Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst

A Rotel CD11-et Ken Ishiwata a világszerte elismert audió mérnök és a Rotel mérnökei fejlesztették tovább válogatott alkatrészekkel. Főbb jellemzők: Texas Instruments 24 bit / 192 kHz sztereó D/A konverter, MP3 lemezek lejátszása, Koaxiális digitális és analóg kimenet, távvezérlő, 12V trigger. Fekete vagy ezüst színekben.

 

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

 

adatlap

249 000 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:RotelCD11Tributefekete-1

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst

CD11 Tribute

A már sikeres CD11 CD lejátszót Ken Ishiwata a világhírű audió konstruktőr, mérnök és a Rotel mérnökcsapata továbbfejlesztette válogatott és módosított komponensekkel, hogy még magasabb hangzáshűséget és akusztikus tisztaságot biztosítson a hallgatóknak. A fejlesztés végét Ken Ishiwata sajnos nem érhette meg, így a mérnök barátja és a Rotel fejlesztőgárdája folyatta a munkát, és a legendás mérnök tiszteletének a jegyében a modellszám mögé a Tribute (tisztelet) szó került.

Az első Rotel CD lejátszó 1989-es megjelenése óta eltelt közel harminc éves tapasztalattal és tudással készült a CD11 Tribute lejátszó. Az új modell készen áll az elmúlt 25 évben eladott, több mint 200 millió CD lemez lejátszására. A CD11-ben egy Texas Instruments 24-bit 192kHz DAC felelős a digitális jelek analóggá alakításáért. Analóg RCA audió és koaxiális digitális kimenetekkel is rendelkezik, hogy könnyen beilleszthető legyen a legtöbb rendszerbe.

Az A11 és CD11 12V trigger csatlakozással is rendelkezik, a kettős irányú RS232 vezérlő csatlakozásával pedig számos rendszerbe beilleszthetővé válik. További jellemzők: cserélhető IEC tápkábel, előlapi grafikus kijelző, infravörös távvezérlő és más funkciók és szolgáltatások a könnyű beüzemeléshez és használathoz.

 

Gyártók

Szín

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

20-20,000Hz, ±0.5dB

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Kimeneti csatlakozás

Koax, RCA

CD lejátszó

Tálcás CD betöltő

Ethernet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 98 x 314 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz