Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Sonos Ray soundbar, hangprojektor fehér

A vezető hollywoodi hangmérnökök által végzett finomhangolásnak és a TruePlay szoftvernek köszönhetően, amely a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához igazítja, soha nem marad le egyetlen szóról sem. A még nagyobb tisztaság érdekében kapcsolja be a Sonos alkalmazásban a Beszédjavítás beállítást.

 

Sonos Ray soundbar, hangprojektor fehér hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

117 990 Ft

A termék után 1 770 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 1-3 nap
SKU:Sonosrayfeher

Sonos Ray soundbar, hangprojektor. Fehér

Sonos: Az otthoni hangélmény forradalma
Az otthoni szórakozás és zenehallgatás mindenki számára fontos része az életnek. A Sonos vállalat már évek óta azon dolgozik, hogy forradalmasítsa ezt a területet, és megteremtse a legmagasabb minőségű hangélményt az otthonokban. A Sonos nem csupán hangszórókat gyárt, hanem egy teljes ökoszisztémát kínál, amely integrálja az otthoni zenelejátszást, a televízió hangját, valamint az okosotthon eszközeit is.

Az összehangolt zenei élmény
A Sonos alapvető filozófiája az, hogy az otthoni hangrendszert egyszerűen és hatékonyan kell összehangolni. Ennek érdekében a Sonos rendszer egyedi hálózati technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangszórók közötti szinkronizált zenelejátszást. Ennek köszönhetően bármelyik szobában ugyanazt a zenét hallgathatjuk, vagy különböző zeneszámokat játszhatunk le különböző helyiségekben, minden probléma nélkül.

Intelligens funkciók és kompatibilitás
A Sonos nemcsak kiváló hangélményt kínál, hanem számos intelligens funkcióval is rendelkezik. A hangszórók könnyen integrálhatók az okosotthon rendszerekbe, és lehetőséget nyújtanak az egyéni beállításokra és vezérlésre. A Sonos rendszer kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli zenelejátszó szolgáltatással és hangvezérlő platformmal, így könnyedén hozzáférhetünk kedvenc zenéinkhez és alkalmazásainkhoz.

Sonos Ray intelligens hangszórósáv
Emelje magasabb szintre tévé-, zenei és játékélményeit ezzel a lenyűgözően kompakt és könnyen kezelhető soundbarral. Tapasztalja meg a teljesen kiegyensúlyozott hangzást tiszta párbeszédekkel és masszív mélyhangokkal, valamint az egyszerűsített vezérlést a tévé távirányítójával, a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay 2-vel és más eszközökkel. Mindössze két kábellel néhány perc alatt összeállíthatja, és az előre fókuszált akusztika miatt a Ray ideálisan használható zárt térben, például a tévéállvány polcán. Élvezze a rugalmasságot, mely révén idővel olyan Sonos rendszert hozhat létre, amilyet csak szeretne, ha hangszórókat ad hozzá a térhatású hangzás és a többhelyiséges zenehallgatás érdekében.

Tele van energiával
Tapasztalja meg a bámulatos tisztaságot és telt hangzást egy kis, önálló soundbarból, amely két nagy teljesítményű magashangsugárzót és egy pár aprólékosan megtervezett mélyhangsugárzót egyensúlyoz ki saját torzításgátló technológiával.

Kristálytiszta párbeszédek, hogy ne maradjon le semmiről
A vezető hollywoodi hangmérnökök által végzett finomhangolásnak és a TruePlay szoftvernek köszönhetően, amely a hangzást a helyiség egyedi akusztikájához igazítja, soha nem marad le egyetlen szóról sem. A még nagyobb tisztaság érdekében kapcsolja be a Sonos alkalmazásban a Beszédjavítás beállítást.

Előremutató tervezés a tökéletes illeszkedés érdekében
Helyezze a soundbart a médiaállványra, vagy szerelje a falra. Az összes akusztikai elem előre néz, hogy a közeli felületek interferenciája minimálisra csökkenjen.

Stresszmentes beállítás
A kicsomagolást követően perceken belül hihetetlen hangzást érhet el. Egyszerűen csatlakoztassa a tápkábelt, csatlakoztassa a tévét, és nyissa meg a Sonos alkalmazást. A munka nagy részét elvégzi Ön helyett.

Erősítők
Mind a négy D-osztályú digitális erősítőt a soundbar egyedi akusztikai felépítéséhez hangoltuk.

-Magashangsugárzók – Két középső magashangsugárzó állítja elő a tiszta magas frekvenciájú hangokat.
-Középhangsugárzók – Két nagy hatásfokú középhangsugárzó gondoskodik a közepes frekvenciák hű lejátszásáról és a masszív basszusról.
-Basszusreflex rendszer – A szabadalmaztatott alacsony sebességű portkialakítás minimalizálja a torzítást és kikerekíti az alacsony frekvenciákat.

Együttműködik a tévével
Csatlakoztassa a Rayt gyakorlatilag bármilyen optikai kimenettel rendelkező tévéhez, és használja a meglévő távirányítót a hang vezérlésére.

Nagyszerű minőség, ha csend van
Kapcsolja be az Éjszakai hangzás beállítást a Sonos alkalmazásban, hogy csökkentse a hangos effektek intenzitását, és a párbeszédek tiszták maradjanak, és így ne zavarjon másokat otthon.

Rugalmasság a hangrendszer bővítéséhez
Bármikor könnyedén hozzáadhat hangszórókat. A mélyhangsugárzóval és a hátsó térhatású hangszórókkal még jobban belemerülhet a tartalmak élvezetébe, a többhelyiséges zenehallgatáshoz pedig otthonában mindenütt elhelyezhet hangszórókat.

Zenét is streamel
Ha a tévé ki van kapcsolva, a Sonos alkalmazás, az Apple AirPlay 2, a Spotify Connect és más szolgáltatások segítségével wifin keresztül lejátszhat zenét, podcastokat, rádióműsort és hangoskönyveket kedvenc szolgáltatóitól.

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonos Ray soundbar, hangprojektor fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz