Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Meze ELITE high-end fejhallgató, ezüst

A Rinaro Isodynamics által létrehozott, egyedi, újonnan tervezett meghajtóval az ELITE 3 éves kutatás és fejlesztés eredménye, amelyen keresztül egy erőteljes, élethű és magával ragadó élmény létrehozására törekedtünk, amely felébreszti a hallgató érzékeit.

 

Meze ELITE high-end fejhallgató, ezüst 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

1 650 000 Ft

A termék után 24 750 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:MEM-ELXLR

Meze ELITE high-end fejhallgató, ezüst

10 évvel ezelőtt elköteleztük magunkat, hogy áttörjük az audioipar korlátait. Termékeinket úgy készítettük, hogy lenyűgözzenek, inspiráljanak és átalakítsanak minden egyes hallgatást egy több érzékszervi élménnyé, amelyben el lehet veszni. A „kompromisszumok nélküli” gondolkodásmóddal, amelyet a művészet és a hang iránti szeretetünk vezérel, innovatív formatervezéssel és technológiákkal, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást.

A ZÁSZLÓSHAJÓ FEJLŐDÉSE

A Rinaro Isodynamics által létrehozott, egyedi, újonnan tervezett meghajtóval az ELITE 3 éves kutatás és fejlesztés eredménye, amelyen keresztül egy erőteljes, élethű és magával ragadó élmény létrehozására törekedtünk, amely felébreszti a hallgató érzékeit.

ULTRA ALACSONY TORZÍTÁS

A teljes harmonikus torzítás (THD) 0,05% alatt van a teljes frekvenciatartományban.

PEHELYSÚLY

75 gramm kombinált vezetőtömeg fejhallgató létrehozására, amely hosszan tartó hallgatást biztosít.

ULTRA NAGY FELBONTÁSÚ HANG

A hangvisszaadás felső frekvenciahatára 112 000 Hz.

RINARO PARUS® DIAFRÁM

Innovatív, kis tömegű akusztikus membrán, amely ultravékony, kéttengelyesen orientált félkristályos fóliára épül.

 

KÖNNYED MEGHAJTÁS

101dB@1mw/1kHz; 32 Ohm; szinte bármilyen forrásból vezérelhető erősítés nélkül.

SZABADALMAZTATOTT “ISODYNAMIC HYBRID ARRAY TECHNOLOGY”

A világ egyik legkifinomultabb és legfejlettebb síkmágneses technológiája.

KETTŐS HAJTÁSÚ RENDSZER

Az “izodinamikus hibrid tömbben” található különböző hangtekercs -konfigurációk használata lehetőséget teremt a hangintenzitás eloszlásának javítására magas frekvenciákon, amikor a fülcsontra és a hallójáratra irányul.
Ez megold egy gyakori problémát a hagyományos síkbeli mágneses tömböknél, amelyeknél a visszavert jelek különböző késésekkel jutnak be a hallójáratba, ezáltal rontva a 3D hangképek fókuszát.

A kettős tekercses tömbök használata nem csak kiegyensúlyozott frekvenciaválaszt hoz létre az egész tartományban, hanem lehetővé teszi a jobb frekvenciacélzást a fül különböző területein belül, javítva a felső frekvenciatartomány akusztikai érzékelését.

VISSZAKAPCSOLÓ TEKERCS

A visszakapcsoló tekercs hatékonyabb az alacsonyabb frekvenciák reprodukálásában, és a vezető felső részén helyezkedik el.

SPIRÁLTEKERCS

A spiráltekercs hatékonyabb a középmagas frekvenciák reprodukálásában, és közvetlenül a hallójárat felett helyezkedik el, lehetővé téve, hogy több közvetlen hanghullám lépjen be a fülbe időzítés nélkül.

A HANG KALIBRÁLÁSA

A Meze Elite fejhallgató két egyedi formájú fülpárnával rendelkezik, amelyeket a Rinaro fejlesztett ki, hogy lehetővé tegye a hangjelzés személyes kalibrálását.

01. ALCANTARA®

Ez a jól ismert 30 mm mély Alcantara® fülpárna, amelyet eredetileg az Empyrean fejhallgatóhoz fejlesztettek ki 2018 -ban.

02. HYBRID (Perforált Alcantara® belső + valódi bőr külső)
A lágy, mégis tartós külső borítással a HYBRID fülpárnák új kiegészítői a fülpárnák családjának, amely tökéletesen egyensúlyba hozza az Alcantara® és a bőr tulajdonságait. A nagy viselési kényelem mellett ez az egyedülálló kombináció csökkenti a mélynyomást, és szellős hangjelzést ad, amelyben úgy tűnik, hogy a hanghullámok átlépik a környezetet, és magával ragadó élményt nyújtanak.

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás

Gyártók

Szín

Típus

Frekvencia átvitel (Hz)

3-112.000 Hz

Teljesítmény

180 / 360 Watt

THD

0,05% alatt van a teljes frekvenciatartományban.

Hangszóró

Rinaro Isodynamic Hybrid Array

Impedancia

32 Ω

Kábelhossz

2.5m OFC réz

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meze ELITE high-end fejhallgató, ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz