Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Pioneer VSX-LX504 9.2 házimozi erősítő fekete

  • Az Amazon Music, a Spotify, a TIDAL és a Deezer Hi-Fi zene-streaming szolgáltatások készen állnak
  • Internetes rádió a TuneIn segítségével
  • Hi-Res audiofájlok lejátszása USB-n / hálózaton keresztül
  • Akár 192 kHz / 24 bites ALAC, AIFF, FLAC, WAV (RIFF) és 11,2 MHz DSD

 

Pioneer VSX-LX504 9.2 házimozi erősítő fekete hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

ADATLAP

699 900 Ft

A termék után 20 997 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:VSX-LX504-B

Pioneer VSX-LX504 9.2 házimozi erősítő fekete

A VSX-LX504 az IMAX® Enhanced (jövőbeli firmware-frissítéssel) és a Dolby Atmos®/DTS:X ideálisan kalibrált hangzásvilágát hozza létre az Advanced MCACC segítségével, sőt, a Dolby Atmos Height Virtualizer*1 segítségével magassági vagy surround hangszórók nélkül is hasonló hanghatásokat biztosít. Élvezze a következő generációs videostandardok látványát a HDCP 2.2 támogatásával, vagy streamelje a dalokat az egész házban a SONOS rendszerrel, a FlareConnect™, a beépített Chromecast, a DTS Play-Fi® és az Apple AirPlay 2 segítségével. További jellemzői közé tartozik a Powered Zone 2/Zone 3 Audio, az akár 11,2 MHz-es DSD közvetlen lejátszás és a 2 HDMI kimenet.

Imax Enhanced
A VSX-LX504 IMAX Enhanced, amely tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy a filmkészítők szándékainak megfelelően adja vissza az erőteljes hangzást, és magával ragadó élményt nyújtson az Ön házimozijában.

DTS:X/DTS Neural:X felfelé keverés
A DTS:X® a DTS következő generációs audiokodecje, amely az objektumalapú hangot kihasználva új, magával ragadó és interaktív hangélményeket tesz lehetővé. Egy külső erősítő hozzáadásával a 9,2ch AV-vevő kibővíthető 11ch dekódolásra egy 7,2,4ch surround rendszer meghajtásához. Tapasztalja meg a magával ragadó hangzásvilágot hihetetlenül gazdag és élethű hangzással. A 3D surround hangzás élvezetéhez más hangkódok, például PCM és DSD is felkeverhetők a DTS Neural:X segítségével.

Dolby Atmos magasság virtualizáció
Bármely Dolby formátum lejátszásakor a Dolby Atmos Height Virtualizer bekapcsolása még magával ragadóbb hallgatási élményt tesz lehetővé, virtuális surround és magassági hatást hozva létre a hagyományos hangszóróelrendezésből, további surround vagy magassági hangszórók alkalmazása nélkül.

Dolby Atmos/Dolby Surround felfelé keverés
Egy külső erősítő (végfok) hozzáadásával a 9,2ch AV-vevő kibővíthető 11ch dekódolásra, hogy a legújabb mozihangplatform, a Dolby Atmos® 7,2,4ch konfigurációját meghajtani tudja. Reprodukálhatja a tárgyközpontú hangzást sima, íves mozgással, vagy a felső hangszórók által a valósághű háromdimenziós mozgást felülről. Más hangkódexek mostantól a Dolby Surround segítségével felkeverve élvezhetik a 3D térhatású hangzást.

Fejlett MCACC és Auto Phase Control Plus
A fejlett MCACC a hangzást a hallgatószobának és a hangszóróknak megfelelően állítja be, és a falak vagy a mennyezet és a padló között fellépő állóhullámok elfojtásával tisztább hangzást is létrehoz. Akár kilenc pozíció mérése is elmenthető a széles hallgatási területhez. Az Auto Phase Control Plus valós idejű fáziskülönbség-elemzést végez, és automatikusan kiegyenlíti az LFE- és a főjelek közötti különbséget, erős basszust és tiszta magas frekvenciájú hangzást biztosítva.

Működik a Sonos-szal
Ha a VSX-LX504-et csatlakoztatja a Sonos Connecthez, bármilyen zenét vagy hangforrást lejátszhat a Sonos alkalmazáson keresztül. A VSX-LX504-et csoportosíthatja más Sonos eszközökkel a hálózaton, vagy használhatja önállóan. Az AV-vevő automatikusan bekapcsol és bemenetet vált, amint zenét játszik a Sonos alkalmazáson.

2. zóna/ 3. zóna
A powered funkcióval a VSX-LX504 közvetlenül meghajtja a többi helyiségben lévő hangszórókat, külön erősítő nélkül. Ráadásul a 2. zónához tartozó dedikált DAC segítségével minden digitális hangforrást meghallgathat.

Zone B kimenet vezeték nélküli fejhallgatóhoz
A VSX-LX504 fel van szerelve B zónás hangkimenettel. A Zone 2 Pre kimenet használható Zone B Line kimenetként is, hogy az A zóna (fő zóna) hangját egy másik helyre vagy vezeték nélküli fejhallgatóra terjessze ki egy adóval.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

180 W/ch (8 ohms, 1 kHz, THD 1 %, 1ch Driven IEC)

Csatorna szám (db)

9.2 (11.2 pre out)

Impedancia

4-16 ohmig kezeli.

HDMI csatlakozók

Mikrofonos kalibráció

MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System)

THX® minősítés

Dolby Atmos®, DTS:X

High Dynamic Range (HDR)

HDR10

Audio return csatorna (ARC)

eARC

Hybrid Log-Gamma (HLG)

HDCP 2.3

Dolby Vision

Vezetéknélküli kapcsolatok

,

Hangvezérlés

Ok Google, Amazon Alexa,, Google Assistant

AirPlay2

Spotify, Deezer, Internet rádió

HDMI 2.1

8K/60Hz

8K jeltovábbítás és a felskálázás

4K jelátvitel / skálázás

√ / √

HDMI-jelátvitel (standby)

ALLM

√, alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.

Bluetooth®

4.1

Amazon Alexa

Google Assistant

Multi-room

Sonos, Chromecast built-in, DTS Play-Fi, FlareConnect.

Chromecast

Dolby Height Virtualization

IMAX Enhanced Technology

USB

FM tuner

DAB+/FM rádió

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

435 x 173 x 370.5 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pioneer VSX-LX504 9.2 házimozi erősítő fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz