Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

IsoTek V5 Sirius tápelosztó és szűrő ezüst

 • Analóg és dgitális forássú rendszerekhez is ideális
 • A 6 kimenet között differenciális módusú zajszűrés véd a keresztszennyezéstől
 • 54000 Amper védelem
 • Csillagpontos bekötésű földelés
 • Belső kábelezés: ezüstözött OFC réz vezető, FEP szigtelésel

 

IsoTek V5 Sirius tápelosztó és szűrő ezüst hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

399 900 Ft

A termék után 11 997 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 1-3 nap
SKU:IS0314

IsoTek V5 Sirius tápelosztó és szűrő ezüst. Mellékelt kábel: EVO3 Premier

Az új V5 Sirius egy felsőkategóriás tápszűrő, amely az IsoTek legújabb hálózati szűrési technológiáját használja, ami egyszerre védi és javítja az audiorendszer teljesítményét. Ha több kimeneti aljzatra van szükség, az egyedülálló “System Link” csatlakozóval további IsoTek eszközöket is felfűzhetsz egymáshoz, miközben a csillagpontos földelés megmarad. Ezenkívül egy speciális fali tartó rendszer is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi a V5 Sirius diszkrét felszerelését a hifi mögé.

 

Jobb mint valaha – Minden kimeneti aljzat külön-külön van bekötve, nincs kettő (vagy több) közvetlenül összekötve, minden aljzat a központi hálózati tisztítóhálózatra kapcsolódik vissza, ami ideális a differenciális üzemmódú hálózati zajok keresztszennyeződésének csökkentésére és kiküszöbölésére. Az IsoTek egyedülálló “System Link” kimeneti csatlakozója lehetővé teszi több IsoTek egység összekapcsolását, miközben a csillagpontos földelés megmarad.

A V5 Sirius egy jelentősen továbbfejlesztett, nagy teljesítményű sönt szűrőhálózattal rendelkezik, amely -23dB hálózati zajcsökkentést biztosít 10 kHz-en, -40dB 100 kHz-en és -60dB 1 MHz-en (Ref 50 ohm 20dB), ami lényegesen jobb, mint a tipikus tankönyvi konstrukciók, és ideális a közös módusú hálózati zajok kezelésére.

Az egyedi, nagy áramerősségű, kiváló minőségű hálózati zajcsökkentő fojtón alapuló rendszert egy nagyfrekvenciás delta szűrőhálózattal kombinálják, hogy széles frekvenciatartományban kiküszöböljék mind a közös módusú, mind a differenciális módusú hálózati zajt.

A V5 Sirius KERP© (Kirchoff’s Equal Resistance Path) rendszerrel rendelkezik, amely egyenlő ellenállást és egyenlő teljesítményt biztosít minden kimenethez.

A belső kábelezés egyedi és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a legmagasabb szintű áramellátást biztosítsa, a tiszta 6n (99,9999%) oxigénmentes rézvezeték több, de minimális szálaival, ezüstözött bevonattal, alacsony ellenállás és nagy áramerősség biztosítására tervezve. A vezetékek védelmére FEP dielektrikumot használnak, amely alacsony dielektromos állandóval rendelkezik.

Az 54000 amperes pillanatnyi, de tranziens védelmi rendszer fokozza a hangzást, valamint védi az értékes audio komponenseket a veszélyes túlfeszültségektől és feszültségcsúcsoktól. Az alkalmazott termomágneses biztosítékrendszer az érintkezési felület miatt jelentős fejlesztést jelent a hagyományos közönséges biztosítékhoz képest, és szükség esetén könnyen visszaállítható.

 • Kimenő aljzatok száma: 6 db
 • System Link kimenet: 1 db
 • Bemeneti csatlakozás: 16A IEC C20
 • Feszültségtartomány: 100-240V / 50-60Hz
 • Legnagyobb megengedett áramerősség: 16A HRC
 • Maximális teljesítmény: 3680W
 • Túlfeszültség védelem: 54 000 A
 • Méretek: 88 x 55 x 555mm
Gyártók

Szín

Kimeneti aljzatok száma

6 db

Hálózati feszültség

100-240 VAC/50-60 Hz

Legnagyobb áram bármely kimeneten

16A HRC

Teljes terhelhetőség

3680 W

Tömeg

2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IsoTek V5 Sirius tápelosztó és szűrő ezüst” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz