Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 7 / 8

Polk Audio Monitor XT70 álló hangfal

A Monitor XT termékcsalád legnagyobb teljesítményű hangsugárzója, az Monitor XT70 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét erőteljes, nagy felbontású hangzással, kristálytiszta magas hangokkal és mély, erőlködés nélküli basszusokkal. Hi-Res minősítéssel, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, elérhető árú kialakítással a Monitor XT70 teljesíti a Polk ígéretét a nagyszerű hangzás mindenki számára.

 

Polk Audio Monitor XT70 álló hangfal hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. pár ár!

Original price was: 279 990 Ft.Current price is: 239 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:polkaudioMXT70

Polk Audio Monitor XT70 álló hangfal. pár ár!

A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangszórókról, ez alól az Monitor XT70 sem kivétel. Két erőteljes, 6,5 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó, amelyet kettős 8 hüvelykes passzív sugárzó erősít meg, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással – így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

A Monitor XT70 a tiszta hangzás élvezetére készült: A kettős nikkelezett kötőpólusok garantálják a közvetlen, veszteségmentes csatlakozást, és lehetőséget biztosítanak a hangszórók két erősítővel való erősítésére; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-szekrények a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő rácsok pedig minimalizálják a hangzavarokat.

A Polk Audio ma bejelentette a Monitor XT szériát, amely egy teljes Hi-Res Audio minősítésű és Dolby Atmos kompatibilis hangsugárzó család. A kiváló hangsugárzók 1972-ig visszanyúló történelmére építve a Monitor XT sorozat a Polk Audio kritikusok által elismert Monitor hangfal család evolúcióját képviseli. Az új széria kihasználja a Polk legújabb fejlesztéseit a kiváló hangzású, de még mindig költséghatékony mélysugárzók, magas hangszórók, keresztváltók és hangfaldobozok terén, amelyek mindegyike a dinamikus, élethű hangzást és a mai nagy felbontású és Dolby Atmos streaming szolgáltatások könnyed basszusát hivatott biztosítani. A Monitor XT hangsugárzók fokozzák a zene, a filmek, a TV és a játékok hangzásának élményét, és továbbviszik a Polk küldetését, hogy a nagyszerű hangzás megfizethetővé váljon.
A Monitor XT széria számos modellben kapható, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy olyan házimozi vagy HiFi rendszert építsenek, amely megfelel a hallgatási helyüknek és a költségvetésüknek, miközben kielégíti a kiemelkedő teljesítmény iránti igényüket. A Monitor XT sorozat kínálatában két álló hangfal, egy vékony és egy teljes méretű center hangsugárzó, két
könyvespolc modell, egy 12 hüvelykes aktív mélynyomó és egy magassági modul található a magával ragadó térhangzáshoz. Minden modell Midnight Black színben készül.

“A Monitor XT minden hallgató számára elérhető minőséget biztosít a Polk Audio 50 éves tapasztalatával, amely olyan ikonikus hangszórók építésében rejlik, amelyek tisztaságot, nagy
teljesítményt és könnyed basszust biztosítanak” – mondta Frank Sterns, a Polk Audio elnöke. “Mivel a nagy felbontású hangzás a zenei streaming szolgáltatásokban egyre inkább a normává válik, és a Dolby Atmos-ban megjelenő ‘Direct to Streaming’ filmkiadások egyre jobban terjednek, a Monitor XT megfizethető lehetőséget kínál a fogyasztóknak a jobb minőségű forrásanyagok kiaknázására.” tette hozzá Sterns. A Monitor XT sorozat minden hangfala egységes hangszínre van hangolva, hogy bármilyen elrendezésben egyforma hangzást biztosítson, így a modellek egyszerűen kombinálhatók, hogy létrehozhassa álmai házimozi vagy Hi-Fi rendszerét. A maximális sokoldalúság érdekében a Monitor XT hangsugárzókat úgy tervezték, hogy szinte bármilyen erősítővel vagy receiverrel erőteljes, tiszta hangzást biztosítsanak.

Fejlett technológiák a Polk Audio-tól
A Monitor XT hangsugárzók olyan innovációkat mutatnak be, amelyek megszilárdították a Polk Audio-t az amerikai hangzás történetében, beleértve a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező Terylene dóm magassugárzókat, amelyek hűen reprodukálják a hangot 40 kHz-en túl. Ezek a fejlett magassugárzók nagyszerű térérzetet és rendkívüli tisztaságot biztosítanak. Az új termékcsalád tekintélyes basszusteljesítményt is nyújt a hatékony és dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzóknak köszönhetően, amelyekhez érzékeny passzív sugárzók párosulnak (az álló modellekben). Ezek a hangszórók a gondosan megtervezett keresztváltó hálózatokkal kombinálva biztosítják a szikrázó részletességet, az élethű középhangokat és az ütős hangzást rendkívül
alacsony torzítással, mindazt, amit a vásárlók a Polk Audiótól elvárnak.

Gyártók

Szín

Ajánlott erősítő teljesítmény [W]

25 – 200 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

35 Hz – 40,000 Hz

Keresztváltó-frekvencia

2700

Impedancia

4 Ω és 8 Ω

Érzékenység

89 dB (1watt / 1m)

Magassugárzó átmérője

25 mm Terylene Dome

Mélyközépsugárzó

2 x 165 mm Bilaminate Paper Woofer

Mélysugárzó átmérője

2 x 200 mm Passive Bass Radiators

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

235 x 1026 x 318 mm

Súly

Garancia

db ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Polk Audio Monitor XT70 álló hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz