Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Polk Audio Reserve R200 polcsugárzó, hangfal fehér

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatában szereplő új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs  magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia szórását, biztosítva a széles “édes pontot”, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 

Polk Audio Reserve R200 polcsugárzó, hangfal fehér hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. pár ár!

 

ADATLAP

Original price was: 319 990 Ft.Current price is: 289 980 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:polkaudioreserver200-1

Polk Audio Reserve R200 polcsugárzó, hangfal. pár ár!

A Reserve széria jellemzője a visszafogott elegancia, minimalista dizájn és univerzális vonzerő. A Polk zászlóshajó hangsugárzók hangszóróit örökölve az R200 kivételes hangzást produkál, amely vetekszik a kétszeres áron kapható konkurens hangsugárzókkal.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1″-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles “édes pontot”, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

 

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

30-200 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

51Hz – 38kHz (3dB)

Keresztváltó-frekvencia

3000 Hz

Impedancia

3.6 – 8 Ohm

Érzékenység

86 (2.83V/1m)

Magassugárzó átmérője

25 mm Ring Radiator

Mélyközépsugárzó

1 x 160 mm

Rendszer

X-Port, 2 utas

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

190 x 359 x 354 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polk Audio Reserve R200 polcsugárzó, hangfal fehér” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz