Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Wilson SIX Power álló hangfal beépített aktív mélynyomóval (db)

Wilson SIX Power hangfalak ideálisak sztereó rendszerekhez, de házimozi rendszerek front hangsugárzóiként is tökéletesek. Ez utóbbi esetben az alacsony frekvenciájú támogatás lehetőségét minden akciófilm-rajongó értékelni fogja. A beépített mélysugárzó-erősítő tápegységének közvetlenül a hálózati aljzathoz való csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően nincs szükség a hangszórókat meghajtó erősítő terhelésére, ami a többi frekvenciatartomány jobb reprodukálására is hatással van, aminek köszönhetően a basszus erőteljesebb és példátlan dinamikájú.

 

Wilson SIX Power álló hangfal beépített aktív mélynyomóval hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Teszt

209 995 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:wilsonsixpower

Wilson SIX Power álló hangfal beépített aktív mélynyomóval. db ár.

A Wilson SIX Power egy padlóra állítható hangsugárzó, melyet olyan rajongók számára terveztek, akik erőteljes, mélyfrekvenciás basszust szeretnének külső mélynyomó nélkül, vagy ha az nem áll rendelkezésre.

Ezek a hangfalak ideálisak sztereó rendszerekhez, de házimozi rendszerek front hangsugárzóiként is tökéletesek. Ez utóbbi esetben az alacsony frekvenciájú támogatás lehetőségét minden akciófilm-rajongó értékelni fogja.

A beépített mélysugárzó-erősítő tápegységének közvetlenül a hálózati aljzathoz való csatlakoztatási lehetőségének köszönhetően nincs szükség a hangszórókat meghajtó erősítő terhelésére, ami a többi frekvenciatartomány jobb reprodukálására is hatással van, aminek köszönhetően a basszus erőteljesebb és példátlan dinamikájú.

A basszuserősítő hangerejét precíziós léptető potenciométerek szabályozzák, amelyek a kontúros gombokkal együtt lehetővé teszik a hangerő kényelmes és érzékeny szabályozását, még a hangerőskála vizuális ellenőrzése nélkül is.

A Wilson SIX Power hangsugárzók klasszikus passzív hangfalként is használhatók, például változatos zenei repertoár lejátszásához. Ebben az esetben a kiegészítő basszuserősítést ki kell kapcsolni.

Vizuálisan ezek a hangsugárzók klasszikus és diszkrét formavilággal rendelkeznek, amely a legtöbb helyiségbe illeszkedik, anélkül, hogy első pillantásra elárulná, mi van bennük.

Oszlopok, köszönhetően a kis méretnek, tónusos színek, a ház kész furnér utánzása finom szemcsés fa világos tölgy és fekete színekben, biztonságosan illeszkedik a környezetbe anélkül, hogy a stílus ütközne a többi bútorral a szobában.

A SIX Power hangfalak rácsai mágnesesen rögzülnek az előlapokhoz, szinte teljesen befedve az előlapot akusztikailag semleges anyaggal, a felhasználó választása szerint két színben és textúrában – fekete és szürke a Light Oak oszlop esetében, standard fekete és a másik, szintén fekete, de sima és fényes szerkezetű.

A hangsugárzók dizájnjának további eleme a hangfal alsó részén található Wilson logó egyedi, diszkrét fehér megvilágítása. Ez az elem karaktert kölcsönöz egy elsötétített helyiségnek, nem csak megerősíti a készenlétet, hanem diszkréten megvilágítja a közvetlen környezetet is.

Gyártók

Szín

,

Rendszer

Reflex, aktív mélynyomóval

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

50-220 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

40-20,000 Hz

Keresztváltó-frekvencia

700 Hz / 2 500 Hz

Impedancia

4-8 ohm

Érzékenység

90 dB (2,83 V / 1 m)

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm lágy dóm

Mélyközépsugárzó

1 x 133 mm, 1 x 165 mm

Mélysugárzó átmérője

1 x 165 mm passzív, 2 x 165 mm aktív

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

195 x 1000 x 310 mm

Súly

Garancia

,

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Wilson SIX Power álló hangfal beépített aktív mélynyomóval (db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz