Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

Usher Audio Dancer Mini-X Diamond High-End polcsugárzó

USHER díjnyertes BE-718 készülékét 2007 óta az egyik legjobb ár – érték arányban megvehető hangfalként tartják számon, mindegy, mennyibe is kerül. Az új Mini-X szintén rászolgál hírnevére, sőt, tovább öregbíti azt. Megtartva a korábbi készülékek esztétikus ívelt kialakítását, a Mini-X finom vonalaival és élhetőbb méretével elegáns kiegészítője lehet egy kisebb vagy akár nagyobb szobának is. Szerkezetileg a Mini-X komoly előrelépést jelent. Az oldalfalak és a terelőlap vastagsága 25, illetve 50 mm –re nőtt. Ezen felül az új, rétegelt faház konstrukciót speciális áthatoló képességű ragasztó tartja össze, mely hatékonyan összetartott rétegek drámaian csökkentik a ház rezonanciáját. Mindez a hasonló méretű hangfalakénál tekintélyesebb basszus hangzást és nagyobb érzékenységet eredményez. A Mini-X és az USHER méltán híres DMD magassugárzójának együttes használata éles és pontos zenei hangzást biztosít, miközben híven tükrözi az előadás meghittségét, kerülve minden felesleges díszítést és elemzést, széles, holografikus hangtér fenntartása mellett. A végeredmény egy újabb tökéletesen megtervezett és elkészített USHER termék, amely szinte tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, és amelynek hangja (és értéke) kategóriájának minden hangfalát felülmúlja.

 

HANGSZÓRÓ ADATLAP

 

AV-Online TESZT TESZT TESZT

1 399 990 Ft1 599 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudioDancerMini-X

Usher Audio Dancer Mini-X Diamond High-End polcsugárzó.

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

100 Watt

Rendszer

2 utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

178 mm (8948A)

Érzékenység

87 dB (1watt / 1m)

Impedancia

8 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

41 Hz ~ 40 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,3 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

26 cm x 37 cm x 43,5 cm

Súly

Pár ár!

Usher Audio Dancer Mini-X Diamond High-End polcsugárzó termékről 1 értékelés

    Czigány József
    2022-07-23
    Üdv mindenkinek! Ez egy olyan fantasztikus hangfal, ami egyszerűen zseniális, csodálatosan muzsikál! Nagyon köszönöm Péter a jó tanácsokat a finomhangoláshoz, lebilincselő lett az összhatás!
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz