Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Polk Audio Reserve R350 centersugárzó fehér

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatában szereplő új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs  magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia szórását, biztosítva a széles “édes pontot”, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 

Polk Audio Reserve R350 centersugárzó fehér hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. DB ár!

 

ADATLAP

239 990 Ft

A termék után 7 200 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:polkaudioreserver350cfehér

Polk Audio Reserve R350 centersugárzó fehér

A center csatorna a legfontosabb hangsugárzó minden házimozi kiépítésben. A Reserve R350 a Polk legújabb, zászlóshajó szériájából származó hangszóróit használja, hogy tiszta, éles, érthető párbeszédet biztosítson, függetlenül attól, hogy Ön hol ül.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles “édes pontot”, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A négy 4″-os Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

A sokoldalú R350 az egyik legkülönlegesebb hangszóró a Reserve termékcsaládban, mivel gyönyörűen szolgál centercsatornaként, és szükség szerint bal és jobb csatornaként is használható. Csak fordítsa a hangfalat függőlegesen, és máris egy több sugárzóval rendelkező bal vagy jobb csatornás hangsugárzót kap. Mivel az R350 falra szerelhető, bármilyen falon rugalmasan elhelyezhető.

A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R350 karcsú center hangsugárzó tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.

  • Sokoldalú elhelyezés: Használja az R350-et bal, center, vagy jobb csatornaként a házimozi rendszerében; a 4 irányú falikarok segítségével vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelheti a hangsugárzót, hogy könnyedén illeszkedjen a helyiségbe.
  • Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
  • Négy 4″-os Turbine mélysugárzó sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosít
  • Teljesen zárt hangfaldoboz: Megszünteti a puffogást és a torzítást a tiszta és könnyen élvezhető hangzás érdekében.
  • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
  • Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 70 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
  • Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Tökéletes az egyszerű beállításhoz, és a lehető legközvetlenebb, leghatékonyabb és legveszteségmentesebb csatlakozást biztosítja.
  • Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.

 

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30 – 200 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

75Hz – 35kHz (3dB)

Keresztváltó-frekvencia

2700 / 1400

Impedancia

3.6 – 8 Ohm

Érzékenység

87 dB (2,83V, 1m)

Magassugárzó átmérője

25 mm Ring Radiator

Mélyközépsugárzó

4 x 100 mm

Rendszer

3 utas, zárt

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

762 x 141 x 188 mm

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polk Audio Reserve R350 centersugárzó fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz