Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 5 / 6

Marantz CINEMA 60 7.2 házimozi erősítő (fekete)

Nagy teljesítményű, 7.2 csatornás házimozi erősítő csatornánként 100 wattos erősítéssel, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD és HEOS beépített streameléssel. A CINEMA 60 az alapvető luxus házimozi új szabványa.

 

Marantz CINEMA 60 7.2 házimozi erősítő (fekete) hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik. Magyar nyelvű használati útmutató.

 

ADATLAP

Original price was: 539 990 Ft.Current price is: 399 990 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:marantzcinema60fekete

Marantz CINEMA 60 7.2 házimozi erősítő (fekete). Magyarnyelvű használati útmutatóval.

A CINEMA 60 ideális dedikált házimozihoz vagy vegyes használatú nappalikhoz. Csatornánként 7×100 watt, hat HDMI bemenet (három 8K UHD), HEOS Built-In streaming és Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos, valamint számos bemenet és kimenet, beleértve az előerősítő kimeneti módot és a kettős mélynyomó kimenetet, a CINEMA 60 tagadhatatlan teljesítményt hoz a házimozi új osztályába.

A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes fúziója, amelyet olyan kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásuk alapján külön-külön kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters. Akár hét, csatornánként 100 wattos teljesítményű hangszóró is párosítható a CINEMA 60-zal különböző konfigurációkban a rendkívüli hangzás és a szobájához tökéletes elrendezés érdekében. Az egyedi Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) erősítés minden hangot könnyedén, melegen és tágasan ad vissza.

A Marantz design időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúly és a szimmetria filozófiája megmutatkozik a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében szakértelemmel dolgozzuk ki és kombináljuk. A CINEMA 60 szimmetrikus előlapjának elrendezése egy gyönyörű és funkcionális ablakos kijelzőt tartalmaz, mindkét oldalán bemenetválasztó és hangerőszabályzó gombokkal – mindkettőt úgy tervezték, hogy jellegzetes analóg érzetet keltsenek. A bővített funkciókat az előlapon rendezetten elhelyezett, diszkrét gombok sorával érheti el.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 60 az Ön ideális darabja legyen. Testre szabhatja a hangszórók elrendezését, hogy illeszkedjen a helyiségéhez, és a mellékelt Audyssey MultEQ XT segítségével tökéletesre hangolhatja azt.

Bár a CINEMA 60 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a beállítást. A mellékelt távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI csatlakoztathatóság lehetővé teszi a TV távirányító használatát a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. A CINEMA 60 a népszerű ügynökök, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira is reagál.

A CINEMA 60 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. A hat HDMI bemenetből három 8K-kompatibilis, a régi HD és 4K tartalmak pedig 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 60-at tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

100 Watt (6 ohms, 1 kHz, 0.9% tdD, 1 ch driven)

Csatorna szám (db)

7.2, Dolby Atmos 5.1.2

Előerősítő kimenet (Pre Out)

THX® minősítés

Audyssey mikrofonos kalibráció

Dolby Atmos®, DTS:X

DTS:X Pro®

DTS Virtual:X

√, Magassági háttérsugárzók általi élményt szimulálják 7.1, 5.1 sőt, akár 2.0, 2.1 hangsugárzó kiosztás esetén

Audio return csatorna (ARC)

eARC, közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül

Amazon Alexa

√, Amazon Alexa beszédhangvezérlés HEOS Home Entertainment skill révén

ZONE2 DAC: HDMI/Net/SPDIF

HDMI csatlakozók

Hybrid Log-Gamma (HLG)

High Dynamic Range (HDR)

HDMI-jelátvitel (standby)

Multi-Room Audio

HEOS hangfalak

Bluetooth®

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / √

IMAX Enhanced Technology

HDMI 2.1

ALLM

√, alacsony késleltetésű játék mód támogatás, amelyet az Xbox One támogat, és támogatott TV-t igényel.

AirPlay2

Spotify, Deezer, Internet rádió

USB

4K jelátvitel / skálázás

√ / √, 4K/120

8K/60Hz

8K jeltovábbítás és a felskálázás, 8K/60

UHD / 4K

4K/60p/4:4:4 videojel továbbítás

HDCP 2.3

FM tuner

Lejátszási formátumok

Phono bemenet lemezjátszó számára

2 mélyláda kimenet

DAC

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

442 x 165 x 343 mm

Súly

Garancia

,

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz