Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

09
nap
:
05
óra
:
53
perc
:
19
m

Sonos Move 2 intelligens hordozható sztereó hangsugárzó fekete

A Sonos Move 2 hordozható és könnyen mozgatható, így bárhol élvezhetjük a kiváló hangélményt. A hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így akár egy egész napos kempingezésen vagy strandoláson is élvezhetjük a zenét. Emellett a Sonos Move 2 IP67 víz- és porállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnunk az esetleges nedves vagy poros környezetben történő használat miatt sem.

 

Sonos Move 2 intelligens hordozható sztereó hangsugárzó fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 195 900 Ft.Current price is: 160 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:SonosMove2fekete

Sonos Move 2 intelligens hordozható sztereó hangsugárzó fekete

Sonos: Az otthoni hangélmény forradalma
Az otthoni szórakozás és zenehallgatás mindenki számára fontos része az életnek. A Sonos vállalat már évek óta azon dolgozik, hogy forradalmasítsa ezt a területet, és megteremtse a legmagasabb minőségű hangélményt az otthonokban. A Sonos nem csupán hangszórókat gyárt, hanem egy teljes ökoszisztémát kínál, amely integrálja az otthoni zenelejátszást, a televízió hangját, valamint az okosotthon eszközeit is.

Az összehangolt zenei élmény
A Sonos alapvető filozófiája az, hogy az otthoni hangrendszert egyszerűen és hatékonyan kell összehangolni. Ennek érdekében a Sonos rendszer egyedi hálózati technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangszórók közötti szinkronizált zenelejátszást. Ennek köszönhetően bármelyik szobában ugyanazt a zenét hallgathatjuk, vagy különböző zeneszámokat játszhatunk le különböző helyiségekben, minden probléma nélkül.

Intelligens funkciók és kompatibilitás
A Sonos nemcsak kiváló hangélményt kínál, hanem számos intelligens funkcióval is rendelkezik. A hangszórók könnyen integrálhatók az okosotthon rendszerekbe, és lehetőséget nyújtanak az egyéni beállításokra és vezérlésre. A Sonos rendszer kompatibilis a legtöbb vezeték nélküli zenelejátszó szolgáltatással és hangvezérlő platformmal, így könnyedén hozzáférhetünk kedvenc zenéinkhez és alkalmazásainkhoz.

Sonos Move 2: Az Intelligens, mozgatható zenei élmény új dimenziója
A Sonos Move 2 egy új generációs, prémium minőségű vezeték nélküli hangszóró, amely a Sonos hagyományos minőségét és teljesítményét kombinálja a mozgatható, kalandra vágyó felhasználók igényeivel. Ez a rendkívül sokoldalú eszköz lehetővé teszi, hogy mindenhol magunkkal vigyük a kedvenc zenénket és hangélményünket, legyen az otthon, a kertben vagy éppen a kempingezés közben.

Az első generációval ellentétben – amely egyetlen középső magashangsugárzót tartalmazott – a Move 2 egy pár optimális szögben elhelyezett, egyedi hullámvezetőkkel ellátott magashangsugárzót tartalmaz. Ez az új akusztikai architektúra magasabb hanghűségű sztereó hangzásvilágot eredményez, éles énekhanggal és az egyes hangszerek részleteinek pontos artikulációjával a bal és jobb csatornán.

Kiváló hangminőség és robusztus kialakítás
A Sonos Move 2 rendkívül kiváló hangminőséget kínál bárhol is legyünk. Két nagy teljesítményű hangsugárzó és egy mélynyomó biztosítja a tiszta, részletgazdag hangzást és a dinamikus basszusokat. Emellett a hangszóró kialakítása rendkívül robosztus és strapabíró, így nem kell aggódnunk az esetleges ütésektől vagy az időjárás viszontagságaitól sem.

Intelligens funkciók és vezérlés
A Sonos Move 2 intelligens funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zenelejátszás egyszerű és intuitív vezérlését. A hangszóró kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangvezérlővel, így hanggal is irányíthatjuk a zenelejátszást vagy más okosotthoni funkciókat. Emellett a Sonos alkalmazáson keresztül is könnyedén kezelhetjük a hangszórót és hozzáférhetünk kedvenc zeneszolgáltatásainkhoz.

Lejátszás bármilyen szolgáltatásról vagy eszközről
Streamelés wifi és Bluetooth segítségével. Könnyen csatlakoztathat egy másik hangforrást 3,5 mm-es csatlakozóval.

Mozgatható és kényelmes használat
A Sonos Move 2 hordozható és könnyen mozgatható, így bárhol élvezhetjük a kiváló hangélményt. A hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít, így akár egy egész napos kempingezésen vagy strandoláson is élvezhetjük a zenét. Emellett a Sonos Move 2 IP67 víz- és porállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnunk az esetleges nedves vagy poros környezetben történő használat miatt sem.

Egész nap használható akkumulátor
A Move 2 új akkumulátora és megnövelt hatékonysága akár 24 órányi megállás nélküli lejátszást biztosít. Ez több mint kétszer olyan hosszú, mint az előző generációé.

Összefoglalás
A Sonos Move 2 egy kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék magukkal vinni a kiváló hangélményt bárhová mennek. A kiváló hangminőség, a robustus kialakítás, az intelligens funkciók és a hordozhatóság együttesen teszik ezt a hangszórót az ideális választássá mindennapi zenehallgatáshoz és szórakozáshoz. Ha ki szeretné élvezni a Sonos minőségét bárhol is jár, akkor a Sonos Move 2 az Ön választása!

Gyártók

Szín

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sonos Move 2 intelligens hordozható sztereó hangsugárzó fekete” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz