Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Wilson Studio 7 álló hangfalpár

  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 40 – 150 Watt
  • Frekvencia átvitel: 40 Hz – 20 kHz
  • bass-reflex, álló hangfal pár

 

Wilson Studio 7 álló hangfalpár 10 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

279 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:wilsonstudio7

Wilson Studio 7 álló hangfalpár

Ezeket a hangszórókat otthoni hi-fi sztereó rendszerekhez tervezték. Az alkalmazott dizájn és technológiai megoldások a professzionális stúdiómonitoroktól származnak. Ez a Wilson márkánál új megközelítés egyszerre biztosítja a természetes és pontos hangvisszaadást, az új dizájn pedig professzionális felhangjaival bizalmat ébreszt.

A hangszóró jellegzetes eleme egy 28 mm-es lágy dómos magassugárzó, amely mélyen egy nagyméretű, 5″-os üvegszálas kürtőben helyezkedik el, amely egyenletesen osztja el a hangot. A meghajtó erős neodímium mágnesre épül. Az egész egy, a legjobb stúdiókban bevált akusztikai megoldást hoz létre, amelyet most az otthoni felhasználók számára is elérhetővé tesz. Az akusztikai rendszer két 5 hüvelykes mélyközépsugárzó meghajtót is tartalmaz, amelyek öntött alumínium kosárba vannak ágyazva. A szerkezet merevségét tovább fokozó, hangsúlyos felületi bordázással ellátott kevlár membránok nagy, több mint 280 g tömegű mágnesekkel működnek együtt. Egy lekerekített kimeneti végekkel ellátott Bass-reflex-nyílás található a szekrény hátsó részén.

A karcsú és egységes megjelenésű szekrény vastag MDF-lemezekből készült, amelyeket kiváló minőségű, diófa vagy füstölt tölgyfa szemcsés vinil borít. A szekrény nagy, kúpos alumínium tüskékre szerelhető. Itt is a szekrény színváltozatától függően, a diófa kivitel esetében a tüskék tartósan sárgaréz színűek, a fekete kivitel esetében pedig ezüst színűek. A tüskék készletét a padlót a sérülésektől védő lapos betétek egészítik ki. Ugyanez a színkezelés vonatkozik a hangszórók alatt található alumínium Wilson logóemblémára is, amely a hangszórók alsó szélét szegélyezi.

A Studio 7 szokatlan hűtőrács-kialakítást használ. Egyetlen, nagy rácsfelület helyett három független rács borítja mindhárom meghajtó körvonalát. Ezek mágnesesen vannak rögzítve a kosarak külső pereméhez. Így alapvető védelmi és porvédő funkciót töltenek be, de egyben a hangszórók dizájnelemeként is szolgálnak, viseléskor kiemelik az elülső részen lévő fa szemcséket. A szín a ház kivitelétől is függ – fekete akusztikailag átlátszó anyag a fekete hangszóróknál, és sötétbézs, az öregített sárgarézbe eső sötétbézs a diófa hangszóróknál. Ezenkívül a rácsok kis méretének köszönhetően használaton kívül könnyen tárolhatók, ami általában a hagyományos kialakításúaknál gondot okozhat a felhasználóknak.

A szekrény hátsó részén, annak alsó részén egy alumínium panel található, amelybe egyetlen kábelcsatlakozót helyeztek el aranyozott érintkezőfelülettel. A polaritásjelzéssel ellátott, nagyméretű, átlátszó anyákkal ellátott terminálok megkönnyítik mind a terminálatlan, mind az előre terminált banán- vagy vasvillás típusú hangszórókábelek csatlakoztatását. A már említett alumínium panelt fekete színűre eloxálták, ami csiszolt fémhatást kelt, és így a hangszórók dizájnjának szerves részévé válik. Már első pillantásra az egész hangszóró megnyugtatja a felhasználót a felhasznált anyagok magas minőségéről és a gyártó részletekre fordított figyelméről.

A hangszórók azonosítására és alapvető teljesítményére vonatkozó legfontosabb információk a kétféle burkolatfelület színsémáját követve vannak nyomtatva. Gondoskodtak arról, hogy mind a felhasznált anyagok, mind az összeszerelés során tanúsított gondosság megérdemelje a “Dániában fejlesztették és tervezték” kiegészítő kitüntetést, ami a Wilson és egy tapasztalt tervezőirodával való együttműködésének bizonyítéka egy olyan országban, amely a világ számos kiemelkedő hangszórómárkájának ad otthont.

A Wilson Studio 7 hangsugárzók technikai érdemeikkel és korszerű kialakításukkal nagyon jó választásnak bizonyulnak azon audiorajongók számára, akik a felvételeket természetes és a producer és a művész szándékának megfelelő módon szeretnék megtapasztalni.

 

Gyártók

Szín

,

Rendszer

Bass-reflex

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

40 -150 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

40 – 20.000 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Érzékenység

91 dB

Magassugárzó átmérője

28 mm lágy dóm

Mélyközépsugárzó

2 x 140 mm

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

195 x 985 x 295 mm

Súly

Pár ár!

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wilson Studio 7 álló hangfalpár” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz