Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

SVS Ultra Center High-End centersugárzó, hangfal

  • Ajánlott erősítő teljesítmény: 20-225 Watt
  • Frekvencia átvitel: 45 Hz-32 kHz (+/-3 dB)
  • 3 utas, hátulra néző reflexes dobozszerkezet

 

SVS Ultra Center High-End centersugárzó, hangfal hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

Original price was: 384 990 Ft.Current price is: 318 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:svsultracentersugárzó

SVS Ultra Center High-End centersugárzó, hangfal 

 

A referencia 3-utas Ultra Center centersugárzó lenyűgöző dinamikával, hatalmas hangzással és extrém tisztasággal fogja közre a házimozi rendszerben megtalálható álló hangfalakat az élethű ábrázolás és a párbeszédérthetőség érdekében. A három-utas kialakítás 1db 25mm átmérőjű alumínium dóm magassugárzóval, 1db 10 cm átmérőjű kompozit üvegszálas membránú – függőlegesen elhelyezett – dedikált középmeghajtóval és kettős 16.5 cm átmérőjű, hosszú löketű mélysugárzóval kiváló diszperziós jellemzőket biztosít, a pontos frekvenciaválaszhoz minden hallgatási pozícióban. 3-utas SoundMatch prémium hangváltó, bass-reflex kivitelezés, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal, nagy teljesítménnyel, hihetetlen hangzáshűséggel! Mi kell még egy high-end center esetén?
svs-ultra-center-high-end-centersugarzo-hangfal

Tömeg15 kg
Gyártók

Szín

,

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

20-225 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

45 Hz-32 kHz (+/-3 dB)

Impedancia

8 Ω

Érzékenység

45 Hz-32 kHz (+/-3 dB)

Magassugárzó átmérője

1 x 25 mm átmérőjű alumínium dóm

Középsugárzó átmérője

1 x 10 cm átmérőjű kompozit üvegszálas membrán

Mélysugárzó átmérője

2 x 16.5 cm átmérőjű, hosszú löketű membrán

Keresztváltó-frekvencia

2,2kHz, 500Hz

Keresztváltó típusa

3 utas, prémium minőségű kondenzátorokkal, légmagos tekercsekkel és vastag nyomvonalú nyáklapokkal.

Rendszer

3 utas, hátulra néző reflexes dobozszerkezet

Csatlakozó

Bi-wiring kábelezés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

20.8 x 55.9 x 27.7 cm előlappal

Súly

SVS Ultra Center High-End centersugárzó, hangfal termékről 1 értékelés

    csetep
    2024-04-25
    A Wharfedale Pacific Evo2-es centert váltotta (kb 2008-as darab volt) Lényegesen érthetőbbek, tisztábbak lettek a dialógusok. A fő poziciótól 30-35° -on ülve még jelentősebb a különbség- sokkal tisztább és egyenletesebb a a hangzása a mint az előző center esetében volt. Nappali szobában használjuk. Egy Ikea Besta TV szekrénybe került elhelyezésre ( ez volt a korlát a családi békességet is szem elött tartva és az elhelyezés mint méretbeli korlátokat is figyelembe véve) .A szekrény sikjától valamivel előrébb tolva (80hz-es crossover hogy a port ne okozzon gondot), Eq-val szebben dolgozik össze az EVO 4.4-es LR hangfallal mint az Evo2 center. Megrendeléskor, féltem, hogy ez igy mennyire lesz egyben , de a center minősége bizonyult döntő tényezőnek az azonos gyártó másik sorozatú hangfalával szemben (a Wharfedale ide tartozó evo 4C(s) center hangfal nem fért volna el...). Ebben az árkategóriában a fent emlitett korlátok mellett úgy érzem jó választás volt- minőségbeli előrelépés. A Homemovie kapcsolattartása példás volt. Hosszabb volt a a szállitás az átlagosnál, ezt korrekt módon jelezték, a megrendeléskor, és hogy igy is igényt tartok e rá .Menet közben is történt tájékoztatás a várható beérkezésről.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz