Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz MODEL M1 hálózati sztereó erősítő

 • A 2.1 csatornás kimenet lehetővé teszi a hangszóró és a mélynyomó csatlakoztatását
 • Csatornánként 100 W nagy teljesítmény és kristálytiszta hangzás
 • Kapcsoló, digitális végponttól végpontig tartó erősítő topológia
 • Fokozott teljesítmény a Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) segítségével
 • Könnyed streaming a beépített HEOS®, WiFi, AirPlay 2, Spotify Connect segítségével

 

Marantz MODEL M1 hálózati sztereó erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

ADATLAP

399 990 Ft

A termék után 6 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 2024-06-10 UTÁN KAPHATÓ
SKU:marantzMODELM1

Marantz MODEL M1 hálózati sztereó erősítő

Az ultrakompakt, sokoldalú és nagy teljesítményű MODEL M1 a vezeték nélküli streaming erősítő új generációja, amelyet gondosan úgy terveztünk, hogy nagyszerű hangzást kínáljon a streaming zenei szolgáltatások széles skálájából. Analóg és digitális bemeneti aljzatainak köszönhetően fizikai zeneforrásokhoz és a TV-hez is csatlakoztatható. A rugalmas kialakítás és az átfogó funkciókészlet mögött egy világvezető audio márka öröksége, mérnöki képessége és elismert hangzásbeli szakértelme áll, így a MODEL M1 egyedülállóan jó pozíciót foglal el a piacon, mint vezeték nélküli streaming erősítő, amely egyaránt vonzó az első hifi vásárlók és a tapasztalt audio rajongók számára.

Lenyűgöző teljesítmény
A MODEL M1 rendelkezik a hangsugárzók széles skálájához illő teljesítménnyel és minőséggel, a kompakt kialakítástól a masszív álló hangfalakig, vagy ha úgy tetszik, mennyezeti vagy falra
szerelhető hangszórókig. Nagy teljesítményű erősítője rendkívül hatékony, és 100 W sztereó kimeneti teljesítményt nyújt, fenomenálisan alacsony torzítással – mindössze 0,005% THD a digitális bemeneteken keresztül, ami jellemzően a jóval drágább erősítőknél található. Kívánságra egy mélynyomó is csatlakoztatható a 2.1 csatornás élményhez, és a MODEL M1 fejlett konfigurációs lehetőségei lehetővé teszik mind a magas-, mind az aluláteresztő szűrő frekvenciájának teljes körű, egymástól független beállítását, valamint a +/-15 dB-es mélynyomószint-trimmelést.

Ezt az erőteljes erősítést teljes nagyfelbontású zenei támogatás egészíti ki. Sok kompakt digitális erősítő CD minőségű 16 bites/44,1 kHz-es felbontásra korlátozódik, de a MODEL M1 támogatja a teljes nagyfelbontású zenei élményt streaming szolgáltatásokon, hálózaton vagy akár USB-n keresztül is, beleértve a 24 bit/192 kHz-es PCM-támogatást és a DSD-támogatást. Annak érdekében, hogy ezek a nagy felbontású jelek a lehető legjobb minőségben érkezzenek, a MODEL M1 végponttól végpontig digitális tartományban működik. Ez leegyszerűsíti a jeláramlást és kiküszöböli a hagyományos hifi-kben jellemzően megtalálható olcsó DAC-ok által okozott hibákat. Ez azt is jelenti, hogy minden forrás kihasználja a beépített nagy teljesítményű DSPtechnológiákat, ,beleértve a Marantz Music Digital Filtering (MMDF) technológiát, amelyet először a márka referencia minőségű audiofil CD-lejátszóihoz fejlesztettek ki, és amelynek célja, hogy biztosítsa a Marantz termékekre jellemző hangzást: a melegséget és a muzikalitást.

Nagy felbontás, Önnek
Bárhogyan is szeretné hallgatni, a MODEL M1 lefedettséget biztosít. A HEOS alkalmazással a HEOS platformon elérhető összes zenei szolgáltatáshoz hozzáférhet, beleértve a hamarosan megjelenő frissítéseket a TIDAL és a Roon Ready támogatáshoz. A HEOS mellett a MODEL M1 támogatja a Bluetooth, a Spotify Connect és az AirPlay2 szolgáltatásokat, így
széles körű vezeték nélküli zenei streaminget biztosít szinte bármilyen tartalomhoz, amelyhez hozzá,szeretne férni, és szinte bármilyen eszközről. Még helyileg csatlakoztatott USB-A meghajtóról is lejátszhat zenét, így ez a kompakt termék a csatlakoztatott, streamelt és hálózaton keresztül szolgáltatott nagy felbontású audio erőműve. Ha jobban kedveli a vinyl hangzását, akkor a MODEL M1 vonalszintű RCA analóg bemenetén keresztül akár egy kompatibilis lemezjátszót is csatlakoztathat (egy olyan modellt, amely rendelkezik beépített phono fokozattal vagy egy különálló, külső phono erősítővel).

MODELL M1 – Vezeték nélküli streaming erősítő

 • 2x 100W erősítés, 8 ohm, 20 Hz – 20 kHz
 • 192/24 Nagyfelbontású zene támogatása
 • 2,4 GHz-es, 5,6 GHz-es és 6 GHz-es vezeték nélküli és gigabites vezetékes kapcsolat
 • Sztereó RCA bemenet x1, HDMI eARC x1, USB-A x1
 • Beépített HEOS Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect és több streaming szolgáltatás támogatása
 • Subwoofer kimenet teljes körű beállítási funkcionalitással

Gyártók

Szín

Teljesítmény

2 x 100 Watt

Bluetooth®

Multi-room

HEOS

Streaming lehetőségek

Tidal, Quobuz, Spotify Connect, Airplay, Roon, TuneIn,

AirPlay2

Frekvencia átvitel (Hz)

20 – 20kHz ± 0.1dB

Bemeneti csatlakozás

HDMI (eARC), TOSLINK, RCA L/R

USB

Aktív mélysugárzó kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

217 x 84 x 239 mm

Tömeg

2.20 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz MODEL M1 hálózati sztereó erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz