Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Marantz AV 10 15.4 házimozi processzor

Az AV 10 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában áll. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik8K kompatibilis. Bármilyen forrás 8K-ra felskálázható. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi az AV 10-et tökéletes partnerré, bárhogy is dönt a zenehallgatásról.

 

Marantz AV 10 15.4 házimozi processzor hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

2 799 990 Ft

A termék után 84 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 3 nap
SKU:MarantzAV10

Marantz AV 10 15.4 házimozi processzor

Az AV 10 a teljesítmény és a képességek legmagasabb fokát képviseli a referencia szintű házimozi rendszerek esetében. Rendelkezik a legendás Marantz HDAM diszkrét áramkörrel, hét HDMI bemenettel, amelyek mindegyike 8K UHD kompatibilis, beépített HEOS®, Audyssey MultEQ XT32 szobakorrekció, Dolby Atmos és DTS:X Pro, Auro-3D, valamint több bemenet és szimmetrikus előerősítő kimenet minden csatorna és négy független mélysugárzó számára.

A hangzás Marantz módon történő előállítása a művészet és a tudomány zökkenőmentes fúziója, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján egyenként kiegyensúlyozzák és kiválasztják – ők a Sound Masters.Az AV 10-et úgy tervezték, hogy a lehető legemlékezetesebb házimozi élményt teremtse meg. A jellegzetes meleg és dinamikus Marantz hangzás már az első hallgatáskor nyilvánvaló. A diszkrét HDAM és az áram-visszacsatolásos erősítés, valamint az AV 10-ben található egyéb technológiák a várakozásokat messze felülmúlóan emelik a mozi teljesítményét.

A Marantz design időtlenül elegáns – a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúlyra és szimmetriára vonatkozó filozófiánk nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk.Bár az AV 10 masszív formájú, elegánsan kivitelezett, acél és alumínium burkolatok és gombok felhasználásával. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő oldalsó lámpák dimmelhető, lágy fénye világítja meg.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy az AV 10 az Ön ideális darabja legyen. Hangszóróit tökéletesen hangolja a mellékelt Audyssey MultEQ XT32 segítségével, így még a kihívást jelentő akusztikai terek is ideális hallgatási környezetet biztosítanak.

Bár az AV 10 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem bonyolult. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a konfigurációt. A mellékelt fém háttérvilágítású távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítót használja a tápellátáshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. Az AV 10 a népszerű ügynökök, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira is reagál.

Az AV 10 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában helyezkedik el. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik 8K kompatibilis. Bármilyen forrás 8K-ra felskálázható. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi az AV 10-et tökéletes partnerré, bárhogy is dönt a zenehallgatásról.

A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy képességű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 15,4 csatornás feldolgozás és kimenetek különböző hangszórókonfigurációs lehetőségeket teremtenek. Társuljon az AMP 10-zel az ideálisan illeszkedő erősítéshez, vagy kezdje színházi utazását kevesebb csatornával, és igényei növekedésével bővítse.

 

 

 

 

Gyártók

Szín

Csatorna szám (db)

15.4 csatorna

Audyssey mikrofonos kalibráció

Dirac Live® mikrofonos kalibráció

2023-ban; szoftverlicenc megvásárlása szükséges

HDMI-jelátvitel (standby)

Dolby Surround Upmixer, DTS Neural:X Upmixer

DTS:X Pro®

DTS Virtual:X

Dolby Height Virtualization

Dolby tartalmának felkeverése a virtualizált magassági csatornák hozzáadásával (a jövőbeli firmware frissítésen keresztül lessz elérhető a 7 csatornás modelleken).

Dolby Atmos®, DTS:X

HDCP 2.3

HDMI 2.1

8K/60Hz AB / 4K/120Hz AB, Igen

High Dynamic Range (HDR)

HDR10, HDR10+

IMAX Enhanced Technology

IMAX digitálisan újrakevert 4K HDR tartalmat és a DTS audio technológiát, kombinálva az új minőségi szintet látványban és hangzásban.

Hybrid Log-Gamma (HLG)

ZONE2 DAC: HDMI/Net/SPDIF

Vezetéknélküli kapcsolatok

,

HDMI csatlakozók

Audio return csatorna (ARC)

eARC, közelgő firmware-frissítéssel, lehetővé téve az objektum alapú audiót, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a HDMI-n, a TV applikáción keresztül

Multi-room

HEOS Wireless Multi-Room

Spotify, Deezer, Internet rádió

Dolby Vision

Auro 3D

Lejátszási formátumok

,

360 Reality Audio / MPEG H

√ / √

Multichannel Stereo

Streaming szolgáltatók

internet rádió, Spotify Connect, Tidal, Deezer,

Bluetooth®

Bluetooth aptX HD (2 irányú)

Bluetooth fejhallgató átvitel

Phono bemenet lemezjátszó számára

4 mélyláda kimenet

DAC

FM tuner

Alexa / Google Voice Assistant / Apple HomePod

√/√/√

Android, IOS vezérlés

Vezérlő ki és bemenetek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marantz AV 10 15.4 házimozi processzor” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz