Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Usher Audio Grand Tower High-End álló hangfal

A USHER méltán híres DMD magassugárzójának együttes használata éles és pontos zenei hangzást biztosít, miközben híven tükrözi az előadás meghittségét, kerülve minden felesleges díszítést és elemzést, széles, holografikus hangtér fenntartása mellett. A végeredmény egy újabb tökéletesen megtervezett és elkészített USHER termék, amely szinte tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és amelynek hangja (és értéke) kategóriájának minden hangfalát felülmúlja.

 

GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP

14 999 990 Ft16 999 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudioGrandTower

Usher Audio Grand Tower High-End álló hangfal

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

 

 

Gyártók

Szín

, ,

Teljesítmény

225 Watt

Rendszer

3-utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

2 x 177 mm

Mélysugárzó átmérője

2 x 28 cm (ETON 11-584)

Érzékenység

90 dB (1watt / 1m)

Impedancia

4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

24 Hz ~ 40 kHz

Keresztváltó-frekvencia

3.5 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

67 x 184,5 x 60 cm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio Grand Tower High-End álló hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz