Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst

A Rotel CD11-et Ken Ishiwata a világszerte elismert audió mérnök és a Rotel mérnökei fejlesztették tovább válogatott alkatrészekkel. Főbb jellemzők: Texas Instruments 24 bit / 192 kHz sztereó D/A konverter, MP3 lemezek lejátszása, Koaxiális digitális és analóg kimenet, távvezérlő, 12V trigger. Fekete vagy ezüst színekben.

 

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst hivatalos magyarországi garanciával rendelkezik.

 

adatlap

Original price was: 249 000 Ft.Current price is: 169 990 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:RotelCD11Tributeezust

Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst

CD11 Tribute

A már sikeres CD11 CD lejátszót Ken Ishiwata a világhírű audió konstruktőr, mérnök és a Rotel mérnökcsapata továbbfejlesztette válogatott és módosított komponensekkel, hogy még magasabb hangzáshűséget és akusztikus tisztaságot biztosítson a hallgatóknak. A fejlesztés végét Ken Ishiwata sajnos nem érhette meg, így a mérnök barátja és a Rotel fejlesztőgárdája folyatta a munkát, és a legendás mérnök tiszteletének a jegyében a modellszám mögé a Tribute (tisztelet) szó került.

Az első Rotel CD lejátszó 1989-es megjelenése óta eltelt közel harminc éves tapasztalattal és tudással készült a CD11 Tribute lejátszó. Az új modell készen áll az elmúlt 25 évben eladott, több mint 200 millió CD lemez lejátszására. A CD11-ben egy Texas Instruments 24-bit 192kHz DAC felelős a digitális jelek analóggá alakításáért. Analóg RCA audió és koaxiális digitális kimenetekkel is rendelkezik, hogy könnyen beilleszthető legyen a legtöbb rendszerbe.

Az A11 és CD11 12V trigger csatlakozással is rendelkezik, a kettős irányú RS232 vezérlő csatlakozásával pedig számos rendszerbe beilleszthetővé válik. További jellemzők: cserélhető IEC tápkábel, előlapi grafikus kijelző, infravörös távvezérlő és más funkciók és szolgáltatások a könnyű beüzemeléshez és használathoz.

 

Gyártók

Szín

DAC

Frekvencia átvitel (Hz)

20-20,000Hz, ±0.5dB

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Kimeneti csatlakozás

Koax, RCA

CD lejátszó

Tálcás CD betöltő

Ethernet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 98 x 314 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rotel CD11 Tribute CD Lejátszó ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz