Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

AudioQuest JitterBug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő

A Jitterbugot nagyon egyszerű használni: csatlakoztatni kell bármely számítógép, okostelefon, NAS, streamer, illetve autós audió rendszer közé egy USB inleten keresztül.
Az audió teljesítmény további fejlesztéséért akár használhat ugyanazon eszközökben két Jitterbugot is, egy másik USB foglalatban. Ethernet, koax kábel, Wi-Fi és Bluetooth használata esetén csak be kell dugni egy üres USB foglalatba az eszközt és zajszűrőként funkcionál.Megjegyzés: A beüzemelést elsősorban a Dragonfly Black and Red szériához, sorba kötve (egymáshoz csatlakoztatva) ajánlja az AQ .Természetesen Cobalttal is érdemes kipróbálni, viszont forráskészüléktől függően javul, illetve romlik a hangminőség, mivel a Cobalt már eleve tartalmaz egy zavarszűrőt. Ezért előfordul hogy Cobalt DAC használatakor jobb az eredmény, ha a Jitterbug egy másik szabadon lévő USB portba van slotolva. Ajánlott először a Jitterbugon keresztül küldeni az adatjelet is, s ha a teljesítmény romlik, akkor kipróbálni párhuzamosan kötve, amennyiben lehetséges.

 

 

 

AudioQuest JitterBug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

24 900 Ft

A termék után 747 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:JITTERBUGEUFMJUSBadatéstápzajszűrő

JitterBug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő

Zenebarátok tízezrei élvezik már az eredeti AudioQuest JitterBug USB zajszűrő által kínált jobb hangzást – az autók USB-csatlakozójába, laptopokba, vagy akár Streamerek “service only” USB aljzatába és még sok más eszközbe csatlakoztatva. Most a fémházas JitterBug FMJ (Full Metal Jacket) tovább emeli a tétet.

Akár sorba kötve akár párhuzamosan használják, a JitterBug jelentősen csökkenti a számítógép, autó vagy más eszköz által generált rádiófrekvenciás zavarokat, sőt, a JitterBug FMJ ezen túl még a környezeti RF-zaj hatékony csökkentésére is képes, amely különben zavarná ezt a sérülékeny interfészt.

A legnyilvánvalóbb változás az új fémház, de még a JitterBug kimenetét fedő, látszólag haszontalan kis “gumi” darabka is jelentőséggel bír a jobb teljesítmény szempontjából. Ez a kis fekete “ajtó” ugyanis ellenáll a rádiófrekvenciás zavaroknak, pontosabban elnyeli azokat, mivel majdnem teljes egészében carbon-ból készül. Alkalmazzon egy JitterBug-ot sorba kötve bármely számítógép, okostelefon, NAS, streamer vagy autós audio rendszer egyik USB-bemenetére csatlakoztatva. További hangzásbeli javulás érhető el, ha egy másik szabad USB Port-ra párhuzamosan egy második JitterBug-ot csatlakoztat, kivéve, ha a JitterBug FMJ elülső ajtaja zárva van.

Egy AudioQuest DragonFly Black vagy Red D/A konverterrel sorba kapcsolt JitterBug mindig segít abban, hogy ezek a csodálatos kis eszközök még jobban teljesítsenek. A DragonFly Cobalt esetében azonban az a legjobb, ha tesz egy próbát vele és nélküle is, mert a Cobalt részben már maga is tartalmazza a JitterBug szűrésének egy részét. Emiatt a két szűrő sorbakapcsolása az adott berendezéstől és a rendszer további jellemzőitől függően javíthatja, de akár ronthatja is a hangminőséget.

– Kettős diszkrét zaj disszipációs áramkör csökkenti a belsőleg generált rádiófrekvenciás zajt a
jobb minőségű audio streaming érdekében.
– Csökkenti a jittert és az adatátviteli csomaghibákat
– A fémház (FMJ) véd a külső zajok ellen
– Az integrált RF-biztos USB kimeneti csatlakozó még tovább csökkenti a zajt
– Minden USB 2.0 specifikációnak megfelel

 

Gyártók

Szín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AudioQuest JitterBug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz