Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

Marantz PM7000N sztereó erősítő, hálózati audió lejátszó

A Marantz PM7000N-t, a cég első teljesen diszkrét integrált HiFi erősítőjét nagy felbontású zenei streaming képességekkel. A beépített HEOS segítségével a hallgatók zenét továbbíthatnak az Amazon Music (HD), a Spotify Free és Premium, a Tidal, Deezer és egyéb más szolgáltatók által, vagy a helyi zenefáj könyvtárakból. A PM7000N készüléket a zenerajongók számára készítették, kézzel válogatott, kiváló minőségű audio alkatrészekből, hogy valóban kivételes hangminőséget biztosítson Hi-Res audio támogatással, kiemelkedő phono áramkörrel és még sok más funkcióval.

 

Marantz PM7000N sztereó erősítő, hálózati audió lejátszó hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

399 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:maramtzpm7000n

Marantz PM7000N sztereó erősítő, hálózati audió lejátszó.

A Marantz, mint a világ vezető hifigyártóinak egyike, a PM7000N formájában egy olyan klasszikus integrált erősítőt kínál vásárlóinak, amely képes nagy felbontású zenei felvételek hálózati streamingjére is. A beépített HEOS technológiának köszönhetően a felhasználok könnyedén és vezeték nélkül hallgathatnak zenét olyan zenei szolgáltatóktól, mint a Spotify Free & Premium, Tidal, Deezer, valamint saját zenei fájljaikat is lejátszhatják, otthoni wifi hálózatukon keresztül.

A phono bemenettel is ellátott PM7000N a tökéletes hangminőség szerelmesei számára készült, kézzel válogatott alkatrészekből, a nagyfelbontásu zenei formátumok lejátszására, a Marantz által szavatolt kiváló zenei minőségben.

A PM7000N a Marantz szabadalmaztatott technológiáin alapszik, így került bele a HDAM-SA3 Current Feedback erősítő modul, amely rendkívüli precizitást, széles dinamika tartományt és alacsony torzítást biztosít a nagy felbontású digitális zenei tartalmak igényeinek megfelelően.

A toroid transzformátorral és kiváló tápegységgel szerelt integrált erősítő, 2 x 60 W teljesítményt nyújt 8 ohmon, vagy 2 x 80 W teljesítményt 4 ohmon. A PM7000N egy újonnan kifejlesztett előerősítő modult kapott, amely egy digitális hangerőszabályzó rendszeren keresztül kiemelkedő csatorna szeparációt és optimális jel-zaj viszonyt garantál.

Az integrált HEOS platformnak köszönhetően a PM7000N, mint integrált erősítő szinte korlátlan hálózati zenei streamerré is válik. Lehetővé teszi zenei tartalmak továbbítását a ház szinte bármely szegletébe, hálózati lejátszásra alkalmas hangszórók vagy más HEOS technológiájú eszközök segítségével, vezetékek nélkül biztosítva a szórakozást az egész család számára. A felhasználók meghallgathatják kedvenc zenéiket, olyan népszerű zenei szolgáltatókon keresztül, mint a Spotify Free & Premium, Tidal, Deezer, és Tunein. Valamint saját zenei tartalmaikat, akár FLAC HD 192/24 és DSD 5.6 formátumokban – számtalan más zenei alkalmazáson keresztül. Továbbá a PM7000N támogatja a Spotify Connect funkcióját is, így az ingyenes fiókkal rendelkező felhasználók, közvetlenül a Spotify alkalmazásból lejátszhatják kedvenc zenéjüket. Mobil eszközüket vagy számítógépüket használva, egyenesen a PM7000N-re küldhetik a lejátszani kívánt zenei számokat, az otthoni wifi hálózatukon keresztül. Valamint a zenei tartalmak, Bluetooth és AirPlay 2 kapcsolaton keresztül is továbbíthatóak.

Annak érdekében, hogy az erősítő analóg egységeit megvédjék a környező sugárzástól és a digitális egység esetleges elektromos zajaitól, a digitális szekciót, különálló árnyékolt házban helyezték el, így szavatolva a lehetséges interferenciák minimalizálását. A PM7000N Pure funkcióval is el van látva, annak érdekében, hogy analóg források esetében teljes mértékben megőrizhető legyen a jelek tisztasága és ezzel szavatolhatóvá vált zenei tartalom részletgazdagsága. A Pure funkció továbbá lehetővé teszi a PM7000N tisztán analóg üzemben való használatát, ennek során az USB-A bemenet, valamint a WiFi és/vagy Bluetooth modulok kiiktathatóvá válnak.

A lemezek szerelmesei könnyen csatlakoztathatják lemezjátszójukat, a PM7000N phono bemenetéhez, és élvezhetik teljes LP gyűjteményük klasszikus hangzását. A PM7000N erősítőben egy új phono áramkört vezettek be, amely FET (field-effect transistor) tranzisztort használ a bemeneti szakaszban. Ez által magas bemeneti impedanciát biztosít és kiküszöböli az AC kapcsolókondenzátorok szükségességét, így egyszerűsítve a jelutat, csökkentve a torzítást és jelentősen javítja a jel transzparenciáját.

A PM7000N integrált erősítő négy analóg bemenettel, egy analóg kimenettel, egy koaxiális bemenettel és két optikai digitális bemenettel rendelkezik, továbbá egy USB-A bemenettel a nagy felbontású audiofájlok számára. A felhasználóknak így adva van a lehetőség, hogy televiziót, beltéri egységet és Blu-ray vagy DVD lejátszót csatlakoztassanak a három digitális audiobemenet egyikéhez (optikai 1 és 2, koaxiális 1). Ez által élvezhetik a filmek és a televíziós műsorok izgalmas és dinamikus hangzásbeli élményeit is. Mindegyik digitális bemenet automatikusan bekapcsolhatja a PM7000N-t, ha azon audio jelet észlel, valamint a TV távvezérlője is beprogramozható a PM7000N hangerejének szabályzására, némítására, be- és kikapcsolására, valamint forrásainak kiválasztására. A mélysugárzó kimenet egy állítható aluláteresztő crossoverrel rendelkezik, ezáltal a különböző rendszerekhez megfelelően, pontosan beállítható a szükséges frekvenciamenet.

Tömeg10 kg
Gyártók

Szín

,

Teljesítmény

2 x 60 Watt (8 ohm, 20Hz – 20kHz)

Hangsugárzó csatlakozók száma

Jel / Zaj viszony (dB)

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz – 100 kHz ±3 dB

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / √

Transzformátor tipusa

Minőségi alkatrészek

Teljes harmonikus torzítás (%)

Streaming lehetőségek

Spotify Connect, Deezer, TIDAL, Napster, Soundcloud

Amazon Alexa

Siri® parancsok

Intelligens személyi asszisztens (Apple)

Google Assistant

DAC

Bluetooth®

USB

USB-A: DSD / WAV / FLAC / AIFF / ALAC

AirPlay 2

Multi-room

HEOS

Internet rádió

Bemeneti csatlakozás

4 analóg 3 digital

Phono bemenet lemezjátszó számára

USB D/A konverter

Aktív mélysugárzó kimenet

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

440 x 379 x 125 mm

Súly

Garancia

Marantz PM7000N sztereó erősítő, hálózati audió lejátszó termékről 1 értékelés

    jubemail
    2019-12-14
    Azt gondolom, hogy jó választás volt, a Marantz szintet lépett ebben a kategóriában. Elsőre (még bejáratás nélkül is) hallottam, hogy magasabb kategória, mint a régi Marantz erősítőm volt, nem bántam meg, hogy maradtam a márkánál!
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz