezgésálló kialakítás csökkenti a káros hanghatásokat, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. Párosítsa a PMA-900HNE integrált erősítővel a hangsugárzók tökéletes meghajtásához és a zene streaming szolgáltatások eléréséhez. A prémium audio komponensek készítésének több mint 110 éves örökségével bízzon a Denonban, hogy olyan kiváló minőségű hangzást biztosít, amely felülmúlja az Ön elvárásait.

A legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, upsamplinget és bitextensiont használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban gazdagon kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátuma) lehetővé teszik, hogy minden egyes hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett helyezkedik el, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás optimális pontosságát.

Az áramköri mintákat úgy tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörök csökkentik az interferenciát, így a hangzás tiszta, rendkívül éles és az eredeti felvételhez hűen reprodukálható.

A Pure Direct üzemmód kikapcsolja a kijelzőt és a digitális kimeneteket, hogy minimalizálja a hangjelet esetlegesen befolyásoló interferenciát. Amit hall, az tiszta, részletes, pontos hangzás.

A rezgésálló kialakítás csökkenti a hi-fi termékekben található nehéz alkatrészek káros hanghatásait, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. A teljesítménytranszformátorok a nem kívánt rezgések elkerülése érdekében az aljzathoz közel és közvetlenül a szigetelők fölött vannak elhelyezve. A transzformátor lejjebb helyezésével csökken a vázat körülvevő rezgés, ami makulátlan hangzást eredményez.

 

  • Hallgassa a zenét úgy, ahogyan azt a művész tervezte a fejlett AL32 Processing Plus és az ultraprecíziós 192kHz/32bit D/A konverter segítségével.
  • Kibővített lemez-támogatás CD-k és CD-R/RW-k lejátszásához MP3 vagy WMA formátumban
  • Élvezze a nagy felbontású hangot a DSD, FLAC és WAV támogatásával
  • Kivételes Denon hangzást biztosít gondosan kiválasztott, szigorúan tesztelt hifi alkatrészekkel
  • A közvetlen mechanikus alapú konstrukció rezgésálló kialakítást biztosít, amely védi a hangminőséget
  • A DAC Master Clock kialakítása biztosítja a jittermentes hangvisszaadást
  • Minimalizált áramköri jelútvonalak a hűen reprodukált hangzás érdekében
  • A Pure Direct üzemmód pontos, részletes hangzást biztosít
  • Több mint 110 évnyi audio kiválóság, minőség és tartósság a végső audioélmény érdekében
Gyártók

Szín

CD lejátszó

CD-R/RW (MP3, WMA)

USB

USB-A: FLAC up to 192/24 and DSD 2.8 MHz/5.6 MHz

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

USB (PCM/DSD): 2Hz – 50kHz (-3dB) CD: 2Hz – 20kHz

DAC

USB bemenetek

Kimeneti csatlakozók

RCA, Optika, Koax

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

434 x 107 x 328 mm

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon DCD-900NE CD lejátszó (fekete)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz