Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangfal

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatában szereplő új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs  magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia szórását, biztosítva a széles “édes pontot”, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 

Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangfal hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. pár ár!

 

ADATLAP

239 990 Ft

A termék után 7 200 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:polkaudioreserver900ht

Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangfal. pár ár!

A Polk Reserve R900 magassági hangsugárzó Dolby Atmos tanúsítvánnyal rendelkezik, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a DTS:X specifikációnak. Ez a magassági modul falra szerelhető vagy egy kompatibilis Reserve hangsugárzó tetejére helyezhető, így kényelmes rugalmasságot biztosít. A hangszóró hátulján található kapcsolóval válassza ki a kívánt pozíciót, és a hangszóró automatikusan alkalmazkodik az optimális teljesítményhez.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg az új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangsugárzó ultra-tiszta magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finoman hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvencia energia szórását, így széles “édes pontot” biztosít, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Reserve termékcsaláddal megegyező szabadalmaztatott Turbine Cone-t használva ez a magassági modul hangszínre van hangolva és úgy van elhelyezve, hogy hihetetlenül magával ragadó Dolby Atmos és DTS:X élményt nyújtson. Az R900 teljesen zárt házzal rendelkezik a rezonanciák és torzítások megelőzése érdekében. A Reserve széria hangsugárzóival azonos meghajtóelemekkel tervezték, így kombinálhatja azokkal és összeállíthatja a tökéletes házimozi kiépítést.

  • Pinnacle magassugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta és természetes magas hangokat biztosít.
  • Turbine membrán: Sima és hihetetlenül részletes középhang sugárzást biztosít.
  • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
  • Támogatja a legújabb Immersive Codec-eket: A Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság virtualizáció, DTS, DTS:X, DTS Virtual:X és IMAX Enhanced hangsávokban található 3D hangot szolgáltatja.
  • Rugalmas elhelyezés: Az R900 falra szerelhető vagy bármely kompatibilis Reserve hangsugárzó tetejére helyezhető
  • Tökéletes illeszkedés: A Polk Reserve termékcsalád gyönyörű kiegészítésére tervezték és tökéletesen illeszkedik azok anyagához; a tökéletesen magával ragadó házimozi élmény érdekében illessze hozzá a kompatibilis könyvespolc- vagy álló hangfalához.

 

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

45 – 100 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

70 – 32kHz

Keresztváltó-frekvencia

2100 Hz

Impedancia

4.2 Ω – 8 Ω

Érzékenység

85.5dB

Magassugárzó átmérője

19 mm Pinnacle Ring Radiator

Mélyközépsugárzó

1 x 100 mm

Rendszer

Zárt, 2 utas

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

166 x 158 x 320 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polk Audio Reserve R900HT Dolby Atmos hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz