Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

KEF Mu3 Aktív Zajszűrős, True Wireless fülhallgató grafit

  • Aktív zajszűrés, ami kiiktatja a külső zajokat miközben megőrzi a zene minden apró részletét
  • IPX5 fröccsenőmentes kialakítás minden időjárási körülmény esetére
  • 24 órás üzemidő (9 óra egy teljes feltöltéssel és még 15 óra a töltő tokkal)
  • 5 perc gyorstöltéssel 1 óra üzemidő

 

KEF Mu3 Aktív Zajszűrős, True Wireless fülhallgató grafit hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

Original price was: 119 900 Ft.Current price is: 99 900 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:kefmu3grafit

KEF Mu3 Aktív Zajszűrős, True Wireless fülhallgató grafit.

A KEF leleplezte az Mu3 névre hallgató zajszűrős, első true wireless fülhallgatóját

A KEF fennállásának 60. évfordulója alkalmából most először egy aktív zajszűrős true wireless fülhallgatót jelentett be, amit Mu3 névre kereszteltek. A fülhallgató designjáért a híres formatervező Ross Lovegrove felelt, míg a kiváló minőségű, tiszta és nagy felbontású hangzásért a KEF UK akusztikai csapata tett meg mindent.

Az új Mu3 fülhallgató megadja a lehetőséget a zenerajongóknak, hogy minden hangjegyet, minden szót, minden részletet hallhassanak, akár utaznak, az edzőteremben vannak vagy otthon a kanapén pihennek.

A zenében való elmerülést segíti a KEF speciálisan hangolt Aktív Zajszűrési technológiája is. Ez teszi lehetővé, hogy a Mu3 anélkül iktassa ki a külső zajokat, hogy az bármilyen módon hatással lenne azokra az apró részletekre, melyek életre keltik a zenét.

Az szobrászmunkának is betudható Mu3-ban oldalanként egy-egy 8,2 mm-es teljes sávszélességű dinamikus meghajtó kapott helyet, amit a KEF mérnökei gondosan hangoltak be, hogy a hangjuk rendkívül dinamikus, kiegyensúlyozott és koherens legyen, gazdag középtartománnyal, részletekben gazdag basszussal és eleven magas hangokkal, ahol a felvételek minden árnyalata és finomsága a felszínre kerül.

Hogy az Mu3 fülhallgatók ugyanolyan jól nézzenek ki, mint ahogy a szólnak, a KEF ismét összefogott Ross Lovegrove-val, aki a legendás MUON hangsugárzót és a MUO Bluetooth hangszórót is tervezte. Az újító megközelítéseiről és kecsesen hajló, szobrászi formáiról híres Ross Lovegrove új dimenzióval gazdagítja a hangot. A szépséget és technikai találékonyságot magáévá tevő designon keresztül Lovegrove és a KEF folyamatos együttműködése ismét egy esztétikai és mérnöki remekmű.

Az Mu3 fülhallgató ugyan kicsi, de a szobrászmunkához hasonló kinézet kompakt méretben is kifinomultságot kínál. A letisztult esztétika tökéletesen egészíti ki a KEF design filozófiáját. Egy igazán nagyszerű formatervezés túlmutat a stíluson és az Mu3 a minőség és ergonómia területén is tartja a színvonalat.

Az Mu3 hibátlan ergonómiai designja gondoskodik róla, hogy a hallgatónak a legkényelmesebb audio élménye legyen. Az Mu3 tökéletes egyensúlyáról a fülben okos súlyozás felel, ami azt is megakadályozza, hogy kiessenek a helyükről. A legjobb illeszkedés érdekében négy különböző méretű füldugó közül lehet választani, melyek tökéletesen elzárják a külső zajokat és biztonságosan a helyükön is maradnak.

A szintén kényelmes vezeték nélküli csatlakozást a késésmentes Bluetooth 5.0 biztosítja. Az audio minőségét a párhuzamos sugárzás bevezetése is segíti, ahol mindkét fülhallgató egyszerre kapja meg a jelet, szemben a szokásos módszerrel, ahol az audio jelet elküldik az egyik fülhallgatónak, ami továbbítja a másiknak, ezzel növelve a késés kockázatát. Az Mu3 zökkenőmentes élményt nyújt, könnyű a csatlakoztatása és rendkívül stabil a működésük akár iOS vagy Android eszközökről.

Az egyszerű beállítás után az automatikus párosítás erőfeszítésektől mentes élménnyé teszi az Mu3 fülhallgatón a zenehallgatást. Az Mu3 „környezeti móddal” is rendelkezik, azaz egyetlen gombnyomással kikapcsolható az aktív zajszűrés, és helyette a mikrofon által érzékelt hang a fülhallgatókon keresztül hallható, átjutva a passzív zajszűrésen is, hogy hallhatóak legyenek a környezeti zajok.

Az Mu3 nagy teljesítményű, gyorstöltésre alkalmas akkumulátorokkal rendelkezik, melyek akár egész nap biztosítják a zenehallgatást aktív Bluetooth és zajszűrés mellett. Ráadásul a fülhallgatók esőben is biztonságban vannak köszönhetően a fröccsenésálló designnak.

 

Gyártók

Szín

Frekvencia átvitel (Hz)

20 – 20000 Hz

Érzékenység

104dB/1mW at 1KHz (1KHz 1mW)

Bluetooth®

Bluetooth 5.0 aptX HD

Bluetooth fejhallgató átvitel

2.402GHz – 2.48GHz,

Akkumulátor

LI-ION, PLAY: 9 óra

Impedancia

16 Ω

Védelem

IPX5 fröccsenőmentes kialakítás

Méret

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KEF Mu3 Aktív Zajszűrős, True Wireless fülhallgató grafit” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz