Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

QED QE1472 REFERENCE GOLDEN ANNIVERSARY XT hangfalkábel 2.5m

Aircore™ technológia kombinálásával a QED csökkenti a “közelséghatást” is, amely megzavarhatja az árameloszlást a hangszórókábelben. Az eredmény az X-Tube™ Plus: egy úttörő kábelgeometria, amely biztosítja, hogy a Golden Anniversary XT egy olyan hangszórókábel, amely egyenletes, egyenletes teljesítményt nyújt a teljes hallható frekvenciatartományban.

129 990 Ft

A termék után 1 950 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető
SKU:GAXTPRETERM 2_5M

QED QE1472 REFERENCE GOLDEN ANNIVERSARY XT hangfalkábel 2.5m

ÚJ X-Tube™ Plus technológia az X-Tube™ és az Aircore™ kombinációjával egyenletes, egyenletes teljesítményt biztosít a teljes hallható frekvenciatartományban.
A rendkívül tiszta Ohno Continuous Cast Copper és a 99,999%-os oxigénmentes rézvezetők keveréke segít javítani a jelútvonalat és a jel megtartását.
Az alacsony veszteségű Ultra-Uniform dielektromos szigetelés növeli a hatékonyságot és csökkenti a jelveszteséget.
Airloc™ Forte banándugók hideghegesztési rendszert használnak a kábelhez való állandó rögzítéshez a jobb érintkezési felület és a csökkentett ellenállás érdekében.

 

X-Tube™ Plus technológia
A QED innovatív és bevált X-Tube™ technológiája a kábel vezető anyagát egy központi, üreges szigetelő rúd köré helyezi – az eredmény pedig a “skin-effektus” kiküszöbölése, amely egyébként a magas frekvenciájú analóg zenei jeleket a vezető külső oldalára kényszerítené. Az X-Tube™ technológia és a szintén hatékony QED Reference Golden Anniversary XT hangsugárzókábel

Aircore™ technológia kombinálásával a QED csökkenti a “közelséghatást” is, amely megzavarhatja az árameloszlást a hangszórókábelben. Az eredmény az X-Tube™ Plus: egy úttörő kábelgeometria, amely biztosítja, hogy a Golden Anniversary XT egy olyan hangszórókábel, amely egyenletes, egyenletes teljesítményt nyújt a teljes hallható frekvenciatartományban.

Ultratiszta Ohno Continuous Casting Copper vezetők
A Golden Anniversary XT a 99,999%-os oxigénmentes réz (“OFC”) és az Ultra-Pure Ohno Continuous Casting Copper (“UP-OCC”) egyedi hibrid keverékét használja, amely az ultra-tiszta rézvezetők jobb jelútját és kiemelkedő jeltartását biztosítja – de az ár töredékéért. Az osztályelső kutatásnak és mérnöki munkának köszönhetően a QED Golden Anniversary XT a leginkább megfizethető és elérhető hangszórókábel, amely kihasználja a folyamatos öntési eljárás előnyeit, és ez a hibrid elméletileg javítja a tranziensek és a magas frekvenciájú részletek útját, amelyek csak az OFC használatával nem érhetők el.

Alacsony veszteségű ultraegyenletes dielektromos szigetelés
Ahhoz, hogy egy hangszórókábel maximálisan teljesítsen, fontos, hogy a kábel központi vezetőit szigetelő és védő dielektromos anyag hatékonyan tegye ezt. A Golden Anniversary XT egy speciálisan kifejlesztett és formázott alacsony sűrűségű polietilént (“LDPE”) használ, amely a kábel X-Tube Plus konfigurációjával együttműködve olyan hangszórókábelt eredményez, amely nagy hatásfokú és alig mérhető disszipációs tényezővel rendelkezik.

Airloc™ Forté banándugók(opció)
Az Airloc™ egy speciálisan kifejlesztett hideghegesztési rendszer a QED Forté banándugók tartós rögzítésére a vállalat teljes hangszórókábel-kínálatához, beleértve a Golden Anniversary XT-t is. A hangszórókábel-lánc legérzékenyebb területe a kábel és a hangszóró vagy erősítő közötti fizikai kapcsolódási pont, amelyhez csatlakozik – hatékony lezárás nélkül oxidáció léphet fel, ami rontja a kábel teljesítményét. A Forté banándugók hideghegesztéses, krimpeléses lezárás alkalmazásával maximális ellenállást biztosítanak az oxidációval szemben – a kábel élettartama alatt -, mivel a kábel és a dugó gyakorlatilag egyetlen, egységes tárggyá válik.

  • Cross-sectional area: 2.5 mm²
  • Wire gauge: 14 AWG
  • Jacket outside diameter: 11.5 mm
  • Loop inductance: 0.58 μH/m
  • Loop resistance: 14.8 mΩ/m
  • Capacitance: 42.0 pF/m
  • Dissipation factor @ 10 kHz: 0.0090
  • Conductors: 9 x 19/0.13 mm OFC + 1 x 19/0.13 mm UP-OCC
  • Insulation: LDPE jacket with 100% coverage of golden/mylar tape wrap
  • Plugs and spades: QED Airloc™ Forte banana plugs

Gyártók

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„QED QE1472 REFERENCE GOLDEN ANNIVERSARY XT hangfalkábel 2.5m” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz