Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Meze Empyrean high-end planár fejhallgató, fekete-réz

Prémium anyagok, kifinomult kivitelezés. Az Empyrean a világ egyik leginnovatívabb síkmágneses fejhallgatója.

 

Meze Empyrean high-end planár fejhallgató, fekete-réz 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.


TESZT

1 150 000 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:MezeEmpyrean-1

Meze Empyrean high-end planár fejhallgató, fekete-réz

Prémium anyagok, kifinomult kivitelezés. Az Empyrean a világ egyik leginnovatívabb síkmágneses fejhallgatója.

A Meze Empyrean a technológiailag legfejlettebb sík mágneses fejhallgató, amelyet valaha terveztek, új határt képvisel az audiofil fejhallgató hallgatásában. Két audió társaság legendájának jövőképét és szakértelmét összevonva a Meze és a Rinaro egyesítette erőit a sík mágneses fejhallgató következő generációjának elkészítéséhez. Az Empyrean egy valódi játékmegváltoztató fejhallgató az audiofil világban.

A Meze Empyrean izodinamikus meghajtója egyesíti az egyedi váltást és a spirál alakú hangtekercseket, egyedi alakjuk lehetővé teszi a hang pontosabb megcélzását a fül természetes formája körül. Ez az egyedülálló kombináció fokozza a közvetlen hanghullám-frekvenciák expozícióját, és javítja a képalkotást és a lokalizációt.

Mindent a Meze Empyrean-ről a legkisebb részletre kitaláltak. A prémium anyagoktól a kifinomult kivitelezésig és a továbbfejlesztett ergonómiáig a Meze Empyrian minden fronton szállít. A Meze gondosan kézileg összeszereli a fejhallgatót a romániai Nagybányában.

Kettős meghajtású rendszer

A különféle hangtekercs-konfigurációk kombinálása lehetővé teszi a jobb hangintenzitás-eloszlás létrehozását a hanghullám-frekvencia között, magas frekvenciákon, amikor az az auriklusra és a fülcsatornára irányul. A kapcsolótekercs hatékonyabb az alacsonyabb frekvenciák reprodukálásában, míg a spiráltekercs hatékonyabb a közepes-magas frekvenciák reprodukálásában.

IZOPLANÁRIS MEMBRÁN ANYAG

A membrán egy egyedi fejlesztésű, izotróp, hőstabilizált polimerből készül, vezetőképes réteggel. Az egyedi feldolgozási módszerekkel ultra könnyű, mégis merev membránt sikerült elérni.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

A súlyt minimalizáltuk egy mágneses szerkezet optimalizálásával egy pete alakban, amely jobban illeszkedik a fülhez. A teljesítményt egy teljesen testreszabott tekercs és mágnes elrendezés alkalmazásával növelték, amely optimalizálta a meghajtó aktív használható területét pete alakjában.

IZOMÁGNESES TENGELYKAPCSOLÓ TECHNOLÓGIA

Egy innovatív szolgáltatás az izomágneses füldugó-rögzítő, amely a járművezető által generált mágnesezõ teret használja a fülhallgató helyben tartásához, miközben a mágneses teret vissza irányítja a vezetõbe és javítja a vezetõ hatékonyságát.

ANYAG TERVEZÉS

Az Empyrean szénszálas fejpántot, bőr fejtámlát és nagy pontosságú CNC formájú alvázat tartalmaz, amelyet egy darab szilárd alumíniumból őröltek. A CNC-vel megmunkált alumínium rács biztosítja a légáram szabályozását a természetes hang átlátszóságának biztosítása érdekében, és önmagában műalkotás.

TELJESEN SZERVIZELHETŐ

A Meze alapvető hiedelme az, hogy tartós termékeket hozzon létre. Az Empyrean nem különbözik a cserélhető füldugótól a használt nagy teljesítményű anyagokig. A fejhallgató-ház minden részét a Meze képzett csapata szervizelheti és szétszerelheti.

  • Új szabvány a sík mágneses fejhallgató-hallgatásban
  • Az izodinamikus hibrid tömb meghajtó hatékony mágneses mezőt hoz létre
  • Két egymástól függetlenül alakított hangtekercs szelektív akusztikus teljesítményt nyújt
  • Az egyik legkönnyebb és legfejlettebb sík mágneses meghajtó
  • Szénszálas fejpánt, bőr fejtámla és faragott alumíniumváz

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás

Gyártók

Szín

Típus

Frekvencia átvitel (Hz)

4 – 110 000 Hz

Teljesítmény

180 / 360 Watt

THD

< 0.1%

Hangszóró

Rinaro Isodynamic Hybrid Array

Impedancia

31,6 Ω

Kábelhossz

2.5m OFC réz

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meze Empyrean high-end planár fejhallgató, fekete-réz” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz