Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz AMP 10 16 csatornás házimozi végfok, végerősítő

Az AMP 10 egy rendkívül erős, 16 csatornás erősítő. Párosítsa az AV 10-zel egy elit, referenciaszintű házimozi rendszerhez. Az AMP 10 névleges teljesítménye csatornánként 200 watt 8 ohmon és 400 watt csatornánként 4 ohmon. Az AMP 10 a Marantz exkluzív HDAM és az újonnan kifejlesztett D-osztályú erősítésre épül.

 

Marantz AMP 10 16 csatornás házimozi végfok, végerősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

2 799 990 Ft

A termék után 84 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 3 nap
SKU:marantzAMP10

Marantz AMP 10 16 csatornás házimozi végfok, végerősítő

Az AMP 10 egy rendkívül erős, 16 csatornás erősítő. Párosítsa az AV 10-zel egy elit, referenciaszintű házimozi rendszerhez. Az AMP 10 névleges teljesítménye csatornánként 200 watt 8 ohmon és 400 watt csatornánként 4 ohmon. Az AMP 10 a Marantz exkluzív HDAM és az újonnan kifejlesztett D-osztályú erősítésre épül.

A Marantz módjára történő hangkeltés a művészet és a tudomány zökkenőmentes ötvözése, amelyet olyan kézműves alkotók gyakorolnak, akik az alkatrészeket hangzásuk alapján külön-külön kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters. Az AMP 10 okosan ötvözi a nagyon nagy kimeneti teljesítményt és a nagy csatornaszámot, hogy egy mesteri referencia-szintű erősítőt hozzon létre a végső házimozi teljesítményhez. Külön tápegységek a vonalszintű és a nagy teljesítményű fokozatokhoz biztosítják a teljes jeltisztaságot a bemenettől a kimenetig. Az egyedi D osztályú kimenet kompromisszummentes teljesítményt hoz létre.

A Marantz design időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. A középre szerelt és lágyan megvilágított analóg szintmérő aprólékosan részletezett, mint egy finom időmérő. Egyszerre funkcionális és méltó tisztelgés a korai Marantz darabok előtt. Bár az AMP 10 tekintélyes méretű, elegánsan kivitelezett, acélból és alumíniumból készült házzal és gombokkal. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő oldalsó lámpák tompítható, lágy fénye világítja meg.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy az AMP 10 az Ön ideális erősítője legyen. Míg a 16 csatorna mindegyike önállóan is működhet, a csatornapárok bi-amp üzemmódba is kapcsolhatók a frekvenciasávok egymástól való elszigeteléséhez, vagy BTL üzemmódba kapcsolhatók, hogy csatornánként akár 400 wattot is produkáljanak 8 ohmon a legmagasabb teljesítményigényhez.

Az AMP 10 szembemegy azzal az általános logikával, hogy nem lehet nagy teljesítményű és nagy csatornaszámú egy készülékházban. A Marantz több éves fejlesztés révén egy 16 csatornás, 200 watt/csatorna erősítőt tervezett, amely rendkívül magas szinten teljesít, anélkül, hogy a hanghűségben veszteséget szenvedne. Az egyedi D-osztályú erősítés rendkívül hatékony, és a stratégiailag beépített, suttogóan csendes ventilátorok optimális működést biztosítanak a készüléknek még rendkívül dinamikus körülmények között is.

Az aranyozott RCA- és a kiváló minőségű XLR-csatlakozók fogadják a legtöbb surround processzor hangbemenetét. Az egyedi Marantz SPK 1+ kötőpólusok ergonomikusak és a lehető legjobb csatlakozást biztosítják a hangszórókábelekhez. Az alacsony torzítású, nagy teljesítményű kimenet bőséges meghajtást biztosít gyakorlatilag bármilyen hangszóró-konfiguráció számára, hogy maximalizálja a teljesítményt bármilyen helyiségben.

A mellékelt kábel segítségével az AMP 10 vezérlő- és állapotinformációi továbbíthatók az AV 10-re, így a hálózati vezérlés és automatizálás egyszerűvé válik. Továbbá RS232 és DC trigger bemenetek állnak rendelkezésre, hogy lehetővé tegyék az AMP 10 automatizálását egy otthoni vezérlőrendszerrel.

Gyártók

Teljesítmény

200 watt 8 ohmon és 400 watt csatornánként 4 ohmon

Csatorna szám (db)

16 csatorna

Erősítő topológia

D-osztályú erősítés

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

na

Teljes harmonikus torzítás (%)

Minőségi alkatrészek

Vezérlő ki és bemenetek

Bemeneti csatlakozás

16 RCA és 16 XLR

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

174 x 74 x 192 mm

Súly

Teljesítményfelvétel (üzemi / készenléti - Watt)

na

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz AMP 10 16 csatornás házimozi végfok, végerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz